Gazelle Orange

3

De Gazelle Orange is de populairste serie elektrische fietsen en stadsfietsen van Gazelle. Het populaire instapmodel, de Gazelle Orange C7 HFP, is de beste fiets voor wie een normale elektrische stadsfiets wil hebben voor het dagelijks gebruik. Liever zelf wat meer trappen en wat geld besparen? Dan is bijvoorbeeld de Gazelle Orange C7 Plus fiets voor jou. Alle Gazelle Orange modellen hebben wij in een herenfiets of damesfiets.

Lees meer

Gesorteerd op

Gazelle Orange C7+ Stadsfiets

Adviesprijs 999,-
899,-

Gazelle Orange C8 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.099,-
Vanaf 2.749,-

Gazelle Orange C7+ HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.899,-
Vanaf 2.549,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Gazelle Orange kopen? Bekijk alle Gazelle Orange fietsen!

De absolute trots van Gazelle is de Gazelle Orange. En dat is niet zo gek. Door constante vernieuwingen en verbeteringen is de Gazelle Orange namelijk al decennialang een topper in het assortiment van Gazelle. Zo is de nieuwste Gazelle Orange nu nog krachtiger, veiliger en comfortabeler dan zijn voorgangers. Hierbij is de motor van de elektrische fietsen nog beter en netter weggewerkt en is het frame stijver en sterker. En het stijve frame laat het fietsen op deze stadsfiets nog soepeler aanvoelen dan ooit tevoren!

Elektrische varianten

De Gazelle Orange is zowel met als zonder motor verkrijgbaar. De e-bikes uit de Gazelle Orange-serie zijn voorzien van betrouwbare, stille en soepel aanvoelende Bosch-middenmotoren. Door de geoptimaliseerde integratie van de motor en accu blijven de goede rijeigenschappen behouden. Natuurlijk worden ook deze e-bikes, net als de stadsfietsen zonder ondersteuning, volledig geassembleerd in het Gelderse Dieren. Dus ongeacht welke variant jij kiest, weet je dat je met een hoogwaardig product van een oer-Nederlands topmerk de weg op gaat.

Fiets upgraden

Door het stevige frame kun je zelfs met extra gewicht heel stabiel rijgedrag verwachten van de Gazelle Orange. Accessoires kun je daarom naar hartenlust toevoegen!  Je kunt dus prima een fietsstoeltje monteren, waardoor dit een echte familiefiets wordt. Bovendien is de bagagedrager geschikt om fietstassen te monteren. Je kinderen wegbrengen naar school, de boodschappen doen en daarna een ontspannen stukje toeren? Met de Gazelle Orange is het allemaal mogelijk.