Menu
Terug
Profiteer nu van hoge kortingen tijdens onze Vakantiegeld Deals! Bekijk alle deals.

Gazelle

47
Gazelle is een van de populairste fietsmerken van Nederland. Van Gazelle elektrische fietsen tot gewone stadsfietsen. Gazelle heeft een paar erg geliefde modellen zoals de Gazelle Orange, de Ultimate en de Gazelle Grenoble. De elektrische stadsfietsen van Gazelle zijn erg betrouwbaar en hebben altijd een erg goede motor. Samen met de oerdegelijke fietsframes en de meer dan 100 jaar ervaring zorgen ervoor dat de fietsen van Gazelle de beste fietsen zijn die je kunt krijgen.
Lees meer

Gesorteerd op

Gazelle Dubbele fietstas met MIK E-bike

90,95
Adviesprijs 119,95
Onze keuze voor een dubbele fietstas met MIK
Mantels keuze

Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt Elektrische Fiets

Vanaf 3.149,-
Adviesprijs 3.499,-
Mooi weer naar buiten

Gazelle Esprit HFB Elektrische Fiets

1.769,-
Adviesprijs 2.099,-

Gazelle Paris C7 HMB Elektrische Fiets

Vanaf 1.929,-
Adviesprijs 2.149,-

Gazelle Grenoble C8 HMB Elektrische Fiets

Vanaf 2.899,-
Adviesprijs 3.299,-

Gazelle Orange C7+ Stadsfiets

809,-
Adviesprijs 899,-

Gazelle Vento C7 Stadsfiets

749,-
Adviesprijs 799,-

Gazelle Orange C7+ HMB Elektrische Fiets

Vanaf 2.299,-
Adviesprijs 2.599,-

Gazelle Grenoble C7+ HMB Elektrische Fiets

Vanaf 2.689,-
Adviesprijs 2.999,-

Gazelle Chamonix C8 Stadsfiets

949,-
Adviesprijs 999,-

Gazelle HeavyDutyNL T7 Transportfiets

759,-
Adviesprijs 849,-

Gazelle Chamonix T27

899,-
Adviesprijs 999,-

Gazelle Avignon C380 HMB Belt Elektrische Fiets

Vanaf 3.869,-
Adviesprijs 4.299,-

Gazelle Miss Grace C7 HMB Elektrische Fiets

Vanaf 2.149,-
Adviesprijs 2.399,-

Gazelle Grenoble C5 HMB Elektrische Fiets

3.649,-
Adviesprijs 3.799,-

Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB Elektrische Fiets

Vanaf 2.149,-
Adviesprijs 2.399,-

Gazelle Avignon C8 HMB Elektrische Fiets

3.599,-
Adviesprijs 3.999,-

Gazelle Avignon C380 HMB LTD Elektrische Fiets

3.899,-
Adviesprijs 4.499,-
Vakantiegeld deal

Gazelle Miss Grace T7 Transportfiets

769,-
Adviesprijs 849,-

Gazelle PuurNL R7T Transportfiets

739,-
Adviesprijs 779,-

Gazelle Miss Grace Mand

32,95
Adviesprijs 49,95

Gazelle Avignon C8 HMB Connect Elektrische Fiets

3.849,-
Adviesprijs 4.199,-

Gazelle Esprit C3 Stadsfiets

579,-
Adviesprijs 649,-

Gazelle Esprit C7 Stadsfiets

669,-
Adviesprijs 749,-

Gazelle Paris C7+ HMB Elektrische Fiets

Vanaf 2.199,-
Adviesprijs 2.449,-

Gazelle Esprit Stadsfiets

489,-
Adviesprijs 549,-

Gazelle Bloom C7 HMS Elektrische Moederfiets

Vanaf 2.449,-
Adviesprijs 2.699,-

Gazelle Ultimate C380 HMB Elektrische Fiets

Vanaf 3.869,-
Adviesprijs 4.299,-

Gazelle Bloom L28 Moederfiets

989,-
Adviesprijs 1.099,-

Gazelle Marco Polo Urban Stadsfiets

1.399,-
Adviesprijs 1.499,-

Gazelle Orange C8 HMB Elektrische Fiets

Vanaf 2.559,-
Adviesprijs 2.849,-

Gazelle Esprit Belt Stadsfiets

899,-
Adviesprijs 999,-

Gazelle elektrische fietsen

Genoeg gehad van wind tegen of steile bruggen op moeten zwoegen? Een elektrische fiets van Gazelle geeft je een extra steuntje in de rug. Een Gazelle elektrische fiets staat voor oer-Hollandse kwaliteit, en zorgt ervoor dat jij kan blijven genieten van het fietsen. Veel van de reguliere modellen zijn ook te verkrijgen als e-bike, zoals de Gazelle Orange e bike, Gazelle Chamonix elektrische fiets of de Gazelle Miss Grace e-bike. Gazelle gebruikt een aantal afkortingen om aan te duiden waar de motor zich bevindt. De HFP fietsen hebben een voorwielmotor. Deze zitten in de naaf van het voorwiel en bieden betrouwbare trapondersteuning. Voorbeelden zijn de Gazelle Orange C7 Plus HFP en Gazelle Miss Grace HFP. De HMB fietsen hebben een betrouwbare Bosch middenmotor. Deze is laag in het frame geplaatst waardoor je een wendbare, stabiele fiets hebt, zoals de Gazelle Orange C8 HMB of the Gazelle Ultimate C8 HMB. Deze e bikes met Bosch middenmotor zijn echte alleskunners en zorgen ervoor dat je er comfortabel op uit kunt trekken. Dan zijn er nog de HMS, welke uitgerust zijn met het Shimano Steps systeem. Een volledig afgestemde aandrijflijn van het Japanse Shimano welke zelfs de mogelijkheid kan bieden tot automatisch schakelen. Ultiem gebruiksgemak dus. Je vind het Shimano Steps systeem bijvoorbeeld op de Gazelle Orange C8 HMS.

Gazelle Speed Pedelecs

Moet je elke dag weer opnieuw achteraan aansluiten in de file? Dan is een high speed e-bike wellicht een goed alternatief! Een snelle e-bike noemt men ook wel een Speed Pedelec. Deze elektrische fietsen hebben een krachtige Bosch middenmotor welke meer power geeft dan een gewone Gazelle e-bike en bieden ondersteuning tot wel 45 km per uur! Aangezien de motor laag in het midden van het frame is geplaatst blijft de fiets stabiel en wendbaar. Gazelle biedt met de Gazelle Cityzen Speed een stabiele, snelle e-bike waarmee je fluitend langs de file kan rijden. Lekker je dag beginnen met een rit naar je werk om vervolgens frisser achter je bureau te zitten. Met een Gazelle high speed e-bike kun je gemakkelijk grote afstanden overbruggen zonder badend in het zweet aan te komen op je werk. De schijfremmen zorgen ervoor dat je op tijd stil staat mocht je een keer in de ankers moeten.

Gazelle fietsen

Gazelle fietsen zijn al meer dan honderd jaar een veel geziene verschijning op de Nederlandse wegen. Een Gazelle fiets staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, met een mooie dosis Nederlands DNA. Er is een enorme keuze in fietsen van Gazelle. Welbekende namen zoals de Gazelle Orange, Gazelle Chamonix, Gazelle Ultimate, of de Gazelle Grenoble maken onderdeel uit van het brede assortiment. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een Gazelle e bike, waarbij er ruime keuze is uit populaire modellen als de Gazelle Orange C8, Gazelle Grenoble C8 HMB, Gazelle Ultimate C8 Plus HMB en meer. Ook voor een elektrische fiets zit je goed dus. Op zoek naar een nieuwe fiets van Nederlandse makelij? Een Gazelle fiets kopen doe je makkelijk, vertrouwd en snel bij Mantel!

Gazelle Stadsfiets

Gazelle stadsfietsen zijn al sinds jaar en dag een onderdeel van het Nederlandse straatbeeld. Het assortiment van Gazelle bevat voor ieder wat wils: van de klassieke Gazelle Orange C7 tot de sportieve Gazelle Chamonix. Ook zijn deze vaak in verschillende versies beschikbaar om aan ieders wensen te voldoen. Zo komt de Gazelle Orange als de Orange C7 Plus, of zelfs de Gazelle Orange C7 Plus HMB- een echte Gazelle e-bike. Wil je een wat oudere stijl, dan is de Gazelle van Stael helemaal het einde. Het klassieke, sportieve stalen frame is geïnspireerd op de bekende Gazelle Tour de France, maar met een laag gewicht en moderne touches zoals de naafversnellingen.

Gazelle Transportfietsen

Op zoek naar een wat stoerdere fiets of wil je graag veel mee kunnen nemen? De Gazelle transportfietsen zijn dan ideaal voor jou. De Gazelle Heavy Duty is een lichtgewicht maar in staat om zware lasten te dragen. De Gazelle Heavy Duty is beschikbaar als zowel een herenfiets als damesfiets, en heeft zowel een voordrager als achterdrager. Ook is er de Gazelle Heavy Duty C7 HMB, de elektrische Gazelle fiets voor dat extra steuntje in de rug als je flink opgeladen hebt. Met een Gazelle Heavy Duty kun je in de ochtend de kinderen naar school brengen, daarna flink inslaan bij de supermarkt, of gewoon lekker vlot naar je werk rijden dankzij de naafversnellingen en het lichte frame.

Gazelle Moederfietsen

Een moederfiets is de harde werker van het gezin. Moederfietsen zijn fietsen met wat extra ruimte voor kinderzitjes, zodat de jongsten gewoon op de fiets naar school gebracht kunnen worden. De instap van het frame is ook extra laag zodat je makkelijk aan boord stapt met volle tassen en twee kinderen achterop. De Gazelle Bloom is een uitstekend voorbeeld: onderhoudsvriendelijk, breed stuur, en met 7 versnellingen in staat om zelfs volgeladen nog ontspannen weg te rijden.

Gazelle Hybridefietsen

Gazelle Hybridefietsen zijn sportieve alleskunners. Van woon-werkverkeer tot weekendjes weg, op een hybride fiets kan je uit de voeten. Een lichtgewicht aluminium frame, sportieve zit, derailleur versnellingen en eventueel een geveerde voorvork kenmerken deze fietsen. Mooie voorbeelden zijn de Gazelle Vento, Gazelle Cityzen en de Gazelle Chamonix welke zelfs is uitgeroepen tot tourfiets van het jaar. Hang een paar fietstassen achterop en trek er op uit, of zet een voordrager op de voorvork en neem echt veel bagage mee. Fietsvakanties zijn zelfs goed mogelijk. De derailleurschakeling maakt het mogelijk om een enorm bereik aan versnellingen aan te spreken. Zo kom je niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten overal boven!