Menu
Terug

SiS

17

SIS sportvoeding is wetenschappelijk onderbouwde sportvoeding gericht op kwaliteit en performance. Team Ineos, Team Wiggins, Team USA, veel topploegen gebruiken uitsluitend de gels, repen, hersteldranken en sportdranken van SiS. Bij Mantel hebben we een ruim aanbod van SIS producten en kun je ook voordelige grootverpakkingen krijgen. De hongerklop zal de volgende keer geen belemmering meer hoeven zijn voor jou.

Meer lezen

Gesorteerd op

Over SiS Sportvoeding

SiS, ofwel Science in Sport, is een van de marktleiders op het gebied van sportvoeding en supplementen. SiS werkt samen met een aantal grote namen in de sportwereld, waaronder Team Ineos en British Cycling. Maar ook grote voetbalclubs zoals Manchester United zweren bij de sportvoeding van SiS!

Welke SiS Sportvoeding moet ik hebben voor welk moment?

De sportvoeding van SiS is ingedeeld in drie specifieke groepen: voor, tijdens, en na inspanning. Hieraan zijn respectievelijk de namen SiS GO, SiS REGO, en PROTEIN aan verbonden, de laatste hiervan refereert aan de belangrijke proteïne-samenstelling WHEY20. GO bestaat uit een reeks energie poeders, isotone gels, energie repen en hydratatie tabletten. De REGO groep is gevuld met een ruim assortiment aan herstel middelen.