Gazelle Orange

8

De Gazelle Orange is de populairste serie stadsfietsen en elektrische fietsen van Gazelle. De Gazelle Orange C7 stadsfiets is een populair instapmodel voor wie een reguliere stadsfiets wil hebben. Ga je voor een elektrische fiets? Dan is bijvoorbeeld de Gazelle Orange C8 HMB de fiets voor jou. Een groot voordeel bij alle Gazelle Orange elektrische fietsen is dat je zelf kan kiezen welke accu je in je fiets krijgt. Rij jij alleen korte ritjes? Dan is de standaardaccu meer dan voldoende. Rij je regelmatig langere dagtochten of wil je jouw elektrische fiets mee op een weekendje weg? Dan kun je voor een klein bedrag de accu van jouw Gazelle Orange upgraden.

Populair: Gazelle Orange C7 Plus | Gazelle Orange C8 HMB | Gazelle Orange CX HMB | Gazelle Orange C330 HMB | 

Filter / Subcategorie kiezen

Gazelle Orange blijft beter worden

De Gazelle Orange is de beste verkochte stadsfiets van Gazelle. En dat is niet zo gek. Gazelle blijft de Gazelle Orange vernieuwen en verbeteren. De nieuwe 2017 elektrische versies van de Gazelle Orange zijn nu nog krachtiger, veiliger en comfortabeler dan hun voorgangers. De motor is nog beter weggewerkt en het frame is stijver. Dankzij dat stijve frame voelt het fietsen nog lichter aan en ga je harder zonder dat je harder hoeft te trappen.

Gewone of elektrische fietsen

De Gazelle Orange kun je in twee varianten krijgen, een met, en een zonder hulpmotor. Maar ongeacht welke variant jij kiest weet je dat je met een Nederlands topmerk in zee gaat. De Gazelle Orange is niet voor niets de best verkopende stadsfiets van Nederland!

Getest door de ANWB en de Consumentenbond

De Gazelle Orange serie staat door zijn populariteit ook op de radar bij onder andere de ANWB en de Consumentenbond. Ze worden dus regelmatig aan hun kritische ogen blootgesteld. En met succes. De Orange serie heeft al diverse malen glansrijk de tests doorstaan.

Drie varianten van de elektrische Gazelle Orange

De Gazelle Orange is in drie varianten verkrijgbaar als elektrische fiets, de Gazelle Orange C330 HMB als instapmodel, de Gazelle Orange C8 HMB als middenklasser en de Gazelle Orange CX HMB als topper van deze serie. Allemaal hebben ze de bekende en geliefde Bosch middenmotor aan boord waarmee je met de beste accu makkelijk een reikwijdte krijgt van 180 kilometer.

Upgrade je accu!

Alle drie de verschillende gazelle Orange modellen hebben een accu waarmee je makkelijk een hele dag mee vooruit kan. Wil jij toch meer reikwijdte? Dat kan door een eenvoudige upgrade van je accu. Voor 150 euro extra krijg je de 'gouden' accu voor een flink verder bereik. Wil je meer? Dan is de 'platinum' accu voor jou de juiste keuze. Voor 250 euro extra hoef je je dan echt nergens zorgen meer om te maken.

Gazelle Orange zonder motor

Heb jij geen elektrische trapondersteuning nodig? Dan kun je met een van de niet-elektrische varianten ook prima de weg op. De Gazelle Orange C7 en Gazelle Orange C7+ bieden dezelfde sterke kwaliteiten van de elektrische fietsen, maar dan alleen zonder hulpmotor.