Cube Attain

4
De Cube Attain racefietsen zijn ideaal voor wielrenners die nooit genoeg kunnen krijgen van scheuren over asfalt. Deze fietsen zijn namelijk niet alleen snel. De aangename geometrie stelt jou namelijk in staat om verder te fietsen dan ooit tevoren. Niet voor niets vindt Cube het comfort van de Cube Attain een van de belangrijkste eigenschappen van deze racefietsen. En juist hierom zijn deze racefietsen zowel uitermate geschikt voor iedereen die een eerste kennismaking met wielrennen wil maken, als voor gevorderde fietsers. Wil jij gaan voor de Cube Attain SL, Pro of Race? Bekijk hier ons assortiment en vergelijk alle Cube Attain modellen!
Lees meer

Gesorteerd op

Cube Attain Pro

Adviesprijs 1.099,-
999,-
Onze keuze voor een instapklasse comfortabele racefiets
Mantels keuze

Cube Attain

Adviesprijs 899,-
799,-

Cube Attain Race

Adviesprijs 1.199,-
1.139,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Cube Attain racefiets kopen? Bekijk ons aanbod!

Cube is een relatief jong bedrijf. Het is namelijk opgericht in 1993 in Waldershof, Duitsland. Maar in dit relatief korte bestaan heeft Cube een enorme reputatie opgebouwd als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige fietsen die toch vriendelijk geprijsd zijn. Dit wordt mede bereikt door gebruik van in eigen huis gefabriceerde onderdelen. Ook bij de Cube Attain modellen is dit het geval. Deze endurance racefiets is dan ook een uitstekende keuze voor beginnende en gevorderde wielrenners.

Carbon en aluminium racefietsen

Van de goedkoopste aluminium Cube Attain tot de Cube Attain SL: De Cube Attain fietsen zijn altijd gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor de aluminium modellen wordt High Performance Aluminium (HPA) gebruikt. Door geavanceerde technieken, zoals hydroforming, worden complex gevormde, double-butted frames geproduceerd die stijf en lichtgewicht zijn. Voor de carbon modellen wordt Gran Turismo Composite (GTC) gebruikt. Dit type carbon helpt schokken en trillingen verminderen, ideaal voor een endurance racefiets. Welk frame je ook kiest: De comfortabele geometrie en de ruimte om om 2 bidons mee te nemen in bidonhouders, stellen jou in staat om uren door te brengen in het zadel.

Stabiel rijgedrag

Alle Cube Attain modellen zijn voorzien van schijfremmen. Op deze Cube racefiets heb je daarom altijd voldoende remkracht. Daarnaast hebben deze racefietsen stabiele rijeigenschappen door een 72.5° balhoofdhoek en een grote wielbasis. Door de 28mm racefiets banden heb je daarnaast de ultieme mix tussen rolweerstand en comfort. Verder heeft de Attain-serie zowel in de aluminium als de carbon uitvoering een stijf frame voor efficiënte krachtoverbrenging. Hoewel het, vanwege de endurance geometrie, geen volbloed racemonsters zijn, weet je een ding zeker. Met een Cube Attain race jij vooraan in het peloton!