Vandaag is er een bergetappe in de Tour de France. Profiteer daarom snel van onze Bergdeals!

Scott Scale

8
De Scott Scale mountainbikes zijn snelle cross-country modellen. Deze hardtail MTB’s stellen jou dankzij hun agressieve geometrie in staat om steeds weer een stukje sneller te gaan op de uitdagende trails in jouw omgeving. Door de voorvork met 100mm veerweg zijn zelfs de moeilijkste routes goed te berijden. De absolute topmodellen uit de Scott Scale-serie worden zelfs gebruikt op het hoogste niveau. Het snelst ga je met de carbon Scott Scale mountainbikes. Maar ook op de aluminium mountainbikes kun jij je prima proberen te meten met de snelste rijders op de meeste uitdagende bospaden. Twijfel je tussen de Scott Scale 940, 930 of toch de 980? Bekijk en vergelijk ze nu op deze pagina!
Lees meer

Gesorteerd op

Scott Scale 925

Adviesprijs 2.399,-
2.029,-

Scott Scale 980

Adviesprijs 999,-
949,-

Scott Scale 970

1.199,-

Scott Scale 940

1.799,-
Outlet

Scott Scale RC Team

Adviesprijs 3.199,-
3.149,-

Scott Scale 930

1.999,-

Scott Scale 965

1.299,-

Scott Contessa Scale 940

Adviesprijs 1.199,-
1.099,-
Outlet

Ben je tevreden met het assortiment?

Scott Scale MTB kopen? Bekijk alle modellen!

Door de groeiende hoeveelheid mountainbike trails kon je er al haast niet omheen: Deze tak van wielersport is booming! Zo is er een steeds groter wordende groep MTB’ers die niks anders wil dan zo snel mogelijk tussen de bomen, door bochten en over jumps te scheuren. Aangezien de Scott Scale, met zijn agressieve race-geometrie, er als vanzelf voor zorgt dat je sneller gaat dan ooit, is deze range aan mountainbikes de ideale fiets voor veel mountainbikers. Van de fanatieke beginneling tot de ervaren KOM-hunter: Scott heeft een MTB voor iedereen!

Cross country racer

De Scott Scale-lijn is gemaakt voor snelheid. Net zoals andere cross country MTB’s hebben deze hardtail mountainbikes een minder breed stuur, een wat langere stuurpen en een voorvork met een kleinere veerweg dan een full suspension mountainbike. Het resultaat is een fiets waarmee je erg snel bent op vlakker terrein en heuvel op. Hoe technischer het terrein, hoe meer een full suspension mountainbikes in het voordeel is, maar één ding is zeker: In het relatief vlakke Nederland zul je vrijwel overal sneller zijn met een cross country mountainbike, zoals de Scott Scale.

Brede range aan modellen

De grote kracht van de Scott Scale-serie zit in de diversiteit. Voor een kleiner budget kun je de aluminium Scott Scale 980 kopen. Heb je als mountainbiker langzaamaan behoefte aan een betere en snellere fiets, dan is de Scale 980 makkelijk te upgraden met bijvoorbeeld nieuwe banden, wielen of zelfs een andere voorvork. De duurdere carbon-modellen, zoals de Scott Scale 940, komen al erg dicht in de buurt van een echte race-MTB, waarbij zelfs de meest gevorderde fietser onder de indruk zal zijn. Koop jij de Scott Scale dus als beginner: weet dat deze fiets met je mee kan groeien, naarmate jij fanatieker en beter wordt.

Complete the look: Syncros onderdelen

Scott weet zijn fietsen altijd stijlvol af te monteren met Syncros onderdelen. Dit merk is ontstaan in 1986 en was gedurende de jaren ‘90 één van de bekendste en hoogst gewaardeerde onderdelen fabrikanten in de off-road wereld. In 2012 heeft Scott Sports het merk Syncros opgekocht. Sinds die tijd is één ding duidelijk geworden: De combinatie van Scott fietsen met Syncros onderdelen is altijd geslaagd. Samen zorgen ze voor een hoge mate van integratie. Bij de Scale mountainbikes zie je dit onder andere terug in de complementair gekleurde zadels en geïntegreerde spacers. De Syncros onderdelen maken de Scott Scales dus helemaal af!