Menu
Terug

Stages XT M8100 MTB Powermeter

Stages XT M8100 MTB Powermeter
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Alternatief product

SRAM XX1 DUB SL

Bekijk product

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Deze Stages XT M8100 Links Powermeter is licht, betrouwbaar, nauwkeurig en eenvoudig in gebruik. Je kunt met deze vermogensmeter beter en gerichter trainen, wat nog beter gaat als je gebruik maakt van het Stages Link trainingsprogramma. Deze powermeter past perfect bij het crankstel van de Shimano XT M8100.

Hoge nauwkeurigheid, stabiel signaal
Deze derde generatie Stages vermogensmeter meet het vermogen erg nauwkeurig (±1,5% afwijking) vanuit de linker crankarm. Het signaal van deze 3de generatie Stages powermeter is zes keer sterker dan zijn voorganger. In de praktijk levert dit weinig storingen op en geeft het je een betrouwbare vermogenswaarde om mee te trainen.

Stages Link Trainingsprogramma's
De Stages XT M8100 past perfect in het Stages Performance Ecosystem gecombineerd met de Stages Link software en de Stages Dash fietscomputer. Bij deze powermeter krijg je dan ook gratis een twee maanden durend premium abonnement op stages-link.com. Hier krijg je trainingsschema's en worden al jouw ritten bijgehouden, waardoor je zo efficiënt mogelijk je prestatie kunt verbeteren.

Laag gewicht
De meetsensor is gemonteerd op de crankarm en is licht en klein. De crankarm is daardoor slechts 20 gram zwaarder in vergelijking met de standaard arm. Je hoeft dus vrijwel geen Watts extra te leveren om even hard bergop te kunnen!
De energie wordt geleverd door een cr2032 batterij met een levensduur van zo'n 175 uur. Je kunt hier dus genoeg trainingsuren mee vooruit!

Te gebruiken met vrijwel alle fietscomputers
De gegevensoverdracht vindt plaats via ANT+ of Bluetooth Smart technologie, waardoor bijna alle fietscomputers gekoppeld kunnen worden. Tevens kunnen firmware upgrades eenvoudig draadloos plaatsvinden vanaf je telefoon. De cadans wordt draadloos en zonder extra benodigde sensoren gemeten, middels de interne accelerometer.

3e generatie, extra waterdicht
Deze derde generatie Stages vermogensmeter heeft een hoge waterdichtheidsgraad van IPX7. Dit betekent dat deze powermeter bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Je kunt met deze vermogensmeter dus niet alleen op de weg wielrennen, maar ook cyclocross en gravel rijden behoren tot de mogelijkheden!

Montage van de Stages vermogensmeter
De montage van de Shimano Stages Powermeters gaat vrij gemakkelijk. Je hebt enkel een momentsleutel en de Shimano Cranksleutel TL-FC16 / FC-M960 of de Park Tool BBT-10.2 Cranksleutel nodig.

Let op:
Controleer of de powermeter compatibel is met je frame en/of direct-mount achterrem onder je bottom bracket.
Dit kun je doen door, zoals in de afbeelding te zien is, inbussleutel 10 tussen je huidige crankarm en je frame en/of direct-mount achterrem te steken. Als dit overal past, dan gaat deze Stages powermeter ook passen!
Toon meer Toon minder


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Stages XT M8100
Stages XT M8100
375,-
Huidig product
SRAM XX1 DUB SL
SRAM XX1 DUB SL
269,-
4iiii XT M8100 Precision 3
4iiii XT M8100 Precision 3
369,99
Bovenstaande producten vergelijken
Stages XT M8100 SRAM XX1 DUB SL 4iiii XT M8100 Precision 3
Stages XT M8100 SRAM XX1 DUB SL 4iiii XT M8100 Precision 3
0 reviews 5 reviews 0 reviews
Meetpositie Crank Crank
Oplaadbaar Batterij Batterij
Crankstel as passing Shimano Hollowtech II (24 mm) SRAM Dub (29mm) Shimano Hollowtech II (24 mm)
Cranklengte 170 mm / 175 mm 170 mm / 175 mm
Geschikt voor Shimano
Connectiviteit ANT+ / Bluetooth ANT+ / Bluetooth
375,- 269,- 369,99
Huidig product Bekijk product Bekijk product