Gazelle Ultimate

3
De Gazelle Ultimate is de blikvanger van het Gazelle assortiment. Design, performance en comfort zijn de kernwoorden voor de Gazelle Ultimate familie. Deze recreatieve en sportieve fietsen hebben een lichtgewicht aluminium frame en onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. De Gazelle Ultimate is ook verkrijgbaar als elektrische fiets met middenmotor.
Lees meer

Gesorteerd op

Gazelle Ultimate C8+ HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 3.799,-
Vanaf 3.429,-
Onze keuze voor een elektrische fiets voor woon-werkverkeer
Mantels keuze

Gazelle Ultimate C380 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 4.499,-
Vanaf 4.029,-

Gazelle Ultimate C5 HMB Elektrische Fiets

Adviesprijs 4.199,-
Vanaf 3.779,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Gazelle Ultimate kopen? Ruime keuze!

De Gazelle Ultimate-serie is het paradepaardje van Gazelle als het gaat om elektrische fietsen. De naam Gazelle Ultimate is dan ook niet zomaar gekozen: Deze fiets geeft je namelijk het ultieme gevoel van vrijheid. Een grote actieradius, hoge mate van comfort, een sportieve uitstraling én dito rijeigenschappen brengen jou verder dan je ooit verwacht had te gaan op een fiets.

Innovatief en dynamisch

De Ultimate-serie krijgt een dynamisch karakter door de hoge mate van integratie. Niet alleen is de 500Wh-accu intube accu mooi geïntegreerd voor een perfecte gewichtsverdeling. Ook de kabels lopen mooi intern door het frame. Als laatste weet Gazelle de middenmotoren van Bosch altijd netjes weg te werken. Dit zorgt er voor dat de Gazelle Ultimate e-bikes een innovatief, dynamisch en sportief design hebben.

Comfortabel op pad

Met de Gazelle Ultimate heb je geen last meer van hobbels en oneffenheden. De 47mm brede banden en de verende voorvork zorgen weten namelijk veel demping te bieden. Zowel de balhoofdvering als de versie met twee geveerde vorkarmen biedt veel comfort. Het frame is daarnaast uitermate stijf, wat zorgt voor een zeer strak stuurgedrag. De geometrie zorgt voor een zithouding die sportiviteit en comfortabel fietsen weet te combineren. Hierdoor is de Gazelle Ultimate geschikt voor een breed publiek.

Voor al jouw ritten

Het mooie aan de Gazelle Ultimate e-bikes is het dynamische karakter van deze serie. Zo heb je genoeg comfort en vermogen voor een mooie toerrit. Zeker doordat er een mogelijkheid om bidonhouders te monteren. Wil je meer meenemen, of boodschappen doen op jouw e-bike, kun je ook eenvoudig fietstassen monteren. Of je een uitvoering met belt of ketting, naafversnelling of derailleurs kiest, de complete uitrusting zorgt ervoor dat je meteen op jouw Gazelle Ultimate weg kunt fietsen.