Koga F3

6
De Koga F3 is een sportieve hybridefiets die naast woon-werkverkeer ook zeer geschikt is voor lange afstanden. De Koga F3 serie viel al eens in de prijzen voor het innovatief en onderscheidend design. De frames van het Koga F3 concept kenmerken zich door het afwisselen van ronde vormen met scherpe lijnen. De Koga F3 is verkrijgbaar in modellen met 8, 11 of 30 versnellingen.
Lees meer

Gesorteerd op

Koga F3 5.0 Hybride fiets

Adviesprijs 1.899,-
1.679,-
Onze keuze voor een sportieve toerfiets
Mantels keuze

Koga F3 3.0 Hybride fiets

Adviesprijs 1.599,-
1.399,-

Koga F3 2.0 Stadsfiets

Adviesprijs 1.849,-
1.479,-

Koga F3 8.0 Stadsfiets

Adviesprijs 2.199,-
2.079,-

Koga F3 4.0 Stadsfiets

Adviesprijs 1.849,-
1.749,-

Koga F3 6.1 Stadsfiets

Adviesprijs 1.949,-
1.699,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Koga F3 Kopen? Bekijk alle Koga F3 fietsen!

De Koga F3 kun je omschrijven in drie woorden: Form, Function, Fun. Een serie sportieve hybride fietsen, waarmee elk gebied in Nederland overwonnen kan worden en waar de pure passie vanaf spat. De Koga F3-serie is er in verschillende uitvoeringen, dus ook voor jou zit de ideale fiets erbij.

Optimaal design

De Koga F3 heeft de uitstraling van een strakke, sportieve hybride fiets voor alledaags gebruik. Een belangrijke pijler hierbij is de geïntegreerde kabelgeleiding, door Koga ook wel Crown Connect technologie genoemd. Niet alleen heeft dit esthetische voordelen. Dit beschermt de Koga F3 namelijk ook uitstekend tegen slecht weer. Elke versie is zelfs voorzien van hydraulische schijfremmen, waardoor je altijd voldoende remkracht hebt. Daarnaast is het frame van de F3 zo ontworpen, dat deze zowel uitgerust kan worden met een riemaandrijving als een kettingaandrijving met derailleur. In 2017 won Koga met de F3 dan ook verdiend de Red Dot: Product Design en de iF Product Design awards.

Brede inzetbaardheid

Met de Koga F3 serie kun je alle kanten op. Door een bidonhouder te monteren is deze sportieve fiets perfect geschikt voor een lange toertocht. Door de bagagedrager en verlichting gebruik je de Koga F3 echter ook heel makkelijk voor je dagelijkse ritten: Bijvoorbeeld om boodschappen te doen of als snelle forens voor je woon-werkverkeer. Het monteren van een geschikte fietstas maakt de fiets dan nog praktischer! Daarbij zorgt de keuze tussen een onderhoudsvriendelijke versie met riemaandrijving of een F3 met ketting en derailleurversnellingen, waarmee je een breed versnellingsbereik hebt, ervoor dat er voor ieder wat wils is. Let er wel op dat er standaard geen fietsbel of fietsslot op deze fiets zit, hoewel een ringslot door de aanwezig bevestigingsnokken makkelijk te plaatsen is.

Koga's visie

Koga staat voor passie, zowel voor de berijder van hun fietsen als hun werknemers. Zo bouwt één uitgebreid getrainde master mechanic een gehele fiets van top tot teen op. Bij elke fiets zit zelfs een fietspaspoort met de naam en foto van de trotse master mechanic die jouw fiets heeft mogen bouwen! Daarnaast wil Koga altijd het beste bieden voor hun klant. Voldoen verkrijgbare onderdelen op de markt niet aan de hoge eisen van Koga, dan ontwikkelen ze deze liever zelf. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Solemate pedalen. Deze pedalen zorgen door hun uitgekiende ergonomische vorm voor een efficiëntere trapbeweging. Kortom, de Koga F3 blinkt uit in veelzijdigheid, design én kwaliteit.