Menu
Terug

Fietscomputers

79

Een fietscomputer is er in vele varianten, voor elk type fietser zijn er geschikte fietscomputers. Er zijn eenvoudige kilometertellers die je snelheid en afstand aangeven tijdens je rit. Wil je je route achteraf terug kunnen kijken dan is een fietscomputer met GPS een must. Ook kun je bij deze GPS fietscomputers sensoren zoals een hartslagmeter, cadanssensor of powermeter koppelen.  Als je ook de weg wilt weten in onbekend gebied zijn er fietscomputers met navigatie, zowel met als zonder kaart. Zo maak of download je vooraf een fietsroute en je fietsnavigatie zorgt ervoor dat je niet meer verkeerd fietst. Weet je niet welke fietscomputer het meest geschikt is? Volg dan onze keuzehulp.

Meer lezen
Categorieën
Fietsnavigatie
Fietscomputers GPS
Kilometertellers
Elektrische Fiets Displays
Accessoires
Merken

Gesorteerd op

Garmin Edge 830 Performance Bundel Fietsnavigatie
499,99 Vanaf 399,-
Onze keuze voor de prestatiegerichte fietser
Mantel's keuze

Garmin HRM-Dual Hartslagmeter
69,95 62,95
Onze keuze voor een hartslagmeter voor fietsers
Mantel's keuze

Wahoo Tickr Fit Hartslagmeter
79,99 74,-
Onze keuze voor een hartslagmeter die je rond je arm draagt
Mantel's keuze

Garmin HRM-Pro Hartslagmeter
129,99 119,95
Onze keuze voor een hartslagmeter met slimme functies voor zwemmers en triatleten
Mantel's keuze

Garmin Edge 530 Fietsnavigatie
299,99 Vanaf 219,-
Actie

Garmin Edge 830 Fietsnavigatie
399,99 Vanaf 319,-
Actie

Wahoo ELEMNT ROAM Fietsnavigatie
349,- Vanaf 299,-
Actie

Garmin Edge 1030 Plus Bundel Fietsnavigatie
649,99 Vanaf 574,-
Actie

Bryton Rider 320 E
99,95 89,95

Garmin Sensor Pack
139,99 129,-

Polar M460 Fietscomputer
179,90 139,-

Bryton Rider 320 T
159,95 139,95

Ben je tevreden met het assortiment?

Ja Nee

Fietscomputer kopen? Groot aanbod fietscomputers!

Welke soorten fietscomputers zijn er?

Wil je een fietscomputer kopen? Dan is het belangrijk om te bepalen wat voor soort fietscomputer je wilt. Er zijn namelijk vele soorten fietscomputers. Als je net begint met fietsen en voornamelijk wilt weten hoe hard je gaat, dan kun je het beste kiezen voor een kilometerteller. Als je toch net wat meer informatie wilt en wanneer je je ritjes automatisch wilt kunnen uploaden naar apps zoals Strava of Komoot, dan kun je ervoor kiezen om een fietscomputer met GPS te kopen. Wil je echt het meeste uit je fietscomputer halen en overal gemakkelijk heen navigeren? Dan is een fietsnavigatie echt iets voor jou!

Kan ik mijn fietscomputer koppelen met sensoren?

Als je tijdens je fietsrit ook je hartslag en andere trainingsinformatie wilt zien op je fietscomputer, kun je ervoor kiezen je sensoren te koppelen met je fietsnavigatie of fietscomputer met GPS. Een powermeter, hartslagmeter of cadanssensoren zijn producten die vaak samen met een fietscomputer worden gekocht. Met deze producten haal je nog meer uit je fietscomputer en je trainingen. Als wielrenner kun je nooit genoeg data hebben!

Waar moet je nog meer op letten bij het kopen van een fietscomputer?

Waar je op moet letten bij het kopen van een fietscomputer is voor iedereen natuurlijk verschillend. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Er zijn echter wel een aantal belangrijke pijlers om op te letten. Als je op zoek gaat naar een fietscomputer kijk dan goed naar de accuduur, schermgrootte, Strava Live Segments, touchscreen, en hoogtemeting. Wil je hier meer over lezen? Lees dan onze fietscomputer koopgids.

Lees meer op ons blog