Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie

Gazelle Orange

10

De Gazelle Orange is de populairste serie elektrische fietsen en stadsfietsen van Gazelle. Het populaire instapmodel, de Gazelle Orange C8 HFP, is de beste fiets voor wie een normale elektrische stadsfiets wil hebben voor het dagelijks gebruik. Liever zelf wat meer trappen en wat geld besparen? Dan is bijvoorbeeld de Gazelle Orange C7 Plus fiets voor jou. Alle Gazelle Orange modellen hebben wij in een herenfiets of damesfiets.

Type: Gazelle Orange herenfietsen | Gazelle Orange damesfietsen | Gazelle Orange met lage instap


Gesorteerd op

Gazelle Orange C8 HFP Elektrische Fiets
(1)
€ 2.199,- Vanaf € 1.549,-
Onze keuze voor een elektrische fiets met een voorwielmotor
Mantel's keuze

Gazelle Orange C7 Plus
€ 849,- € 679,-

Gazelle Orange C7 + HFP Elektrische Fiets
(8)
€ 1.999,- Vanaf € 1.599,-

Gazelle Orange C8
(3)
€ 999,- € 899,-

Gazelle Orange C330 HMS Elektrische Fiets
€ 3.199,- Vanaf € 2.399,-
Outlet

Gazelle Orange C7 HMS-2018 Elektrische Fiets
(1)
€ 2.649,- Vanaf € 1.949,-
Actie

Gazelle Orange C7 HMB Elektrische Fiets
(2)
€ 2.399,- Vanaf € 1.899,-

Gazelle Orange C330 HMB NuVinci Elektrische Fiets
€ 2.699,- Vanaf € 2.099,-
Outlet

Gazelle Orange CX HMB Elektrische Fiets
€ 3.399,- Vanaf € 3.059,-

Gazelle Orange C8 HMS-2018 Elektrische Fiets
(1)
€ 2.949,- Vanaf € 2.499,-

Ben je tevreden met het assortiment Gazelle Orange?

Ja Nee

Gazelle Orange blijft beter worden

De Gazelle Orange is de beste verkochte stadsfiets van Gazelle. En dat is niet zo gek. Gazelle blijft de Orange vernieuwen en verbeteren. De nieuwe 2018 elektrische versies van de Gazelle Orange zijn nu nog krachtiger, veiliger en comfortabeler dan hun voorgangers. De motor is nog beter weggewerkt en het frame is stijver. Dankzij dat stijve frame voelt het fietsen nog lichter aan en fiets je sneller zonder dat je harder hoeft te trappen.

Gewone of elektrische fietsen

De Gazelle Orange kun je in twee varianten krijgen, een met, en een zonder hulpmotor. Maar ongeacht welke variant jij kiest weet je dat je met een Nederlands topmerk in zee gaat. De Gazelle Orange is niet voor niets de best verkopende stadsfiets van Nederland!

Getest door de ANWB en de Consumentenbond

De Gazelle Orange serie staat door zijn populariteit ook op de radar bij onder andere de ANWB en de Consumentenbond. Ze worden dus regelmatig aan hun kritische ogen blootgesteld. En met succes. De Orange serie heeft al diverse malen glansrijk de tests doorstaan.