Gazelle Orange

16

De Gazelle Orange is de populairste serie stadsfietsen en elektrische fietsen van Gazelle. Het populaire instapmodel, de Gazelle Orange C7, is de beste fiets voor wie een normale fiets wil hebben voor het dagelijks gebruik. Liever een elektrische fiets? Dan is bijvoorbeeld de Gazelle Orange C8 HMB een erg geschikte fiets voor jou. Een groot voordeel bij alle Gazelle Orange elektrische fietsen is dat je zelf kan kiezen welke accu je in je fiets krijgt. Rij jij alleen korte ritjes? Dan is de standaardaccu meer dan voldoende. Rij je regelmatig langere dagtochten of wil je jouw elektrische fiets mee op een weekendje weg? Dan kun je voor een klein bedrag de accu van jouw Gazelle Orange upgraden.

Populair: Gazelle Orange C7 Plus | Gazelle Orange C8 HMB | Gazelle Orange CX HMB | 

Ben je tevreden met het assortiment Gazelle Orange?

Ja Nee

Gazelle Orange blijft beter worden

De Gazelle Orange is de beste verkochte stadsfiets van Gazelle. En dat is niet zo gek. Gazelle blijft de Orange vernieuwen en verbeteren. De nieuwe 2018 elektrische versies van de Gazelle Orange zijn nu nog krachtiger, veiliger en comfortabeler dan hun voorgangers. De motor is nog beter weggewerkt en het frame is stijver. Dankzij dat stijve frame voelt het fietsen nog lichter aan en ga je harder zonder dat je harder hoeft te trappen.

Gewone of elektrische fietsen

De Gazelle Orange kun je in twee varianten krijgen, een met, en een zonder hulpmotor. Maar ongeacht welke variant jij kiest weet je dat je met een Nederlands topmerk in zee gaat. De Gazelle Orange is niet voor niets de best verkopende stadsfiets van Nederland!

Getest door de ANWB en de Consumentenbond

De Gazelle Orange serie staat door zijn populariteit ook op de radar bij onder andere de ANWB en de Consumentenbond. Ze worden dus regelmatig aan hun kritische ogen blootgesteld. En met succes. De Orange serie heeft al diverse malen glansrijk de tests doorstaan.