Hybride Fietsen

20
Een hybride fiets is een sportieve fiets die bijzonder geschikt is voor woon-werkverkeer en recreatieve ritten in het weekend. Licht en met voldoende versnellingen zodat je ook op heuvelachtig terrein en bij tegenwind goed uit de voeten kunt, maar wel met het comfort en praktisch nut van een stadsfiets. Dat zijn de belangrijkste voordelen van hybride fietsen. Wij hebben in ons assortiment hybride fietsen voor dames en heren. Zoek jij een fiets waarmee fietsen naar je werk nog makkelijker en fijner wordt? Dan is een hybride fiets wat voor jou! 
Lees meer
Merken
Help mij kiezen

Gesorteerd op

Koga F3 2.0 Stadsfiets

Adviesprijs 1.849,-
1.499,-

Cube Touring Hybride fiets

Adviesprijs 799,-
639,-
Topdeal

Cube Kathmandu Pro Hybride fiets

Adviesprijs 1.199,-
1.099,-

Koga F3 3.0 Hybride fiets

Adviesprijs 1.599,-
1.399,-

Batavus Dinsdag Exclusive Stadsfiets

Adviesprijs 1.249,-
1.059,-

Batavus Fonk Sport Hybride fiets

Adviesprijs 749,-
659,-

Pegasus Piazza 21V Hybride fiets

Adviesprijs 699,-
549,-
Outlet

Cube Touring Hybride fiets

Adviesprijs 749,-
709,-
Nieuw

Cube Travel Pro Hybride fiets

Adviesprijs 1.199,-
1.079,-
Outlet

Batavus Dinsdag Exclusive Plus Stadsfiets

Adviesprijs 1.649,-
1.319,-

Trek Dual Sport 3 Equipped Stagger Gen 5 Hybride fiets

Adviesprijs 1.199,-
999,-
Outlet

Sensa Superlite Disc Hybride fiets

Adviesprijs 1.299,-
999,-
Topdeal

Sensa Cross Sport Disc Hybride fiets

Adviesprijs 1.099,-
999,-

Pegasus Piazza 21V Disc Hybride fiets

Adviesprijs 799,95
629,-
Outlet

Batavus Dinsdag Sport 30 Hybride fiets

Adviesprijs 1.149,-
969,-

Pegasus Premio SL Disc 27 Hybride fiets

Adviesprijs 1.299,-
959,-

Trek Allant+ 9 Elektrische Fiets

Adviesprijs 4.999,-
4.499,-
Nieuw

Sensa Cintura Stadsfiets

Adviesprijs 1.599,-
1.299,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Hybride fiets kopen? Bekijk ons ruime assortiment!

Wat is een hybride fiets?

Een goede hybride fiets is licht, stijf en heeft veel versnellingen. Daarnaast is het belangrijk dat de fiets een instelbare houding heeft. Zo kun je kiezen of je de fiets als sportfiets wilt gebruiken of meer als stadsfiets. Een geveerde voorvork kan helpen om het comfort te verhogen op minder goede wegen of zandpaden. Wil je de fiets vaak gebruiken op zandpaden? Dan kun je beter een crosshybride kopen. Deze zijn nog meer geschikt voor zandpaden.

Zijn er specifieke hybride fietsen voor dames en heren?

Natuurlijk zijn onze hybride fietsen te verkrijgen voor dames en heren. Deze fietsen zijn speciaal afgestemd voor mannen en vrouwen. Hybride fietsen voor dames hebben een uitsparing in het frame, waardoor het voor vrouwen makkelijker is om op te stappen. Tegelijkertijd zijn de frames voor vrouwen vaak meer beschikbaar in kleinere maten. Een hybride fiets voor heren heeft dus geen uitsparing in het frame. Bij ons vind je als man of vrouw altijd de beste hybride fiets!

Een hybride fiets met riemaandrijving of derailleurversnelling?

De meeste hybride fietsen zijn uitgerust met derailleurversnelling. Dit trapt heel licht en geeft meer versnellingen. Je hoeft alleen maar regelmatig de ketting te smeren en je kunt al lekker gemakkelijk op pad. Wil je nog minder onderhoud? Dan is een hybride fiets met riemaandrijving iets voor je. De riem en het versnellingen zijn zo goed als onderhoudsvrij. Schoonhouden van je hybride fiets is vaak al voldoende voor een lange levensduur.

Kan ik op (fiets)vakantie met mijn hybride fiets?

Voor velen is een fietsvakantie een absolute droom. Bepakt en bezakt op je hybride fiets richting je droombestemming, genietend van vrijheid en avontuur. Hiervoor is het belangrijk om een onderhoudsarme, lichte fiets te hebben met ruim versnellingsbereik voor zwaar terrein. Precies hiervoor is een speciaal type hybride fiets gemaakt: De trekkingfiets. Deze fietsen hebben over het algemeen ook een iets steviger frame en de mogelijkheid om lowriders te monteren, zodat je meer tassen mee kunt nemen.

Wat is een elektrische hybride fiets?

Uiteraard zijn er ook elektrische hybride fietsen. Fiets jij dagelijks naar je werk? Of ga je vaak op fietsvakantie naar heuvelachtige omgevingen? Dan kun je wel wat extra trapondersteuning gebruiken. In zo’n geval is een elektrische hybride fiets echt iets voor jou! Elektrische hybride fietsen hebben een lichter frame, een meer sportieve zithouding en een groter versnellingsbereik.

Wat zijn populaire hybride fietsmerken?

Als Mantel zijnde hebben we voor jou een ruim assortiment aan hybride fietsen samengesteld. Alle merken die wij verkopen zijn van een goede kwaliteit, waardoor je bij ons altijd een kwalitatief hoogwaardige hybride fiets kun kopen. Het ene merk is nou eenmaal wat duurder dan het andere, waardoor je bij ons altijd een hybride fiets kunt kopen die helemaal in jouw plaatje past. Wij verkopen vele merken hybride fietsen, zoals: Al deze merken maken goede lichte frames, die veel technieken gebruiken van racefietsen en mountainbikes. Hierdoor heb je een licht en soepel rijgedrag.