Cortina U4

9

De Cortina U4 is de populairste stadsfiets van Cortina. Deze krachtpatser is verkrijgbaar als meisjesfiets en als jongensfiets en ook de Cortina U4 transportfiets is erg gewild. Dus of je nu een degelijke fiets zoekt voor het fietsen van en naar school of werk of een supersterke fiets voor de boodschappen, met de Cortina U4 haal je een prachtige all-round stadsfiets in huis waar je jaren plezier van zult hebben.

Lees meer

Gesorteerd op

Cortina U4 Transport R3 Transportfiets

Adviesprijs 749,-
669,-
Onze keuze voor een hippe schoolfiets
Mantels keuze

Cortina E-U4 Transport RB7 ActiveLine MM Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.449,-
Vanaf 2.179,-
Cortina Spring Deal

Cortina E-U4 Transport RB7 FM Elektrische Fiets

Adviesprijs 1.999,-
Vanaf 1.879,-

Cortina E-U4 Transport Family RB7 ActiveLine MM Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.599,-
Vanaf 2.249,-
Cortina Spring Deal

Cortina E-U4 Transport Family RB7 FM Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.099,-
Vanaf 1.849,-

Cortina U4 Family RB7 Moederfiets

Adviesprijs 1.049,-
879,-

Cortina E-U4 Solid MHB7 ActiveLine MM Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.549,-
Vanaf 2.199,-
Cortina Spring Deal

Ben je tevreden met het assortiment?

Cortina U4 fiets kopen? Bekijk alle Cortina U4 fietsen!

De Cortina U4 is een van de meest populaire stadsfietsen van Nederland. Zoals voor alle Cortina stadsfietsen, geldt dat deze reeks erg robuust is en echt gemaakt is voor ons Hollandse weer. Het oerdegelijke design van de Cortina U4, met voor- en achterdrager, komt duidelijk terug in alle modellen: Van transportfiets voor heren of dames, tot de jongensfietsen en meisjesfietsen in deze reeks. En natuurlijk is er ook een stevige moederfiets te krijgen om al die zware boodschappen mee te kunnen nemen.

Welke Cortina U4 fietsen zijn er allemaal?

Cortina heeft verschillende soorten transportfietsen in de U4-serie. Je kunt kiezen voor een simpel en robuust model zonder versnellingen. Mocht je iets meer fietsen, kun je wellicht gaan voor de Cortina U4 met 7 versnellingen. Heb je behoefte aan ondersteuning kun je altijd kiezen voor de elektrische fiets uit de Cortina E-U4 serie, zoals: Wil je nou nog meer uit jouw Cortina U4 of E-U4 halen? Denk dan eens aan het toevoegen van fietstassen, een fietskrat of fietsmand.

Zijn er ook Cortina U4 fietsen voor kinderen?

De voordrager van de Cortina U4 maakt het een trendy transportfiets, waarmee extra spullen meenemen net wat makkelijker maakt. Dit maakt de U4 tot een ideale, robuuste schoolfiets. Daarom zijn ze bij Cortina de jongensfietsen en de meisjesfietsen ook niet vergeten. Sterker nog, zowel de jongens als de meisjes hebben hun eigen serie Cortina transport. Net zo robuust als de volwassen variant en je komt er goed mee voor de dag op het schoolplein! Door de vele verschillende kleuren en aandacht voor detail zorgen wordt zelfs de meest kritische puber blij van een Cortina U4. De Cortina U4 is te verkrijgen in verschillende maten, zoals:

Waarom een Cortina U4?

Cortina maakt al jaren erg goede en degelijke stadsfietsen en je ziet ze steeds vaker terug in het stadsbeeld. Door de goede kwaliteit en de stevige frames zijn en blijven alle fietsen van dit topmerk erg populair. Daarnaast vinden ze het bij Cortina belangrijk om hun fietsen ook een beetje modieus en trendy vorm te geven. Dus hou je van hippe kleuren? Ook dan zit je bij Cortina goed.