Filter
Help mij kiezen
Ben je tevreden met de filter opties?
Ja Nee
Toon resultaat

Kinderfietsen

50

Kinderfiets kopen? Fietsen kun je niet vroeg genoeg leren, daarom zijn er al kinderfietsen voor de allerkleinsten. Daarvoor is natuurlijk wel de juiste fiets nodig. Snel de juiste maat kinderfiets vinden? Zoek dan op de lengte van je kind. We hebben kinderfietsen voor jongens en meisjes van alle populaire merken zoals Alpina, Sparta, Bulls, Batavus, Loekie en meer, allemaal verkrijgbaar in verschillende modellen en maten.

Lees meer
Merken
Help mij kiezen

Gesorteerd op

Cube Acid 240

Adviesprijs 499,-
494,-

Cube Acid 200

Adviesprijs 429,-
399,-

Cortina U4 Mini R3 M26

Adviesprijs 579,-
489,-

BMC Twostroke AL 24

Adviesprijs 849,-
699,-

Alpina Cargo Girls 22 Inch

Adviesprijs 419,-
359,-

Frog Bikes Frog 44

Adviesprijs 515,-
439,-

Cube Cubie 160

Adviesprijs 439,-
409,-

Cube Acid 200 Disc

Adviesprijs 529,-
499,-

Alpina Clubb 22 inch

Adviesprijs 419,-
Vanaf 379,-

Alpina Yabber 26 inch 7R

Adviesprijs 499,-
429,-

Alpina Cargo Girls 20 Inch

Adviesprijs 399,-
339,-

Alpina Mood 26 inch

Adviesprijs 519,-
499,-

Cortina U4 Mini R3 J26

Adviesprijs 579,-
459,-

Cube Cubie 160 RT

Adviesprijs 389,-
369,-

Alpina Clubb 20 Inch

Adviesprijs 429,-
414,-

Cube Cubie 160

Adviesprijs 429,-
379,-

Pegasus Avanti Sport 18 24 inch

Adviesprijs 549,-
509,-

Alpina Ocean 20 inch

Adviesprijs 399,-
Vanaf 339,-

Alpina Yabber 18 inch

Adviesprijs 329,-
Vanaf 289,-

Alpina Cargo Girls 16 Inch

Adviesprijs 319,-
259,-

Alpina Yabber 24 inch 7R

Adviesprijs 489,-
459,-

Alpina Clubb 26 inch

Adviesprijs 519,-
509,-

Alpina Trial Sport 24 inch R7

Adviesprijs 509,-
449,-

Alpina Trail 22 inch

Adviesprijs 449,-
399,-

Alpina Yabber 20 Inch

Adviesprijs 429,-
399,-

Alpina Cargo Girls 18 Inch

Adviesprijs 359,-
329,-

Alpina Yabber 16 Inch

Adviesprijs 309,-
289,-

Cortina U4 Mini R3 J24

Adviesprijs 559,-
449,-

Pegasus Primo Lite 16

Adviesprijs 349,-
329,-

Alpina Girlpower 16 inch

Adviesprijs 279,-
239,-

Alpina Ocean M16

Adviesprijs 329,-
299,-

Pegasus Prima 18

279,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Kinderfiets kopen? Bekijk alle fietsen voor uw kind!

Er komt een tijd dat je je kind alleen naar de basisschool of middelbare school moet laten gaan. Als ze dit niet lopend kunnen doen, hebben ze natuurlijk een goede en veilige kinderfiets nodig. Bij het kopen van een kinderfiets kunnen je veel vragen te binnen schieten. Hieronder vind je de meestgestelde vragen die je gaan helpen bij het vinden van de ideale fiets voor jouw kind!

Welke maat kinderfiets heb ik nodig?

Het is natuurlijk moeilijk om de juiste maat kinderfiets voor je zoon of dochter te vinden. Kinder groeien nu eenmaal hard, waardoor ze zo weer een nieuwe fiets nodig kunnen hebben. Op onze website kun je makkelijk filteren op de maat fiets die bij jouw kind past. Dit is vaak aangegeven in het aantal inch. Bij ons kun je kinderfietsen vinden in de volgende maatvoeringen: Hou er met de maatkeuze voor de fiets van je kind rekening mee dat hij of zij waarschijnlijk nog flink gaat groeien. Een maatje te groot is geen overbodige luxe!

Hoe kan ik de juiste maat kinderfiets kiezen?

Er zijn meerdere manieren om de maat fiets voor jouw kind te kiezen. Een veelgebruikte methode is om de maat kinderfiets te koppelen aan de kledingmaat van je kind. Dit is een zeer handige methode omdat vrijwel alle ouders de kledingmaat van hun kind weten. Het grootste voordeel is dat de overgang van kledingmaten bij kinderen synchroon loopt met de overgang met een andere fietsmaat. Zo kun je op onze website filteren op de volgende kledingmaten: Er kunnen natuurlijk wel lichte afwijkingen ontstaan tussen de kledingmaat en fietsmaat van een kind. Bij twijfel raden we je aan om naar een van onze fietsenwinkels te komen om kinderfietsen te testen.

Hebben jullie ook meisjesfietsen en jongensfietsen?

Uiteraard hebben wij ook jongensfietsen en meisjesfietsen. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij een ruim assortiment aan kinderfietsen. Jongensfietsen hebben een ander frametype dan meisjesfietsen. Meisjesfietsen zijn doorgaans kleiner van maat en hebben een lage instap, waardoor het makkelijker opstappen is. Uiteraard zijn hier helemaal geen restricties aan verbonden. Fiets jouw zoon graag op een meisjesfiets? Dan is dat uiteraard ook mogelijk en vice versa.

Welk remsysteem is het beste voor mijn kind?

Alle kinderfietsen die wij aanbieden voorzien van hoogwaardige en zeer veilige remmen. Wel zitten er verschillen tussen de remsystemen op de kinderfietsen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor kinderfietsen met: Welk remsysteem het beste past bij jouw kind ligt helemaal aan de voorkeur. Wil je meer lezen over verschillende remsystemen en de bijkomende voor- en nadelen? Lees dan onze blog over fiets remsystemen.

Hoeveel versnellingen heeft mijn kind nodig?

Wij bieden kinderfietsen aan met verschillende versnellingen. Hoe meer versnellingen een kinderfiets heeft, hoe meer schakelbereik je kind heeft. Dit kan van pas komen wanneer je kind naar school fietst in een heuvelrijke omgeving. Met meer versnellingen is dat heuveltje onderweg naar school nou eenmaal makkelijker te fietsen. Meer versnellingen betekent wel meer onderhoud en meer dat kapot kan gaan. Het is dus de vraag of je dit wilt voor een kinderfiets. Bij ons kun je kinderfietsen kopen met de volgende versnellingen:

Zijn er ook fietsen voor peuters en baby’s?

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met fietsen. Ook voor de kleinste kinderen hebben wij een mooi aanbod aan loopfietsen. Met een loopfiets ontwikkel je het bewegingsapparaat en het gevoel voor remmen, sturen en snelheid van een kind. Loopfietsen zijn verstelbaar en kunnen dus aangepast worden aan de lengte van kinderen zodat de loopfiets jarenlang gebruikt kan worden. Wij hebben stoere loopfietsen met een mountainbike look, maar we hebben ook hele sierlijke loopfietsen met mooie felle kleuren. Voor ieder kind is er wat wils!

Welk merk kinderfiets is het beste?

Dit is natuurlijk moeilijk om te beantwoorden. Alle merken die wij namelijk aanbieden op onze website zijn van een hoogstaande kwaliteit. Het is maar net wat de voorkeur is en hoeveel geld je aan een kinderfiets wilt uitgeven. De kinderfiets merken die wij aanbieden zijn onder anderen:

Zijn er ook sportfietsen voor kinderen?

Uiteraard hebben wij ook kinder racefietsen en kinder mountainbikes. Hoe eerder je kind op een mountainbike of racefiets stapt, hoe beter ze zullen worden. Al moet het bij kinderen natuurlijk meer om plezier draaien. Nou, dat komt bij onze fietsen wel goed. Onze kinder racefietsen en mountainbikes zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor je zeker weet dat je je kind veilig de weg op of het bos in kunt sturen!

Lees meer op ons blog
Kinderfietsen - Welke maat kinderfiets heb ik nodig voor mijn kind?

Kinderfietsen - Welke maat kinderfiets heb ik nodig voor mijn kind?

Lees meer