Menu
Terug
Filter
Ben je tevreden met de filter opties?
Ja Nee
Toon resultaat

Binnenbanden Fiets

55
Ben je op zoek naar een binnenband voor je fiets? Een binnenband voor je racefiets, mountainbike, stadsfiets of e-bike kun je altijd wel gebruiken. Misschien als reserveband, maar ook als je gewoon een nieuwe binnenband op je velg wilt leggen. Wat ook de reden is dat je een nieuwe binnenband nodig hebt, we hebben ze echt in alle soorten en maten, voor elk type fiets. Bekijk ons assortiment binnenbanden snel. Met een nieuwe binnenband fiets je er toch net wat lekkerder bij! 
Lees meer
Merken

Gesorteerd op

Schwalbe SV17 Binnenband

Vanaf 5,95

Continental Race 28 Binnenband

Vanaf 4,95

Schwalbe SV15 Binnenband

Vanaf 4,49
End of Summer Sale

Schwalbe SV19 Binnenband

Vanaf 5,95

Schwalbe SV20 Extra Light Binnenband

Vanaf 6,95

Vittoria Latex Binnenband

11,95

Schwalbe DV17 Binnenband fiets

5,95

Continental Race 28 Wide Binnenband

5,95

Schwalbe AV19 Binnenband

Vanaf 5,95

Continental Race 28 Light Binnenband

Vanaf 6,95

Aktiv-8 Race Binnenband

Vanaf 3,75

Schwalbe SV18 Binnenband fiets

Vanaf 6,95

Continental MTB Binnenband

Vanaf 4,95

Vredestein FV Latex Binnenband

Vanaf 13,95

Continental Cross 28 Binnenband

Vanaf 5,95

Trivio Race 28 Binnenband

Vanaf 4,85

Schwalbe Aerothan Allround

19,95

Schwalbe SV19A Extra Light Binnenband

Vanaf 5,99

Schwalbe AV7 Binnenband

6,95

Trivio Race Wide Binnenband

4,85

Schwalbe DV19 Binnenband fiets

5,95

Schwalbe Aerothan MTB Binnenband

18,95
End of Summer Sale

Continental Supersonic Race Binnenband

Vanaf 11,95

Schwalbe AV17 Binnenband fiets

4,95

Schwalbe SV21 Binnenband

Vanaf 4,95

Schwalbe SV13 Binnenband

Vanaf 4,50

Continental MTB Light Binnenband

Vanaf 7,16
Outlet

Schwalbe DV13 Binnenband

5,95

Schwalbe SV12 Binnenband

5,95

Schwalbe SV12A 26 inch Binnenband

Vanaf 5,95

Schwalbe DV7 Binnenband

5,95

Schwalbe SV19F Binnenband

8,95

Schwalbe DV10 Binnenband fiets

5,95

Schwalbe SV13J Fatbike Binnenband

10,95

Schwalbe DV16 Binnenband fiets

5,95

Ben je tevreden met het assortiment?

Binnenbanden kopen? Met goede binnenbanden fiets je er beter bij!

Een vaak onderschat, maar zeer belangrijk onderdeel van jouw fiets zijn de binnenbanden. Een binnenband is een rubber of latex soort slang in je fietsband die ervoor zorgt dat je band hard wordt wanneer je ‘m oppompt. Het is een belangrijk onderdeel van jouw fiets omdat het fietsen zonder binnenbanden een lastig verhaal wordt. Wij bieden veel soorten binnenbanden aan, verschillend in soort, materiaal, breedte en merk. Welke binnenband je nodig hebt, lees je op deze pagina!

Welke binnenbanden zijn er allemaal?

In ons assortiment zijn er veel verschillende soorten binnenbanden te vinden. Voor ieder type fiets kun je een geschikte binnenband scoren. Of je nou een wielrenner, mountainbiker, e-biker of gravel biker bent, wij hebben de binnenband die past bij jouw fiets! De soorten binnenbanden die wij aanbieden zijn: Voor ieder type fiets is het handig om een extra binnenband bij je te hebben wanneer je onderweg bent. Een lekke band kun je namelijk altijd en overal oplopen. Je kunt de “reserve binnenband” het beste bewaren in een zadeltasje. Zo heb je altijd een binnenband bij je. Scheelt weer een telefoontje naar je vriend of vriendin om je te komen ophalen!

Hoe kan ik de binnenband van mijn racefiets het beste vervangen?

Een wielrenfiets heeft dunnere banden dan de meeste fietsen. Daarom zijn racefiets banden wat kwetsbaarder en kunnen ze eerder lek raken. Als wielrenner wil je natuurlijk niet dat een lekke band ten koste gaat van jouw ritje. Daarom is het belangrijk om te leren hoe je je lekke binnenband het beste kunt vervangen. Dit lees je in deze blog. Het komt erop neer dat het niet al te moeilijk is, mits je het juiste gereedschap bij je hebt. De tools die je nodig hebt om je binnenband te vervangen vind je ook in de blog.

Met welke maat binnenband fiets ik?

Als je op zoek gaat naar een nieuw setje binnenbanden of een reserve binnenband voor je fiets, dan kom je er al gauw achter dat er verschillende maten binnenbanden bestaan. Welke maat binnenband je nodig hebt, staat vaak aangegeven op de zijkant van je buitenband. Het heeft ook te maken met je wielmaat. Heb jij bijvoorbeeld wielen van 28 inch, dan heb je binnenbanden nodig van 28 inch. Op onze binnenbanden pagina kun je makkelijk filteren op welke maat binnenband je nodig hebt.

Welk materiaal binnenband moet ik kiezen?

Je kunt binnenbanden kiezen van verschillende soorten materialen. De meeste binnenbanden zijn gemaakt van rubber. Deze vind je dan ook het meest terug op onze website. Binnenbanden van latex en van polyurethaan zijn een redelijk nieuwe soort van binnenbanden. Deze soort binnenbanden hebben als voordeel dat ze een stuk lichter, soepeler en duurzamer zijn dan de ‘normale’ binnenbanden.

Welke ventiellengte moeten mijn binnenbanden hebben?

Als je een binnenband gaat kopen kun je vaak kiezen tussen verschillende lengtes van het ventiel. Het ventiel zit namelijk vast een je binnenband. De hoogte van je ventiel is afhankelijk van de hoogte van jouw velg. Hoe hoger de velgen van jouw fiets, hoe langer het ventiel van jouw binnenband moet zijn. De lengte van je velgen kun je makkelijk zelf opmeten door de velg vanaf een spaak tot aan de velgrand te meten. De maatstaf is dat het ventiel minimaal 1.5cm uitsteekt zodat je genoeg ruimte overhoud voor de kop van je fietspomp. Ventiellengtes variëren tussen de 32mm en de 80mm.

Hoe kan ik mijn binnenbanden het beste oppompen?

Als je je fietsband gaat oppompen dan pomp je in weze je binnenbanden vol met lucht, zodat je banden hard worden. Hoeveel druk (bar) je in je binnenbanden stopt, heeft maar net te maken met het soort fiets die je hebt en je eigen voorkeur. Wil je hier meer over lezen? Lees dan deze blog. Weet je nu hoeveel bar er in je racefiets banden moet? Lees dan in deze blog hoe je je fietsbanden het beste op kunt pompen.

Welk merk binnenbanden is het beste?

Alle binnenbanden die wij aanbieden zijn van zeer goede en kwalitatief hoogwaardige merken. Het is maar net welk materiaal je wilt en hoeveel geld je er aan kwijt wilt zijn. De merken binnenbanden die wij aanbieden zijn, onder andere: Dit is nog maar een greep uit de merken die wij verkopen. Bekijk onze binnenbanden pagina om een volledig overzicht te krijgen.

Lees meer op ons blog

Fietsband oppompen: Hoe moet dit en welke soorten ventielen zijn er?

Lees meer

Hoe moet ik mijn binnenband vervangen of plakken? [How-To]

Lees meer