Gazelle

40
Gazelle is een van de populairste fietsmerken van Nederland. Van Gazelle elektrische fietsen tot gewone stadsfietsen. Gazelle heeft een paar erg geliefde modellen zoals de Gazelle Orange, de Ultimate en de Gazelle Grenoble. De elektrische stadsfietsen van Gazelle zijn erg betrouwbaar en hebben altijd een erg goede motor. Verder heeft Gazelle elektrische fietsen voor dames en met een middenmotor, waardoor er voor iedereen wel een geschikte elektrische fiets tussen zit. Samen met de oerdegelijke fietsframes en de meer dan 100 jaar ervaring zorgen ervoor dat de fietsen van Gazelle de beste fietsen zijn die je kunt krijgen.
Lees meer

Gesorteerd op

Gazelle Ultimate C8+ HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.799,-
Vanaf 3.449,-
Onze keuze voor een elektrische fiets voor woon-werkverkeer
Mantels keuze

Gazelle Paris C7 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.149,-
Vanaf 1.899,-
Onze keuze voor de elektrische fiets met de beste prijs-kwaliteit verhouding
Mantels keuze

Gazelle Bloom C7 Moederfiets

Adviesprijs 1.199,-
1.149,-
Onze keuze voor een moederfiets
Mantels keuze

Gazelle Dubbele fietstas met MIK E-bike

Adviesprijs 119,95
89,-
Onze keuze voor een dubbele fietstas met MIK
Mantels keuze

Gazelle Avignon C8 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 4.099,-
Vanaf 3.899,-
Onze keuze voor een comfortabele elektrische weekendfiets
Mantels keuze

Gazelle Esprit HFB Elektrische Fiets

Adviesprijs 1.899,-
Vanaf 1.679,-

Gazelle Avignon C8 HMB Connect Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.999,-
Vanaf 3.099,-
Topdeal

Gazelle Orange C7+ Stadsfiets

Adviesprijs 999,-
899,-

Gazelle Grenoble C8 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.599,-
3.199,-

Gazelle Esprit T3 Stadsfiets

Adviesprijs 729,-
649,-

Gazelle Vento C7 Stadsfiets

Adviesprijs 849,-
749,-

Gazelle Easyflow HMS Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.999,-
Vanaf 2.799,-

Gazelle Esprit R1 Stadsfiets

Adviesprijs 599,-
539,-

Gazelle Orange C8 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.099,-
Vanaf 2.749,-

Gazelle Chamonix C8 Stadsfiets

Adviesprijs 1.099,-
1.039,-

Gazelle Paris C7+ HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.449,-
Vanaf 2.149,-

Gazelle Eclipse C380 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 5.999,-
5.499,-
E-bike van het Jaar 2024

Gazelle Grenoble C7+ HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.299,-
2.999,-

Gazelle Ultimate C380 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 4.499,-
Vanaf 4.039,-

Gazelle Avignon C380 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 4.599,-
Vanaf 4.149,-

Gazelle PuurNL Midnight R3T Stadsfiets

Adviesprijs 799,-
699,-

Gazelle Enkele Fietstas Enkele Fietstas

Adviesprijs 74,95
59,95

Gazelle Grenoble C5 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.999,-
3.599,-

Gazelle HeavyDutyNL T7 Transportfiets

Adviesprijs 949,-
849,-

Gazelle Orange C7+ HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.899,-
Vanaf 2.669,-

Gazelle Ultimate C5 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 4.199,-
Vanaf 3.799,-

Gazelle Grenoble C7+ HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.999,-
Vanaf 2.699,-

Gazelle Esprit Belt Stadsfiets

Adviesprijs 1.099,-
989,-

Gazelle Chamonix C7 HMS Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.299,-
Vanaf 2.699,-

Gazelle Avignon C380 HMB Belt Elektrische Fiets

Adviesprijs 4.299,-
Vanaf 3.849,-

Gazelle Chamonix T10 HMS Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.299,-
Vanaf 2.969,-

Gazelle Miss Grace Mand

Adviesprijs 49,95
34,95

Gazelle Afdekhoes

Adviesprijs 99,95
94,95

Gazelle Esprit T7 Stadsfiets

Adviesprijs 799,-
709,-

Gazelle elektrische fietsen

Genoeg gehad van wind tegen of steile bruggen op moeten zwoegen? Een elektrische fiets van Gazelle geeft je een extra steuntje in de rug. Een Gazelle elektrische fiets staat voor oer-Hollandse kwaliteit, en zorgt ervoor dat jij kan blijven genieten van het fietsen. Veel van de reguliere modellen zijn ook te verkrijgen als e-bike, zoals de Gazelle Orange e bike, Gazelle Chamonix elektrische fiets of de Gazelle Miss Grace e-bike. Gazelle gebruikt een aantal afkortingen om aan te duiden waar de motor zich bevindt. De HFP fietsen hebben een voorwielmotor. Deze zitten in de naaf van het voorwiel en bieden betrouwbare trapondersteuning. Voorbeelden zijn de Gazelle Orange C7 Plus HFP en Gazelle Miss Grace HFP. De HMB fietsen hebben een betrouwbare Bosch middenmotor. Deze is laag in het frame geplaatst waardoor je een wendbare, stabiele fiets hebt, zoals de Gazelle Orange C8 HMB of the Gazelle Ultimate C8 HMB. Deze e bikes met Bosch middenmotor zijn echte alleskunners en zorgen ervoor dat je er comfortabel op uit kunt trekken. Dan zijn er nog de HMS, welke uitgerust zijn met het Shimano Steps systeem. Een volledig afgestemde aandrijflijn van het Japanse Shimano welke zelfs de mogelijkheid kan bieden tot automatisch schakelen. Ultiem gebruiksgemak dus. Je vind het Shimano Steps systeem bijvoorbeeld op de Gazelle Orange C8 HMS.

Gazelle fietsen

Gazelle fietsen zijn al meer dan honderd jaar een veel geziene verschijning op de Nederlandse wegen. Een Gazelle fiets staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, met een mooie dosis Nederlands DNA. Er is een enorme keuze in fietsen van Gazelle. Welbekende namen zoals de Gazelle Orange, Gazelle Chamonix, Gazelle Ultimate, of de Gazelle Grenoble maken onderdeel uit van het brede assortiment. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een Gazelle e bike, waarbij er ruime keuze is uit populaire modellen als de Gazelle Orange C8, Gazelle Grenoble C8 HMB, Gazelle Ultimate C8 Plus HMB en meer. Ook voor een elektrische fiets zit je goed dus. Op zoek naar een nieuwe fiets van Nederlandse makelij? Een Gazelle fiets kopen doe je makkelijk, vertrouwd en snel bij Mantel!

Gazelle Stadsfiets

Gazelle stadsfietsen zijn al sinds jaar en dag een onderdeel van het Nederlandse straatbeeld. Het assortiment van Gazelle bevat voor ieder wat wils: van de klassieke Gazelle Orange C7 tot de sportieve Gazelle Chamonix. Ook zijn deze vaak in verschillende versies beschikbaar om aan ieders wensen te voldoen. Zo komt de Gazelle Orange als de Orange C7 Plus, of zelfs de Gazelle Orange C7 Plus HMB- een echte Gazelle e-bike. Wil je een wat oudere stijl, dan is de Gazelle van Stael helemaal het einde. Het klassieke, sportieve stalen frame is geïnspireerd op de bekende Gazelle Tour de France, maar met een laag gewicht en moderne touches zoals de naafversnellingen.

Gazelle Transportfietsen

Op zoek naar een wat stoerdere fiets of wil je graag veel mee kunnen nemen? De Gazelle transportfietsen zijn dan ideaal voor jou. De Gazelle Heavy Duty is een lichtgewicht maar in staat om zware lasten te dragen. De Gazelle Heavy Duty is beschikbaar als zowel een herenfiets als damesfiets, en heeft zowel een voordrager als achterdrager. Ook is er de Gazelle Heavy Duty C7 HMB, de elektrische Gazelle fiets voor dat extra steuntje in de rug als je flink opgeladen hebt. Met een Gazelle Heavy Duty kun je in de ochtend de kinderen naar school brengen, daarna flink inslaan bij de supermarkt, of gewoon lekker vlot naar je werk rijden dankzij de naafversnellingen en het lichte frame.

Gazelle Moederfietsen

Een moederfiets is de harde werker van het gezin. Moederfietsen zijn fietsen met wat extra ruimte voor kinderzitjes, zodat de jongsten gewoon op de fiets naar school gebracht kunnen worden. De instap van het frame is ook extra laag zodat je makkelijk aan boord stapt met volle tassen en twee kinderen achterop. De Gazelle Bloom is een uitstekend voorbeeld: onderhoudsvriendelijk, breed stuur, en met 7 versnellingen in staat om zelfs volgeladen nog ontspannen weg te rijden.

Gazelle Hybridefietsen

Gazelle Hybridefietsen zijn sportieve alleskunners. Van woon-werkverkeer tot weekendjes weg, op een hybride fiets kan je uit de voeten. Een lichtgewicht aluminium frame, sportieve zit, derailleur versnellingen en eventueel een geveerde voorvork kenmerken deze fietsen. Mooie voorbeelden zijn de Gazelle Vento, Gazelle Cityzen en de Gazelle Chamonix. Hang een paar fietstassen achterop en trek er op uit, of zet een voordrager op de voorvork en neem echt veel bagage mee. Fietsvakanties zijn zelfs goed mogelijk. De derailleurschakeling maakt het mogelijk om een enorm bereik aan versnellingen aan te spreken. Zo kom je niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten overal boven!