Menu
Terug

Onze winkels

Wat maakt ons anders dan andere fietsenwinkels? Onze mensen! Want doordat we zelf ook fietsers zijn, kunnen we het beste meedenken en helpen. Daar worden niet alleen onze klanten blij van, maar wij ook.


Superstore

Wil je graag alles aanraken en testen? Dan kun je het beste een bezoekje brengen aan een van onze superstores. Met fietsen, kleding en onderdelen zover het oog reikt is er voor elke fietser wel iets te vinden. Of je nu op de racefiets, mountainbike of stadsfiets zit. Een nieuwe fiets uitgezocht? Dan kun je hem dezelfde dag nog mee naar huis nemen dankzij ons Pick & Ride concept.

Doordat de meeste specialisten van de superstore in hun vrije tijd ook op de fiets zitten zijn ze extra gedreven om met je mee te denken. En dat onder het genot van een kopje koffie.

Meer lezen

Utrecht

Hertogswetering 171
Vandaag open 10:00 - 18:00
Meer informatie

Arnhem

De Overmaat 72
Vandaag open 10:00 - 21:00
Meer informatie

Den Bosch

Balkweg 7
Vandaag open 10:00 - 18:00
Meer informatie

Servicepunt

Bij onze servicepunten kun je terecht voor fietsonderhoud en reparaties. Ook hebben we daar een klein assortiment aan veel verkochte fietsonderdelen zoals binnenbanden en fietsverlichting.

En... ook hier kan je natuurlijk terecht voor onze specialisten én een kopje koffie.

Meer lezen

Elst

Halve Morgen 44
Vandaag open 09:30 - 18:00
Meer informatie

Oosterbeek

Utrechtseweg 84
Vandaag open 09:30 - 18:00
Meer informatie

Nijmegen

St. Annastraat 47a
Vandaag open 09:30 - 18:00
Meer informatie

Servicepunt XL

Ons servicepunt Arnhem heeft een bijzondere plek in ons hart. Dit is namelijk waar het allemaal ooit begon. Waar we als kleine lokale fietsenmaker uitgegroeid zijn tot het Mantel van nu. Je kunt hier terecht voor fietsonderhoud en reparaties. Ook hebben we daar een assortiment met veel verkochte fietsonderdelen, zoals binnenbanden, fietsverlichting en fietstassen.

Meer lezen

Arnhem

Van Lawick van Pabststraat 95
Vandaag open 09:00 - 18:00
Meer informatie