Menu
Terug

Keuzehulp fietsbrillen

Keuzehulp fietsbrillen

Fietsbrillen

73

Een goede fietsbril zit niet alleen lekker, maar houdt ook schadelijke zonnestralen tegen. En voor wie een beetje modieus op de fiets wil zitten is er genoeg keuze in soorten racefiets brillen. Van supereenvoudige zonnebrillen die niets meer doen dan de zon, regen, wind en insecten uit je ogen houden tot echte design fietsbrillen waar je er ook meteen heel gelikt mee uitziet. Ben jij op zoek naar een goede fietsbril voor tijdens het wielrennen? Bekijk dan ons assortiment racefiets brillen! 

Meer lezen
Merken

Gesorteerd op

Oakley Jawbreaker Prizm Road Fietsbril
207,- 149,95
Outfit van de maand

Ben je tevreden met het assortiment?

Ja Nee

Fietsbril kopen? Groot assortiment fietsbrillen!

Welke fietsbril is geschikt voor mij als brildrager?

Als brildrager wil je natuurlijk ook een geschikt fietsbril voor tijdens het wielrennen of mountainbiken kunnen kopen. Hieraan hebben wij met ons assortiment zeker gedacht. Zo hebben wij fietsbrillen met een extra inzetstuk. Hierin kun je door de opticien lenzen op jouw sterkte laten zetten. Ook hebben wij fietsbrillen met een leesgedeelte op sterkte. Ook deze glazen moet je wel op de gewenste sterkte laten slijpen bij je opticien. Als er eenmaal de juiste lenzen in zitten, dan heb je een fietsbril die perfect bij jou past!

Welke lens moet ik hebben in mijn fietsbril?

Het soort lens wat in je fietsbril zit, is ook een zeer belangrijke overweging bij de aanschaf van een nieuwe fietsbril. Zo heb je fietsbrillen die je beter beschermen tegen de zon, beter contrasten blootleggen of meekleuren met de weersomstandigheden. Laatstgenoemde noem je ook wel een photochromatic fietsbril. Dit betekent dat de lens van de bril meekleurt wanneer de zon feller of minder fel schijnt. Hierdoor kun jij in elke weersomstandigheid goed zien wat er voor je op de weg gebeurt.

In welke weersomstandigheden heb ik een fietsbril nodig?

Een fietsbril komt niet alleen van pas wanneer de zon schijnt. Zo zijn er ook fietsbrillen die beter van pas komen wanneer het bewolkt is of wanneer je door de bossen fietst. Deze brillen zijn uitgerust met een lens die in dit soort omstandigheden beter contrasten blootlegt. Met de juiste fietsbril is geen enkele weersomstandigheid te gek voor jou tijdens het fietsen! Wil jij meer informatie over welke fietsbril het beste bij jou past? Lees dan onze fietsbrillen koopgids!

Lees meer op ons blog