Menu
Terug

Fietspompen

77
Fietspomp kopen voor de mountainbike, racefiets, e-bike of stadsfiets? Afhankelijk van het gebruik hebben we vele verschillende fietspompen voor je. Mini-pompen om makkelijk mee te nemen voor als je op de racefiets of mountainbike op stap gaat. Maar ook CO2 pompen voor je racefiets of mountainbike om je band supersnel op te pompen. We hebben ook gewone fietspompen voor de stadsfiets en speciale vloerpompen voor de mountainbike of racefiets waarmee je makkelijk een hoge druk op kunt bouwen. En natuurlijk hebben we ook voorvorkpompen om je geveerde mountainbikevork of demper op druk te brengen.
Lees meer
Categorieën
Vloerpompen
Voorvorkpompen
Minipompen
Fietspompen met Drukmeter
Tubeless Pompen
CO2 Pompen
CO2 Patronen
Elektrische Fietspompen
Fietspomp Onderdelen
Accessoires
Merken
Help mij kiezen

Gesorteerd op

Topeak JoeBlow Sport III Fietspomp

35,95
Onze keuze voor een vloerpomp geschikt voor race banden
Mantels keuze

Trivio CO2 Pomp

Vanaf 9,99
Onze keuze voor een CO2 pomp
Mantels keuze

Lezyne Pressure Drive Mini Fietspomp

32,95
Onze keuze voor een minipomp voor de racefiets
Mantels keuze

Lezyne Mantel Dual Fietspomp

28,75
Onze keuze voor een vloerpomp met de beste prijs/kwaliteit verhouding
Mantels keuze

BBB Cycling Samurai Mini Fietspomp

33,95
Onze keuze voor een all-round minipomp voor onderweg
Mantels keuze

BBB Cycling AirBoost 2.0 BFP-28 Fietspomp

27,95
Onze keuze voor een allround vloerpomp
Mantels keuze

Schwalbe Tire Booster Tubeless Pomp

49,95

Lezyne Pocket Drive Mini Fietspomp

21,95

Lezyne CO2 Patroon 16 gram

Vanaf 6,75

Lezyne Control Drive CO2 Pomp

25,95

Topeak SmartGauge D2 Drukmeter

27,50

SKS Rennkompressor met EVA kop Fietspomp

49,95

Lezyne Pocket Drive Pro Mini Fietspomp

36,95

Lezyne Pocket Drive HV Mini Fietspomp

26,95

Topeak Hybrid Rocket HP Minipomp

45,95

Topeak JoeBlow Booster Fietspomp

135,95

Lezyne Sport Drive HP Mini Fietspomp

15,95

Topeak RaceRocket HP Mini Fietspomp

27,95

Lezyne Macro Floor Drive Fietspomp

35,95

Aktiv-8 Co2 patroon 16 Gram

Vanaf 4,50

SKS Air X-Plorer Digi 10.0 Fietspomp

47,95
30 dagen: niet goed, geld terug

SKS Rennkompressor NXT Fietspomp

Vanaf 97,95
30 dagen: niet goed, geld terug

Topeak JoeBlow Mountain Fietspomp

49,-

Topeak JoeBlow Sport Digital Fietspomp

69,-

SKS Airbuster CO2 Pomp

19,99

SKS Airspy TL Bandenspanningsmeter

79,-

Topeak Mini Dual Fietspomp

16,95

Aktiv-8 Co2 patroon 25 Gram

Vanaf 8,95

Topeak PocketShock DXG

38,95

Topeak JoeBlow Sport 2-Stage Fietspomp

76,95

Pro Micro CO2 Pomp

16,95

Ben je tevreden met het assortiment?

Fietspomp kopen? Groot assortiment fiets pompen!

Het is belangrijk om je fietsbanden goed op te pompen wanneer je gaat fietsen. Of je nu op een racefiets, mountainbike, e-bike of stadsfiets zit, fietsen met té zachte banden maakt je fietsrit een stuk minder leuk en comfortabel. Een goede fietspomp mag daarom niet ontbreken in je schuur. Zo kun je je fietsbanden altijd op de juiste druk houden.

Wat is de beste fietspomp?

Fietspompen zijn op te delen in twee categorieën. Zoek je een fiets pomp voor thuis? Dan kom je al gauw uit op een vloerpomp . Wil je er eentje voor onderweg? Dan heb je de keuze uit een mini fietspomp of een Co2 pomp met Co2 patronen. Een kleine fietspomp is gemakkelijk mee te nemen en in geval van pech kan je hiermee je band oppompen onderweg. We hebben nog veel meer soorten fietspompen in ons assortiment, zoals:

Wat is de beste fietspomp voor de racefiets?

Voor de racefiets gebruik je een fietspomp die tot een hoge druk kan oppompen. Voor de meeste racefiets banden heb je een druk van 4 tot 9 bar nodig. Het verschil zit ‘m in de breedte van de fietsband. Hoe smaller de band hoe hoger de druk moet zijn. Om de juiste spanning te bepalen raden we een fietspomp met drukmeter, ofwel fietspomp met manometer aan. Let ook op welk ventiel je fiets heeft. Bij sportfietsen is dit vrijwel altijd een Frans ventiel, koop dus een racefiets fietspomp voor een Frans ventiel.

Is er ook een speciale fietspomp voor de mountainbike?

Voor de mountainbike zijn je wensen net iets anders. Je bandenspanning is hier veel lager dan op de racefiets, grofweg tussen de 1,1 en 3 bar. Om deze spanning juist af te kunnen lezen wil je een fietspomp met een goede drukmeter of fietspomp met manometer. Of nóg beter een aparte digitale drukmeter. Hiermee kan je na het oppompen van je band de bandendruk meten. Zo weet je dus zeker dat je altijd met de juiste bandendruk je fiets ritjes maakt!

Welke fietspomp voor elektrische fiets?

De meeste vloerpompen in ons assortiment volstaan prima voor een elektrische fiets. Veel elektrische fietsen maken gebruik van een Hollands / Dunlop ventiel. Twijfel je over welk ventiel je fiets heeft? Gebruik dan onze keuzehulp of lees deze blog over welke ventielen er zijn.

Heb ik een tubeless pomp nodig voor mijn tubeless banden?

Om een tubeless band voor het eerst goed in de velg te zetten is een groot volume lucht nodig. Dit kan met een compressor, maar je kan ook kiezen voor een speciale tubeless pomp. Deze fietspompen hebben een extra drukkamer waar je een groot volume lucht kan opbouwen. Vervolgens kan je dit volume in één keer in je band loslaten. Wanneer je tubeless banden wilt monteren op je racefiets, mtb of gravel bike, raden wij het aan om een tubeless pomp te gebruiken!

Hoe werkt een fietspomp?

Hoe een fietspomp werkt ligt een beetje aan voor welke fiets je het wilt gebruiken en wat voor fietspomp je hebt. Fietsen zijn namelijk uitgerust met verschillende ventielen. Een stadsfiets heeft namelijk vaak een ander ventiel dan een racefiets of mountainbike. Hoe de verschillende ventielen werken en hoe je dus het beste je fietsband kunt oppompen, lees je in deze blog.

Wat is een goede fietspomp voor mij?

Alle fietspompen in ons assortiment zijn van een goede kwaliteit, waardoor je je fietsbanden altijd netjes kunt oppompen. Een van de meest populaire en goede fietspompen die we hebben is de JoeBlow fietspomp. Daarnaast hebben we verschillende goede merken fietspompen in ons aanbod, waardoor je altijd een fietspomp kunt vinden die bij jou past. De fietspompen die wij in ons assortiment hebben zijn:

Lees meer op ons blog

Fietspomp koopgids - Van fietspomp met drukmeter tot mini fietspomp

Lees meer

Fietsband oppompen: Hoe moet dit en welke soorten ventielen zijn er?

Lees meer