Over Mantel

Mantel bestaat al sinds 1938. Naast onze superstores in Arnhem, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht zijn we ook een van de grootste online fietsenwinkels. En of je nu online of in een van de superstores bij ons een fiets of fietsonderdelen koopt, de beste service krijg je altijd.

Mantel, de best beoordeelde fietsenwinkel

We zetten graag net dat stapje extra om jou zo goed mogelijk te helpen. Dat komt omdat wij zelf ook fanatieke fietsers zijn, van stadsfiets tot mountainbike, racefiets en gravelbikes. Alles om jouw ervaring met ons zo prettig mogelijk te maken. En gaat er toch eens iets mis? Dan lost onze klantenservice dat altijd goed op. Een 4,7 op Trustpilot - de grootste onafhankelijke review-site - bewijst dat wel!

Elke dag testdag in de Mantel superstores

Je kunt bij ons elke dag komen proefrijden op de fiets van jouw keuze. In onze fietsenwinkels is het namelijk elke dag testdag. De superstores zijn zelfs zo groot dat je zelfs binnen kunt fietsen. En heb je jouw ideale fiets gevonden? Dan kun je in de meeste gevallen jouw nieuwe fiets al binnen een uur mee naar huis nemen!

Uiteindelijk willen we dat onze klanten net zo genieten van het fietsen als wijzelf. Vandaar ook onze kreet...

‘Have a wheelie good day.'