Vandaag is er een bergetappe in de Tour de France. Profiteer daarom snel van onze Bergdeals!

SiS

13

SIS sportvoeding is wetenschappelijk onderbouwde sportvoeding gericht op kwaliteit en performance. Team Ineos, Team Wiggins, Team USA, veel topploegen gebruiken uitsluitend de gels, repen, hersteldranken en sportdranken van SiS. Bij Mantel hebben we een ruim aanbod van SIS producten en kun je ook voordelige grootverpakkingen krijgen. De hongerklop zal de volgende keer geen belemmering meer hoeven zijn voor jou.

Lees meer

Gesorteerd op

SiS Go Energy Bar Bundel

Vanaf 5,79
Onze keuze voor een reep met natuurlijke ingrediënten
Mantels keuze

SiS Go Isotonic Energy Gel Bundel

Adviesprijs 6,97
Vanaf 5,35
Bergdeal

SiS Go Electrolyte

Adviesprijs 16,52
Vanaf 14,54

SiS Go Isotonic Energy Gel 7-Pack Bundel

Adviesprijs 12,63
Vanaf 10,65

SiS Beta Fuel 80

Adviesprijs 3,39
Vanaf 2,87

SiS Rego Rapid Recovery Hersteldrank

Adviesprijs 21,38
Vanaf 16,48

SiS 800ml Bidon

Vanaf 7,99

SiS 600ml Bidon

Adviesprijs 5,99
5,49

SiS Beta Fuel Bundel

Adviesprijs 8,14
Vanaf 7,28

Over SiS Sportvoeding

SiS, ofwel Science in Sport, is een van de marktleiders op het gebied van sportvoeding en supplementen. SiS werkt samen met een aantal grote namen in de sportwereld, waaronder Team Ineos en British Cycling. Maar ook grote voetbalclubs zoals Manchester United zweren bij de sportvoeding van SiS!

Welke SiS Sportvoeding moet ik hebben voor welk moment?

De sportvoeding van SiS is ingedeeld in drie specifieke groepen: voor, tijdens, en na inspanning. Hieraan zijn respectievelijk de namen SiS GO, SiS REGO, en PROTEIN aan verbonden, de laatste hiervan refereert aan de belangrijke proteïne-samenstelling WHEY20. GO bestaat uit een reeks energie poeders, isotone gels, energie repen en hydratatie tabletten. De REGO groep is gevuld met een ruim assortiment aan herstel middelen.