Menu
Terug
Nu honderden artikelen voor bodemprijzen in de magazijnopruiming! Op = op. Shop nu

Fietsbellen

20

Wil jij een fietsbel kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een fietsbel op je stadsfiets, racefiets of mountainbike zit je vele malen veiliger op de fiets dan zonder fietsbel. Het is niet alleen veilig voor jou, maar ook voor je medeweggebruikers. Fietsbellen zijn er in alle soorten en maten. Wil jij een grote fietsbel, een roze fietsbel of toch liever een fietsbel voor je kind? Bekijk dan nu ons ruime aanbod assortiment fietsbellen hieronder.

Meer lezen
Merken

Gesorteerd op

Knog Oi Fietsbel

Vanaf 15,50
Adviesprijs 20,99
Onze keuze voor een sportieve fietsbel
Mantel's keuze

CloseTheGap HideMyBell Regular2 Mantel Edition

34,95
Adviesprijs 37,-
Onze keuze voor een geïntegreerde fietsbel
Mantel's keuze

XLC Decibel 2 Fietsbel

5,95
Onze keuze voor de luidste fietsbel
Mantel's keuze

Knog Oi Luxe Fietsbel

28,35
Adviesprijs 39,99

XLC Decibel 2 XXL Fietsbel

5,95
Adviesprijs 6,95

Trivio Easyfit Fietsbel

3,75
Adviesprijs 4,99
Outlet

XLC Ding Dong Fietsbel

9,95
Adviesprijs 10,45

Basil Wanderlust Fietsbel

9,95
Adviesprijs 14,99
Outlet

BBB Cycling E Sound BBB-18 Fietsbel

3,50
Adviesprijs 5,95
Magazijnopruiming

Basil Boheme Fietsbel

10,95
Adviesprijs 14,99

XLC Classic Fietsbel

4,29
Adviesprijs 5,95
Outlet

Ben je tevreden met het assortiment?

Fietsbel kopen? Racefiets & MTB fietsbellen

Fietsbellen maken jouw fietsrit vele malen veiliger, zowel op je stadsfiets, elektrische fiets, racefiets, mountainbike en gravelfiets. Wil jij een kleine fietsbel, een roze fietsbel of een fietsbel voor je sportieve fiets? Ons assortiment heeft het allemaal!

Welke fietsbel past het beste bij mijn racefiets, MTB of gravelbike?

Ook tijdens een fietsrit op jouw racefiets of mountainbike is het erg handig om een fietsbel te hebben. Dit maakt je rit een stuk veiliger, zowel voor jou zelf als voor andere weggebruikers. Veel fietsers vinden het prettig als de racefietsbel of de mountainbike fietsbel klein is of zelfs bijna onzichtbaar. Zo zitten fietsbellen van CloseTheGap HideMyBell verwerkt in de houder van de fietscomputer, waardoor het bijna niet te zien is dat je een fietsbel op je fiets hebt. Daarnaast zijn Knog Oi fietsbellen erg compact en daardoor ook erg geliefd onder fietsers.

Hebben jullie ook kinderfietsbellen?

Een kinderfietsbel moet niet alleen luid en duidelijk zijn, maar vooral ook heel leuk. Bijvoorbeeld een fietsbel met een opvallend kleurtje, of een leuk design. Kinderfietsbellen zijn er dus in veel verschillende soorten en maten.

Welke fietsbel heb ik nodig voor mijn stadsfiets?

Er zijn veel verschillende fietsbellen voor je stadsfiets. Wil je een grote fietsbel die mag opvallen, of juist een kleine die minder opvalt? Neem een kijkje in ons assortiment om de juiste fietsbel voor jou te vinden.