Menu
Terug

Cortina U4

15

De Cortina U4 is de populairste stadsfiets van Cortina. Deze krachtpatser is verkrijgbaar als meisjesfiets en als jongensfiets en ook de Cortina U4 transportfiets is erg gewild. Dus of je nu een degelijke fiets zoekt voor het fietsen van en naar school of werk of een supersterke fiets voor de boodschappen, met de Cortina U4 haal je een prachtige all-round stadsfiets in huis waar je jaren plezier van zult hebben.

Meer lezen

Gesorteerd op

Cortina U4 Transport R3 Transportfiets
699,- 619,-
Onze keuze voor een hippe schoolfiets
Mantel's keuze

Cortina E-U4 Family RB7 FM Elektrische Moederfiets
1.999,- Vanaf 1.799,-
Onze keuze voor een elektrische moederfiets
Mantel's keuze

Cortina E-U4 7V RB Elektrische Fiets
2.399,- Vanaf 2.079,-
Nieuw

Cortina E-U4 RB7 MM300 Elektrische Fiets
2.199,- Vanaf 1.979,-

Cortina E-U4 Transport Family M300
2.349,- Vanaf 2.119,-

Cortina U4 Mini R3 M24
529,- 499,-

Cortina U4 Mini R3 M26
549,- 519,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Ja Nee

Cortina U4 kopen? Bekijk alle Cortina U4 fietsen!

De Cortina U4 is een van de meest populaire stadsfietsen van Nederland. Zoals voor alle Cortina stadsfietsen, geldt dat deze reeks erg robuust is en echt gemaakt is voor ons Hollandse weer. Het oerdegelijke design van de Cortina U4, met voor- en achterdrager, komt duidelijk terug in alle modellen: Van transportfiets voor heren of dames, tot de jongensfietsen en meisjesfietsen in deze reeks. En natuurlijk is er ook een stevige moederfiets te krijgen om al die zware boodschappen mee te kunnen nemen.

Transportfietsen voor elke wens

Cortina heeft verschillende soorten transportfietsen in de U4-serie. Je kunt kiezen voor een simpel en robuust model zonder versnellingen. Mocht je iets meer fietsen, kun je wellicht gaan voor de fiets met 7 versnellingen. Heb je behoefte aan ondersteuning kun je altijd kiezen voor de elektrische fiets uit de Cortina E-U4 serie. Wil je nou nog meer uit jouw Cortina U4 of E-U4 halen? Denk dan eens aan het toevoegen van fietstassen, een krat of mand.

Transportfiets voor kinderen

De voordrager van de Cortina U4 maakt het een trendy transportfiets, waarmee extra spullen meenemen net wat makkelijker maakt. Dit maakt de U4 tot een ideale, robuuste schoolfiets.Daarom zijn ze bij Cortina de jongensfietsen en de meisjesfietsen ook niet vergeten. Sterker nog, zowel de jongens als de meisjes hebben hun eigen serie Cortina transport. Net zo robuust als de volwassen variant en je komt er goed mee voor de dag op het schoolplein! Door de vele verschillende kleuren en aandacht voor detail zorgen wordt zelfs de meest kritische puber blij van een Cortina U4.

Waarom een Cortina U4?

Cortina maakt al jaren erg goede en degelijke stadsfietsen en je ziet ze steeds vaker terug in het stadsbeeld. Door de goede kwaliteit en de stevige frames zijn en blijven alle fietsen van dit topmerk erg populair. Daarnaast vinden ze het bij Cortina belangrijk om hun fietsen ook een beetje modieus en trendy vorm te geven. Dus hou je van hippe kleuren? Ook dan zit je bij Cortina goed.