Menu
Terug
Knallende kortingen op honderden fietsartikelen tijdens onze Wintersale! Shop nu

Bidonhouders

28

Een goede bidonhouder voor de racefiets of MTB zorgt ervoor dat je bidon altijd blijft zitten, ook in het bos of over de kasseien. Welke bidonhouder het beste is voor jou, hangt af van je gebruik. Wij hebben stevige kunststof bidonhouders voor de alledaagse toerder of lichtgewicht carbon bidonhouders voor de klimmers. Bekijk gauw ons ruime assortiment aan bidon houders, want met een goede bidonhouder fiets je er net wat lekkerder bij! 

Meer lezen
Merken

Gesorteerd op

Elite Custom Race Bidonhouder
Vanaf 7,95
Adviesprijs 14,99
Winter Solden

Tacx Deva Bidonhouder
Vanaf 13,95
Adviesprijs 15,95

Elite Vico Carbon Bidonhouder
20,95
Adviesprijs 29,99

Tacx Ciro Bidonhouder
Vanaf 18,99
Adviesprijs 19,95

Supacaz Fly Cage Ano Bidonhouder
Vanaf 17,95
Adviesprijs 19,99

Elite Custom Race Plus Bidonhouder
Vanaf 7,95
Adviesprijs 15,99
Outlet

Tacx Deva Carbon Bidonhouder
Vanaf 49,-
Adviesprijs 59,-

Supacaz Fly Cage Poly Bidonhouder
14,99
Adviesprijs 17,99
Outlet

Elite Cannibal XC Bidonhouder
14,95
Adviesprijs 15,99

BBB Cycling FlexCage BBC-36 Bidonhouder
Vanaf 11,95
Adviesprijs 21,95
Outlet

Cube HPA Sidecage Bidonhouder
13,95
Adviesprijs 16,95

BBB Cycling Dual Attack BBC-40 Bidonhouder
15,95
Adviesprijs 16,95

XLC Aluminum Bidonhouder
6,95
Adviesprijs 10,95
Winter Solden

Tacx Deva + Mantel Bidon 500 ml Set
14,95
Adviesprijs 19,95

Elite Ciussi Gel Bidonhouder
7,95
Adviesprijs 15,50
Outlet

Elite Ciussi Bidonhouder
9,95
Adviesprijs 12,50

SKS MonkeyLink Bikemount Bidonhouder
24,95
Adviesprijs 24,99

Fuxon Cuzi Bidonhouder
4,95
Adviesprijs 5,95

Acid HPC bottle cage Bidonhouder
39,95
Adviesprijs 44,95

SKS MonkeyBottle TWIST set met Fidlock Bidon
Vanaf 32,95
Adviesprijs 34,99

Ben je tevreden met het assortiment?

Bidonhouder kopen? Bekijk alle bidon houders!

Met een bidonhouder fiets je er net wat lekkerder bij, omdat je je bidons altijd makkelijk bij de hand hebt. Tijdens het fietsen is het belangrijk om goed te blijven drinken, zodat je niet uitdroogt. Daarom zijn goed gevulde bidons een essentieel onderdeel van jouw fietsuitrusting. Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere bidonhouders op je fiets te monteren. Voor langere tourtochten is het zeker aan te raden om meerdere bidons mee te nemen, waarvoor je dus meerdere bidonhouders nodig hebt.

Hoe kies ik een bidonhouder voor mijn fiets?

Er zijn verschillende type bidonhouders. Wij hebben bidonhouders voor de mountainbike en racefiets. Er zijn extra klemmende bidonhouders waarmee je bidon zeker vast blijft zitten. Side cage bidonhouders zijn perfect voor bikepacking of kleine frames. Wil je iedere gram besparen kies dan voor een lichtgewicht bidonhouder. Voor een oerdegelijke houder heb je ook de klassieke bidonhouders.

Hoe bevestig ik een bidonhouder op mijn fiets?

Een bidonhouder maak je vast met twee boutjes op je framebuis. De meeste fietsen hebben deze optie, en vaak kan je twee bidonhouders bevestigen. De montagemaat en afstand tussen de boutjes zijn gelukkig altijd hetzelfde. Voor bevestigen van je bidonhouder heb je alleen een inbussleutel nodig. Met extra adapters kan je zelfs op andere plekken bidonhouders op je fiets bevestigen.

Welk materiaal bidonhouder past bij mij?

Wil je een bidonhouder voor je fiets kopen? Let dan ook op het materiaal . Carbon bidonhouders zijn een goede keuze wanneer je een lichte bidonhouder zoekt. Aluminium is voor als je een stevige bidonhouder zoekt. Veruit de meeste bidonhouders zijn van kunststof. Dat materiaal heeft goede klemmende eigenschappen en is relatief licht. Ben jij op zoek naar de meeste gewichtsbesparing? Dan is een carbon bidonhouder echt iets voor jou!

Welk merk bidonhouder moet ik kiezen?

We hebben verschillende merken bidonhouders. Ze zijn allemaal van een topkwaliteit, waardoor je bij ons altijd een degelijke en goede bidonhouders kunt vinden. Het materiaal bepaald vaak welke prijs een bidonhouder heeft. Zo zijn carbon bidonhouders nou eenmaal duurder dan aluminium bidonhouders. Hier heeft het merk niet veel invloed op. We hebben verschillende topmerken in ons assortiment, zoals: