Batavus

18
Batavus fietsen behoren tot de populairste fietsen van Nederland. Batavus maakt verschillende soorten stadsfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen. De fietsen van Batavus zijn breed inzetbaar, zo zijn er fietsen die te gebruiken zijn als comfortabele toerfiets voor iedereen die wil genieten van langere fietstochten, moederfietsen waarmee je als ouder nog makkelijker je kinderen meeneemt en elektrische bakfietsen voor het ultieme transport gemak op twee wielen. Dus of je nu een fiets zoekt voor woon-werk verkeer of gewoon een degelijke kinderfiets, er is altijd een passende Batavus fiets.
Lees meer

Gesorteerd op

Batavus Dinsdag Exclusive Stadsfiets

Adviesprijs 1.249,-
1.119,-

Batavus Mambo Stadsfiets

Adviesprijs 899,-
Vanaf 809,-

Batavus Finez E-go Power Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.999,-
Vanaf 2.499,-

Batavus Altura E-go Power Elektrische Fiets

Adviesprijs 2.799,-
2.379,-

Batavus Fonk Sport Hybride fiets

Adviesprijs 749,-
659,-

Batavus Dinsdag Exclusive Plus Stadsfiets

Adviesprijs 1.649,-
1.449,-

Batavus Finez E-go Power Exclusive Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.499,-
Vanaf 2.799,-

Batavus Finez N7 Stadsfiets

Adviesprijs 949,-
799,-

Batavus Fonk 7 Stadsfiets

Adviesprijs 849,-
759,-

Batavus Finez E-go Power Exclusive Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.699,-
Vanaf 3.139,-

Batavus Dinsdag Exclusive Plus Stadsfiets

Adviesprijs 1.649,-
1.319,-

Batavus Dinsdag Sport 30 Hybride fiets

Adviesprijs 1.149,-
969,-

Batavus Finez N7 Stadsfiets

Adviesprijs 999,-
899,-

Batavus Bakfietshoes

Adviesprijs 119,95
99,95

Batavus fiets kopen? Bekijk alle Batavus fietsen!

Batavus Fietsen

Een Batavus fiets brengt je een stuk ware Friese kwaliteit. Ruim 100 jaar geleden rolde de eerste Batavus fiets van de band. Inmiddels zijn er vele miljoenen van deze Nederlandse werkpaarden op de weg te vinden. Tegenwoordig spitsen ze zich vooral toe op Batavus e-bikes en stadsfietsen. Namen als de Batavus Finez en Batavus Mambo zijn bij velen welbekend en vind je terug in menig schuurtje of stalling.

Batavus Stadsfiets

De stadsfietsen van Batavus komen vaak zowel met een lage als hoge instap, waarbij de keuze afhankelijk is van je eigen voorkeuren. Batavus stadsfietsen zijn geschikt voor vele toepassingen. Van woon-werkverkeer of van en naar school fietsen, tot het doen van je dagelijkse boodschappen of voor een middagje eropuit trekken. Voor ieder doel is er wel een geschikte Batavus fiets te vinden!

Batavus Dinsdag

De Batavus Dinsdag is een lichtgewicht stadsfiets voor heren en dames, ontworpen om je snel en veilig door het stadsverkeer te loodsen. Beschikbaar in meerdere frisse kleuren en met zowel een hoge als lage instap: de Batavus Dinsdag is de perfecte metgezel voor elke dag van de week! Doordat zowel de Batavus Dinsdag Exclusive als de Batavus Dinsdag Exclusive Plus zijn uitgevoerd met een riemaandrijving en naafversnellingen, zijn deze fietsen niet alleen lekker licht en sportief, maar ook onderhoudsarm. Niet voor niks is de Batavus Dinsdag Exclusive Plus uitgeroepen tot beste fiets van het jaar 2021!

Batavus Finez

Het paradepaardje onder de Batavus stadsfietsen is de Batavus Finez. Dit model biedt een geweldige hoeveelheid comfort, vanwege de uitgekiende geometrie en de geveerde zadelpen. Lange ritten zijn dan ook nog nooit zo leuk geweest als op deze Batavus toerfiets. En mocht deze eens uitlopen tot in de donkere uurtjes, dan helpt de speciale Vizi-verlichting ervoor om nog beter zichtbaar te zijn.

Batavus Fonk

De Batavus Fonk is de ideale fiets om mee te nemen naar de meest drukke plekken. Door het lage gewicht kom je altijd snel van je plek en doordat deze Batavus fiets erg wendbaar is weet je soepel door het verkeer te bewegen. Daarnaast is bij het ontwerp van deze fiets goed nagedacht om de fiets minder kwetsbaar te maken. Interne kabelgeleiding, slimme plaatsing van de LED-verlichting en onderhoudsarme onderdelen maken van de Batavus Fonk de perfecte fiets voor in de drukke stad. In ons assortiment kun je de Batavus Fonk 3 en de Batavus Fonk 7 vinden.

Batavus Mambo

De Batavus Mambo is al jaren een immens populaire stadsfiets voor zowel dames en heren. Opvallend aan deze Batavus fiets is het eigentijdse ontwerp, waarbij de bagagedrager een integraal onderdeel is van het frame. Hierdoor is deze extra sterk. Als je op zoek bent naar de perfecte Batavus moederfiets, dan is de Batavus Mambo Plus een ideale keuze. Deze heeft hetzelfde hippe design, maar is uitgevoerd met een breder stuur voor kinderzitjes, een bredere instap, stuurvergrendeling en dubbele standaard. De automatische kettingspanner is een prettige toevoeging en draagt verder bij aan het onderhoudsarme karakter van de Mambo Deluxe. Zowel voor jonge vaders als moeders is dit dan ook de ideale fiets.

Batavus elektrische fietsen

Hoewel de fietsen van Batavus veelal licht van gewicht zijn, heb je soms gewoon een extra steuntje in de rug nodig. Batavus e-bikes helpen je door de zware wind in de polder heen en tegen de steilste heuvels op. De comfortabele Batavus e bikes zorgen er in ieder geval voor dat geen rit meer te zwaar is!

Batavus Finez E-go

Dezelfde kenmerken als de Finez stadsfiets zijn terug te vinden op de Batavus Finez E-go-serie. Met een stijlvol hedendaags design zijn de Finez-modellen de absolute toppers onder de Batavus elektrische fietsen. Doordat er zowel modellen met naafversnelling, met ketting of riemaandrijving, als derailleur verkrijgbaar zijn, is er echt voor ieder wat wils in de Batavus Finez E-go range. Of je nou een kort ritje naar de winkel wilt maken of een zware toertocht: Deze Batavus e bike weet je met zijn Bosch middenmotoren altijd op een comfortabele manier op de plek van bestemming te brengen.

Batavus Velder E-go

Met de Batavus Velder E-go heeft het Friese merk een ongekende prestatie neergezet. Een fiets met intube accu, geweldige specificaties en een prachtig design voor een prijs die de concurrentie wegblaast. Natuurlijk is ook de Batavus Velder voorzien van Bosch motoren. Daarnaast kun je op deze fiets prima kinderzitjes monteren, waarna je met de schijfremmen veilig op weg kunt. Dit alles maakt de Batavus Velder tot een geweldige allround elektrische fiets.

Innovaties

Op het gebied van veiligheid is Batavus zeer innoverend. Batavus fietsen zijn namelijk veelal uitgevoerd met extra veilige verlichting. Zo geeft hun Vizi-verlichting automatisch ‘groot licht’ wanneer het donker begint te worden en zorgt de standlichtfunctie ervoor dat je nog een tijdje zichtbaar bent terwijl je stilstaat. Hun V-Light achterlicht schijnt een V-vorm op het wegdek achter je, waardoor achteropkomend verkeer je nog beter kan zien. Verder heeft Batavus bij het ontwerpen van enkele modellen samengewerkt met de TU Delft. Hierdoor hebben deze fietsen een nog beter uitgekiende geometrie, waardoor jij nog fijner kunt fietsen. Bij Batavus weet je dus zeker dat je een doordachte fiets van hoge kwaliteit koopt.