Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie

Gazelle Orange

11

De Gazelle Orange is de populairste serie stadsfietsen en elektrische fietsen van Gazelle. Het populaire instapmodel, de Gazelle Orange C7, is de beste fiets voor wie een normale stadsfiets wil hebben voor het dagelijks gebruik. Liever een elektrische fiets? Dan is bijvoorbeeld de Gazelle Orange C7 Plus HMB een erg geschikte fiets voor jou. Alle Gazelle Orange modellen hebben wij in een herenfiets of damesfiets

Type: Gazelle Orange herenfietsen | Gazelle Orange damesfietsen | Gazelle Orange lage instap
Meer: Alle Gazelle fietsen


Gazelle Orange blijft beter worden

De Gazelle Orange is de beste verkochte stadsfiets van Gazelle. En dat is niet zo gek. Gazelle blijft de Gazelle Orange vernieuwen en verbeteren. De nieuwe 2017 elektrische versies van de Gazelle Orange zijn nu nog krachtiger, veiliger en comfortabeler dan hun voorgangers. De motor is nog beter weggewerkt en het frame is stijver. Dankzij dat stijve frame voelt het fietsen nog lichter aan en ga je harder zonder dat je harder hoeft te trappen.

Gewone of elektrische fietsen

De Gazelle Orange kun je in twee varianten krijgen, een met, en een zonder hulpmotor. Maar ongeacht welke variant jij kiest weet je dat je met een Nederlands topmerk in zee gaat. De Gazelle Orange is niet voor niets de best verkopende stadsfiets van Nederland!

Getest door de ANWB en de Consumentenbond

De Gazelle Orange serie staat door zijn populariteit ook op de radar bij onder andere de ANWB en de Consumentenbond. Ze worden dus regelmatig aan hun kritische ogen blootgesteld. En met succes. De Orange serie heeft al diverse malen glansrijk de tests doorstaan.

Drie varianten van de elektrische Gazelle Orange

De Gazelle Orange is in drie varianten verkrijgbaar als elektrische fiets, de Gazelle Orange C330 HMB als instapmodel, de Gazelle Orange C8 HMB als middenklasser en de Gazelle Orange CX HMB als topper van deze serie. Allemaal hebben ze de bekende en geliefde Bosch middenmotor aan boord waarmee je met de beste accu makkelijk een reikwijdte krijgt van 180 kilometer.

Upgrade je accu!

Alle drie de verschillende gazelle Orange modellen hebben een accu waarmee je makkelijk een hele dag mee vooruit kan. Wil jij toch meer reikwijdte? Dat kan door een eenvoudige upgrade van je accu. Voor 150 euro extra krijg je de 'gouden' accu voor een flink verder bereik. Wil je meer? Dan is de 'platinum' accu voor jou de juiste keuze. Voor 250 euro extra hoef je je dan echt nergens zorgen meer om te maken.

Gazelle Orange zonder motor

Heb jij geen elektrische trapondersteuning nodig? Dan kun je met een van de niet-elektrische varianten ook prima de weg op. De Gazelle Orange C7 en Gazelle Orange C7+ bieden dezelfde sterke kwaliteiten van de elektrische fietsen, maar dan alleen zonder hulpmotor.