Menu
Terug

BBB Cycling

206

BBB Cycling heeft een ruim assortiment aan fietsonderdelen en fietsgereedschap waar elke wielrenner of mountainbiker mee uit de voeten kan. Maar BBB Cycling heeft ook fietshelmen, fietsoverschoenen, fietsbrillen en zelfs fietsverlichting voor de sportieve fietser. Dit all-round merk heeft ook nog een goede lijn met fietskleding en gereedschapskoffers voor de fanatieke thuisklusser.

Meer lezen

Gesorteerd op

BBB Cycling Momentsleutel BTL-73
79,95 57,95
Onze keuze voor een momentsleutel
Mantel's keuze

BBB Cycling Missinglinktang Linkfix BTL-77
11,50 9,95
Onze keuze voor een missinglink tang
Mantel's keuze

BBB Cycling Samurai Mini Fietspomp
(6)
34,95 30,95
Onze keuze voor een all-round minipomp voor onderweg
Mantel's keuze

BBB Cycling Ultra Wear
49,95 42,95
Nieuw

BBB Cycling WaterFlex 3.0
42,95 35,95
Nieuw

BBB Cycling Dune 2.0 MIPS MTB Helm
89,95 Vanaf 44,95

BBB Cycling HardWear
39,95
Nieuw

BBB Cycling Lockplug BTL-10
9,95 Vanaf 8,95

BBB Cycling Freeze
(4)
49,95
Nieuw

BBB Cycling ParkingLot BTL-126
(9)
15,95 14,90

BBB Cycling

BBB Cycling is een van de grote merken op fietsgebied. Of je nu een fanatieke mountainbiker bent of dat je alleen op de racefiets terug te vinden bent, om BBB cycling kun je eigenlijk niet heen.

Fietskleding

Bijna iedere fietser heeft wel iets van BBB in de kast liggen. Of het nu gaat om fietsoverschoenen of fietshandschoenen, voor elke situatie, warm of koud, hebben ze een passend kledingstuk.

Fietshelmen

Ook de fietshelmen van BBB zijn erg populair. Voor mountainbikers en wielrenners zijn er verschillende helmen te krijgen. Met de Tithon heeft BBB ook een mooie fietshelm voor de wielrenners die op zoek zijn naar een aerodynamische helm.

Fietsverlichting

Vele mountainbikers zweren bij de fietsverlichting van BBB. De sterke fietslampen hebben vaak een goede batterijduur en zijn ideaal om een night ride mee te rijden. Maar ook voor een avond- of nachtrit met de racefiets kun je een fietslamp van BBB goed gebruiken.

Fietsbrillen

Fietsen zonder fietsbril doen maar weinigen. Gelukkig heeft BBB ook een hele uitgebreide collectie fietsbrillen. Zelfs voor een casual bril kun je bij ze terecht. En uiteraard hebben ze ook varianten waar je aangepaste lenzen voor kunt krijgen voor de brildragende medemens. Ideaal als je niet meer hoeft te hannesen met een fietsbril.

Fietsgereedschap

Ten slotte heeft BBB Cycling ook een enorme collectie fietsgereedschap. Bijna al het belangrijke gereedschap is los te krijgen. Maar wie het fietsonderhoud van zijn eigen fiets echt helemaal zelf wil doen kan het beste een complete koffer met fietsgereedschap kiezen. Dan weet je zeker dat je echt alles in huis hebt om je eigen onderhoud te plegen.