Menu
Terug

Cortina U4

16

De Cortina U4 is de populairste stadsfiets van Cortina. Deze krachtpatser is verkrijgbaar als meisjesfiets en als jongensfiets en ook de Cortina U4 transportfiets is erg gewild. Dus of je nu een degelijke fiets zoekt voor het fietsen van en naar school of werk of een supersterke fiets voor de boodschappen, met de Cortina U4 haal je een prachtige all-round stadsfiets in huis waar je jaren plezier van zult hebben.

Meer lezen

Gesorteerd op

Ben je tevreden met het assortiment Cortina U4?

Ja Nee

Cortina U4

De Cortina U4 is een van de meest populaire stadsfietsen van Nederland. Zoals voor alle Cortina stadsfietsen geldt dat deze reeks erg robuust is en echt gemaakt is voor ons Hollandse weer. De basis van de Cortina U4 is de transportfiets. Het oerdegelijke design van de oeroude Hollandse transportfiets komt duidelijk terug in alle modellen. van transportfiets voor heren tot de jongensfietsen en meisjesfietsen in deze reeks. En natuurlijk is er ook een stevige moederfiets te krijgen om al die zware boodschappen mee te kunnen nemen.

Transportfietsen voor heren

De heren kunnen kiezen uit drie verschillende modellen bij de Cortina U4 transportfietsen. De basis transportfiets is de Cortina U4 Transport. Wil je een luxere uitvoering? Dan is de Cortina U4 Transport DeLuxe jouw fiets. WIl jij echt een supermooie fiets? Dan is de Cortina U4 Denim de ideale fiets voor jou. Deze transportfiets is prachtig afgewerkt en rijdt en voelt heerlijk aan.

Transportfiets voor dames

Ook de dames kunnen hun eigen Cortina U4 transportfiets krijgen. Natuurlijk net zo degelijk en comfortabel als de herenfietsen. Voor elke heren-variant van de Cortina fietsen is wel een dames-variant te krijgen. Dus of je nu de Cortina U4 Transport DeLuxe wilt hebben of de 'gewone' Cortina U4 Transport, alles kan.

Transportfiets voor kinderen

Uiteraard vergeten ze bij Cortina de jongensfietsen en de meisjesfietsen ook niet. Sterker nog. Zowel de jongens als de meisjes hebben hun eigen serie transportfietsen. Net zo robuust als de volwassen variant, maar er is ook gedacht aan dat je als tiener een beetje leuk voor de dag wilt komen. Dus veel verschillende kleuren en veel detail zorgen ervoor dat zelfs de meest kritische puber blij zal worden van een Cortina U4.

Waarom een Cortina U4?

Cortina maakt al jaren erg goede en degelijke stadsfietsen en je ziet ze steeds vaker terug in het stadsbeeld. Door de goede kwaliteit en de stevige frames zijn en blijven alle fietsen van dit topmerk erg populair. Daarnaast vinden ze het bij Cortina belangrijk om hun fietsen ook een beetje modieus en trendy vorm te geven. Dus hou je van hippe kleuren en design? Ook dan zit je bij Cortina goed.