Batavus Finez

6
De Batavus Finez is een populaire serie stadsfietsen en elektrische fietsen van Batavus. De Finez-serie staat bekend om hoogwaardige afwerking en het feit dat ze rijk uitgerust zijn. Alle Batavus Finez fietsen zijn uitgerust met zadelpenvering, een geveerde voorvork en hydraulische schijfremmen. Eén ding is daarom zeker: Met de Batavus Finez haal je een fiets van hoge kwaliteit in huis!
Lees meer

Gesorteerd op

Batavus Finez E-go Power Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.199,-
Vanaf 2.849,-

Batavus Finez E-go Power Exclusive Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.499,-
Vanaf 3.329,-

Batavus Finez E-go Power Exclusive Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.699,-
Vanaf 3.299,-

Batavus Finez N7 Stadsfiets

Adviesprijs 949,-
899,-

Batavus Finez N7 Stadsfiets

Adviesprijs 999,-
879,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Batavus Finez kopen? Bekijk alle Batavus Finez fietsen!

Stijlvol en functioneel: Twee woorden die de Batavus Finez-serie perfect omschrijven. Zowel de stadsfietsen zonder motor als de elektrische fietsen uit de serie zorgen ervoor dat jij aangenaam je kilometers kunt maken. Met een stabiel frame, zadelpenvering en een geveerde voorvork worden jouw ritten namelijk net wat aangenamer.

Ontwikkeld in samenwerking met T.U. Delft

Het doel bij de Batavus Finez was om een fiets te ontwikkelen die niet alleen een stijlvolle vorm heeft, maar ook uitermate stijf en stabiel is. De knappe koppen van de T.U. Delft hebben hier een handje bij geholpen, waardoor de Batavus Finez-serie een aangename en stabiele rijervaring geeft. De geoptimaliseerde gewichtsverdeling van zowel de stadsfietsen als de e-bikes draagt daarnaast bij aan een goede wendbaarheid. Daarbij geven de hydraulische schijfremmen alle remkracht die jij je kunt wensen. Met de Finez ben jij daardoor altijd volledig in controle.

Slimme verlichting

Batavus heeft een slimme oplossing ontwikkeld voor de verlichting op hun Finez-serie. Deze zogeheten Vizi-verlichting is voorzien van een sensor die ervoor zorgt dat er bij donker weer meer licht uitgestraald wordt. Hierdoor ben jij beter zichtbaar voor overig verkeer, maar zie jij ook beter waar je fietst. Daarnaast is de verlichting voorzien van een standlichtfunctie, waardoor het licht even blijft branden bij stilstand. Op de duurdere modellen is zelfs een V-light te vinden. Deze straalt met een laser een V-vorm rondom het achterwiel, waardoor achteropkomend verkeer een veilige zone rondom jouw fiets ziet. Bij stadsfietsen wordt deze verlichting gevoed door een naafdynamo, terwijl bij de elektrische Finez-modellen de e-bike-accu voor stroom zorgt.

Volledig uitgevoerde fiets

Elk model van de Batavus Finez is luxe en compleet uitgerust. Met een sterk ringslot kun je jouw fiets veilig neerzetten. Het toevoegen van een geschikt insteekslot zou zelfs nog extra zekerheid toevoegen. Daarnaast kun je op de MIK-bagagedrager makkelijk compatibele accessoires vastklikken, hoewel ook andere fietsstoeltjes of fietstassen gemonteerd kunnen worden. Toerritten met de kinderen, ritjes naar de supermarkt of simpelweg naar je werk: Met de comfortabele Batavus Finez-serie wordt elke rit leuker!