Menu
Terug
Laatste stuks en maten, nu tot 80% korting in de Outlet! Shop nu

Elektrische Mountainbikes

20
Elektrische mountainbikes zijn voor mountainbikers en avonturiers die net iets harder willen gaan. Er zijn verschillende varianten, van snelle full suspension tot hardtail e-mountainbikes. De elektrische mountainbike is hot en geeft een hele nieuwe dimensie aan de mountainbikesport. Moeiteloos steile klimmen bedwingen? Of gemakkelijk met een snelle groep meefietsen? Dan is de elektrische mountainbike echt iets voor jou!
Meer lezen
Merken

Gesorteerd op

Giant Stance E+ 2 29 Elektrische Mountainbike

2.899,-
Adviesprijs 3.399,-
Outlet

Ben je tevreden met het assortiment?

Elektrische mountainbike kopen? Bekijk onze e mountainbikes!

Mountainbikes worden populairder en populairder. Steeds meer mensen weten met hun fiets de weg naar het bos te vinden. Niet alleen de normale mountainbikes worden veel verkocht, maar elektrische mountainbikes zijn ook steeds meer in trek. Als je ondersteuning krijgt in je aandrijving dan is je mountainbike elektrisch. Wij bieden een ruim assortiment aan e-mountainbikes, zodat je bij ons altijd tot de juiste keuze kunt komen!

Wat is een elektrische mountainbike?

Hou jij ervan om lekker door het bos te fietsen, maar gaat het de laatste tijd steeds moeizamer? Dan kun je het best een elektrische mountainbike kopen. Een e mountainbike geeft je extra trapondersteuning door middel van een elektrische aandrijving. Met een elektrische MTB trotseer je de steile hellingen in het bos dus net wat sneller en makkelijker. Op deze manier kun je op latere leeftijd ook nog genieten van mooie mountainbike avonturen.

Wat voor soorten E-mountainbikes zijn er allemaal?

Net zoals bij de normale mountain bikes, zijn er ook verschillende soorten elektrische mountainbikes. Je kunt e mountainbikes indelen in twee categorieën, namelijk: hardtail en full suspension elektrische mountainbikes. Een hardtail mountainbike is de lichtere soort van de mountainbikes die perfect geschikt is voor cross country gebruik. Wanneer je vaker fiets op een ruiger terrein, dan is een full suspension mountainbike perfect. Waar de hardtail alleen een voorvering heeft, heeft een full suspension mountainbike ook een achtervering. Hierdoor absorbeert je fiets de grootste klappen wanneer het parcours technischer wordt.

Wat is de beste elektrische mountainbike?

Wat precies de beste elektrische mountainbike is, is moeilijk te zeggen. Dit ligt natuurlijk aan jouw voorkeuren en bestedingsbudget. Wel hebben wij er ons uiterste best voor gedaan om een mooi assortiment aan e-mountainbike merken te verzamelen. Zo kom je bij ons altijd tot de beste elektrische MTB keuze voor jezelf! De merken die wij, onder andere, verkopen zijn:

Zijn er ook e-mountainbikes voor dames?

Natuurlijk hebben we in ons assortiment elektrische mountainbike qua framematen ook rekening gehouden met de dames. Omdat de gemiddelde vrouw kleiner is dan de man, hebben we ook kleinere framematen opgenomen. Hierdoor koop je als vrouw bij ons ook een geschikte elektrische MTB. Wacht dus niet langer en koop die elektrische mountainbike dames!

Lees meer op ons blog

Hoe onderhoud ik mijn elektrische fiets en de accu? [How-to]

Meer lezen