Menu
Terug

Bagagedragers

28

Bagagedragers voor je fiets zijn er in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een bagagedrager voor een stadsfiets of een set bagagedragers met een voorbagagedrager en een achterbagagedrager voor een lange fietsreis, we hebben een brede selectie voor je. En elke bagagedrager is afgestemd op het gebruik. Voor een trekkingfiets een lichte drager die al je bagage toch met gemak vervoert. En voor de stadsfiets of transportfiets een bagagedrager die extra sterk is en veel gewicht kan dragen. En natuurlijk voor de schooljeugd een extra robuuste bagagedrager waarop die zware fietstas goed vastgezet kan worden!

Lees meer
Merken

Gesorteerd op

XLC Snelbinder

7,95
Adviesprijs 8,95

Thule Tour Rack Voor- en achterdrager

87,95
Adviesprijs 109,95

Basil Portland Voordrager

68,95
Adviesprijs 94,99

Topeak Beam Rack MTX E-type Achterdrager

49,95
Adviesprijs 62,99

Tubus Fly Achterdrager

71,95
Adviesprijs 76,50

Tubus Logo Expedition Achterdrager

97,95
Adviesprijs 109,95

Tubus Disco voor Schijfremmen Achterdrager

90,95
Adviesprijs 109,95

Basil Portland Voordrager

76,95
Adviesprijs 109,99

Topeak MTX Tasafhouder

32,95
Adviesprijs 35,99

Basil Transport Voordrager

42,95
Adviesprijs 59,99

Urban Proof Bagagedragerkussen

18,95
Adviesprijs 18,99
Groene Keuze

XLC Snelbinder E-Bike

7,95
Adviesprijs 8,95

Hesling Classic Smoke Jasbeschermer

7,95
Adviesprijs 9,95

XLC Snelbinder Transport krat

8,49
Adviesprijs 8,95

XLC Spin 4 Arm Eurospin

4,95
Adviesprijs 5,95

Steco Monkey Mee Rugzak Drager

24,95
Adviesprijs 29,95

Tubus Drager Bevestigingset

8,95
Adviesprijs 9,95

Ben je tevreden met het assortiment?

Bagagedrager kopen? Keuze uit een breed assortiment

Er zijn veel verschillende soorten bagagedragers en bagagedrager accessoires, zoals een bagagedrager kussen en snelbinders. Met een bagagedrager kun je jouw bagage een stuk gemakkelijker met je meenemen op de fiets. In ons assortiment vind je zowel bagagedragers voor racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen.

Bagagedrager voor of bagagedrager achter?

In ons assortiment bieden we bagagedragers aan die zowel voorop als achterop de fiets bevestigd kunnen worden. Het voordeel van achterdragers is dat er bagage met een hoog gewicht vervoerd kan worden, zonder dat jouw evenwicht al te veel beïnvloed zal worden. Bagagedragers achterop de fiets zijn dan ook het meest geschikt voor het bevestigen van een fietsstoeltje of fietstassen. Daarnaast is het voordeel van een bagagedrager voor dat je jouw bagage gemakkelijk in de gaten kunt houden, en dat jouw spullen vaak binnen handbereik zijn.

Zijn er ook bagagedragers voor je racefiets of mountainbike?

Een sportfiets wordt eigenlijk nooit met een bagagedrager geleverd, maar in sommige gevallen kan het zeer handig zijn om een bagagedrager op je racefiets te hebben. Die kan bijvoorbeeld aan je zadelpen worden gemonteerd, zodat je toch gemakkelijk spullen kan meenemen. Een bagagedrager voor je mountainbike kan eveneens aan de zadelpen worden bevestigd. Op die manier wordt het vervoeren van spullen zeer gemakkelijk.

Welke Accessoires zijn er voor mijn bagagedrager?

Er zijn verschillende accessoires voor je bagagedrager om bijvoorbeeld nog meer spullen mee te nemen. Het populairste accessoire is een bagagedrager kussen. Hiermee kan je gemakkelijk iemand mee achterop nemen die ook nog eens comfortabel kan zitten. Om meer spullen mee te nemen heb je bijvoorbeeld ook nog de keuze uit een bagagedrager verlenger of bagagedrager verbreder. Met een goede bagagedrager wordt het meenemen van spullen een gemakkelijke klus! Je kunt je bagagedrager ook uitrusten met snelbinders, waarmee je je spullen makkelijk kunt bevestigen op de bagagedrager.