Fietsendragers Trekhaak

9
Een fietsendrager voor op je trekhaak is meestal de makkelijkste manier om snel je fiets, elektrische fiets, mountainbike of racefiets mee te nemen. Je kunt een trekhaak fietsendrager snel monteren en het aansluiten van de kabel voor de verlichting is ook zo gedaan. Ideaal dus voor een dagje weg. We hebben uiteraard ook speciale extra sterke fietsendragers voor elektrische fietsen.
Lees meer
Merken
Help mij kiezen

Gesorteerd op

Thule EasyFold XT 2 933 Fietsendrager

Adviesprijs 919,95
749,-
Onze keuze voor een fietsendrager voor elektrische fietsen
Mantels keuze

Thule Epos 2 978 Fietsendrager

1.119,95
Onze keuze voor een topklasse fietsendrager
Mantels keuze

Thule Velocompact 3 926 Fietsendrager

Adviesprijs 725,45
Vanaf 589,-

Pro User Diamant SG2 Fietsendrager

Adviesprijs 499,95
419,-

Thule VeloSpace XT 2 938 Fietsendrager

Adviesprijs 799,95
629,-

Thule Europower 915 Fietsendrager

Adviesprijs 579,-
529,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Fietsendrager voor de trekhaak kopen? Bekijk ons aanbod!

Ga jij op fietsvakantie? En wil je graag je eigen fiets meenemen naar het buitenland? Dan is een fietsendrager essentieel voor jouw vakantie uitrusting. Er zijn verschillende soorten fietsendragers, maar de trekhaak fietsendragers zijn het meest populair. Als jouw auto een trekhaak heeft, dan is een fietsendrager voor op de trekhaak perfect. Zo kun je zelfs op vakantie genieten van je eigen fiets.

Welke trekhaak fietsendragers zijn er?

Wil je een fietsendrager kopen, en heb je een auto met trekhaak? Dan is een trekhaak fietsendrager de beste keuze. Bij ons heb je keuze uit verschillende merken fietsendragers. Zo hebben we XLC, Pro User en Thule Fietsendragers voor op de trekhaak. De fietsendragers voor trekhaak zijn op te delen in modellen geschikt voor 2 fietsen of 3 fietsen. Tevens zijn sommige Thule fietsendragers voor de trekhaak nog uit te breiden met extra accessoire waardoor je 1 extra fiets mee kan nemen. Alle trekhaakdragers in ons assortiment zijn kantelbare fietsendragers. Daardoor kan je in de meeste gevallen nog de achterklep van de auto openen met fietsen op de trekhaak drager.

Welke trekhaak fietsendrager is geschikt voor elektrische fietsen?

Wil je een fietsendrager voor je elektrische fiets? Dan zijn trekhaak fietsendragers de perfecte keuze. Door de stevige koppeling op de trekhaak hebben de meeste fietsendragers een maximaal laadvermogen van 60kg. Op deze fietsendragers kan je dan ook 1 of 2 elektrische fietsen plaatsen.

Kan ik 3 fietsen kwijt op een fietsendrager voor de trekhaak?

Wil je 3 fietsen meenemen? Dan ben je op zoek naar een fietsendrager trekhaak die geschikt is voor 3 fietsen. Hier heb je verschillende opties. Er zijn fietsendragers die standaard geschikt zijn voor 3 fietsen. Maar je kan ook kiezen voor een extra accessoire waarmee je de capaciteit kan uitbreiden met 1 fiets. Bij 3 of meer fietsen op een fietsendrager moet je wel opletten voor het maximale draagvermogen. Daardoor zijn de meeste fietsendragers in de praktijk geschikt voor maximaal 2 elektrische fietsen, omdat anders het draagvermogen van maximaal 60 kg wordt overschreden.

Kan ik mijn trekhaak fietsendrager inklappen wanneer ik ‘m niet gebruik?

Een fietsendrager is een ideale optie om je fiets mee te nemen naar vakantie. Maar wat doe je met de fietsendrager wanneer deze niet op je auto zit? Gelukkig zijn er veel opvouwbare fietsendragers. Wil je een fietsendrager kopen maar weet je niet welk model? Lees dan onze koopgids. Kom je er echt niet uit dan staat onze klantenservice ook altijd voor je klaar!

Lees meer op ons blog
Waar moet je op letten bij het kopen van een fietsendrager? [Koopgids 2022]

Waar moet je op letten bij het kopen van een fietsendrager? [Koopgids 2022]

Lees meer