Menu
Terug

Gazelle 27

Gazelle is een van de populairste fietsmerken van Nederland. Van Gazelle elektrische fietsen tot gewone stadsfietsen. Gazelle heeft een paar erg geliefde modellen zoals de Gazelle Orange, de Ultimate en de Gazelle Grenoble. De elektrische stadsfietsen van Gazelle zijn erg betrouwbaar en hebben altijd een erg goede motor. Samen met de oerdegelijke fietsframes en de meer dan 100 jaar ervaring zorgen ervoor dat de fietsen van Gazelle de beste fietsen zijn die je kunt krijgen.
Meer lezen

Gesorteerd op

Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2022 Elektrische Fiets
Vanaf 3.349,-
Adviesprijs 3.499,-
Fietsen Sale

Gazelle Esprit C3
519,-
Adviesprijs 649,-

Gazelle Paris C7 HMB Elektrische Fiets
Vanaf 1.929,-
Adviesprijs 2.149,-

Gazelle Orange C7+ HMB Elektrische Fiets
Vanaf 2.349,-
Adviesprijs 2.599,-

Gazelle Esprit HFB Elektrische Fiets
Vanaf 1.679,-
Adviesprijs 1.999,-

Gazelle Esprit C7
699,-
Adviesprijs 749,-

Gazelle Grenoble C7+ HMB Elektrische Fiets
Vanaf 2.849,-
Adviesprijs 2.999,-

Gazelle Enkele fietstas Fietstassen E-bike
66,95
Herfst op de e-bike

Gazelle Grenoble C380 HMB Elektrische Fiets
3.599,-
Adviesprijs 3.799,-

Gazelle Grenoble C5 Belt HMB Elektrische Fiets
3.549,-
Adviesprijs 3.799,-

Gazelle Chamonix C7 HMS Elektrische Fiets
Vanaf 2.699,-
Adviesprijs 2.999,-

Gazelle Orange C7+
809,-
Adviesprijs 899,-

Gazelle Ami C7 HMS 2021 Elektrische Fiets
2.249,-
Adviesprijs 2.499,-

Gazelle Esprit T3
679,-
Nieuw

Gazelle Bloom C7 Moederfiets
899,-
Adviesprijs 999,-

Gazelle Orange C8 HMB Elektrische Fiets
Vanaf 2.549,-
Adviesprijs 2.849,-

Gazelle Vento C7
669,-
Adviesprijs 749,-

Gazelle Chamonix C8
949,-
Adviesprijs 999,-

Gazelle Esprit T7
749,-
Nieuw

Gazelle HeavyDutyNL T7 Transportfiets
719,-
Adviesprijs 799,-

Gazelle elektrische fietsen

Genoeg gehad van wind tegen of steile bruggen op moeten zwoegen? Een elektrische fiets van Gazelle geeft je een extra steuntje in de rug. Een Gazelle elektrische fiets staat voor oer-Hollandse kwaliteit, en zorgt ervoor dat jij kan blijven genieten van het fietsen. Veel van de reguliere modellen zijn ook te verkrijgen als e-bike, zoals de Gazelle Orange e bike, Gazelle Chamonix elektrische fiets of de Gazelle Miss Grace e-bike. Gazelle gebruikt een aantal afkortingen om aan te duiden waar de motor zich bevindt. De HFP fietsen hebben een voorwielmotor. Deze zitten in de naaf van het voorwiel en bieden betrouwbare trapondersteuning. Voorbeelden zijn de Gazelle Orange C7 Plus HFP en Gazelle Miss Grace HFP. De HMB fietsen hebben een betrouwbare Bosch middenmotor. Deze is laag in het frame geplaatst waardoor je een wendbare, stabiele fiets hebt, zoals de Gazelle Orange C8 HMB of the Gazelle Ultimate C8 HMB. Deze e bikes met Bosch middenmotor zijn echte alleskunners en zorgen ervoor dat je er comfortabel op uit kunt trekken. Dan zijn er nog de HMS, welke uitgerust zijn met het Shimano Steps systeem. Een volledig afgestemde aandrijflijn van het Japanse Shimano welke zelfs de mogelijkheid kan bieden tot automatisch schakelen. Ultiem gebruiksgemak dus. Je vind het Shimano Steps systeem bijvoorbeeld op de Gazelle Orange C8 HMS.

Gazelle fietsen

Gazelle fietsen zijn al meer dan honderd jaar een veel geziene verschijning op de Nederlandse wegen. Een Gazelle fiets staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, met een mooie dosis Nederlands DNA. Er is een enorme keuze in fietsen van Gazelle. Welbekende namen zoals de Gazelle Orange, Gazelle Chamonix, Gazelle Ultimate, of de Gazelle Grenoble maken onderdeel uit van het brede assortiment. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een Gazelle e bike, waarbij er ruime keuze is uit populaire modellen als de Gazelle Orange C8, Gazelle Grenoble C8 HMB, Gazelle Ultimate C8 Plus HMB en meer. Ook voor een elektrische fiets zit je goed dus. Op zoek naar een nieuwe fiets van Nederlandse makelij? Een Gazelle fiets kopen doe je makkelijk, vertrouwd en snel bij Mantel!

Gazelle Stadsfiets

Gazelle stadsfietsen zijn al sinds jaar en dag een onderdeel van het Nederlandse straatbeeld. Het assortiment van Gazelle bevat voor ieder wat wils: van de klassieke Gazelle Orange C7 tot de sportieve Gazelle Chamonix. Ook zijn deze vaak in verschillende versies beschikbaar om aan ieders wensen te voldoen. Zo komt de Gazelle Orange als de Orange C7 Plus, of zelfs de Gazelle Orange C7 Plus HMB- een echte Gazelle e-bike. Wil je een wat oudere stijl, dan is de Gazelle van Stael helemaal het einde. Het klassieke, sportieve stalen frame is geïnspireerd op de bekende Gazelle Tour de France, maar met een laag gewicht en moderne touches zoals de naafversnellingen.

Gazelle Transportfietsen

Op zoek naar een wat stoerdere fiets of wil je graag veel mee kunnen nemen? De Gazelle transportfietsen zijn dan ideaal voor jou. De Gazelle Heavy Duty is een lichtgewicht maar in staat om zware lasten te dragen. De Gazelle Heavy Duty is beschikbaar als zowel een herenfiets als damesfiets, en heeft zowel een voordrager als achterdrager. Ook is er de Gazelle Heavy Duty C7 HMB, de elektrische Gazelle fiets voor dat extra steuntje in de rug als je flink opgeladen hebt. Met een Gazelle Heavy Duty kun je in de ochtend de kinderen naar school brengen, daarna flink inslaan bij de supermarkt, of gewoon lekker vlot naar je werk rijden dankzij de naafversnellingen en het lichte frame.

Gazelle Moederfietsen

Een moederfiets is de harde werker van het gezin. Moederfietsen zijn fietsen met wat extra ruimte voor kinderzitjes, zodat de jongsten gewoon op de fiets naar school gebracht kunnen worden. De instap van het frame is ook extra laag zodat je makkelijk aan boord stapt met volle tassen en twee kinderen achterop. De Gazelle Bloom is een uitstekend voorbeeld: onderhoudsvriendelijk, breed stuur, en met 7 versnellingen in staat om zelfs volgeladen nog ontspannen weg te rijden.

Gazelle Hybridefietsen

Gazelle Hybridefietsen zijn sportieve alleskunners. Van woon-werkverkeer tot weekendjes weg, op een hybride fiets kan je uit de voeten. Een lichtgewicht aluminium frame, sportieve zit, derailleur versnellingen en eventueel een geveerde voorvork kenmerken deze fietsen. Mooie voorbeelden zijn de Gazelle Vento, Gazelle Cityzen en de Gazelle Chamonix welke zelfs is uitgeroepen tot tourfiets van het jaar 2019 door de Telegraaf. Hang een paar fietstassen achterop en trek er op uit, of zet een voordrager op de voorvork en neem echt veel bagage mee. Fietsvakanties zijn zelfs goed mogelijk. De derailleurschakeling maakt het mogelijk om een enorm bereik aan versnellingen aan te spreken. Zo kom je niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten overal boven!

Gazelle Omafietsen

De omafietsen van Gazelle zijn misschien wel een van de meest klassieke fietsen, samen met de Heavy Duty transportfietsen. Simpel ontwerp, betrouwbare onderdelen en een minimum aan zaken die kapot kunnen gaan. De Gazelle Classic is toepasselijk genaamd. Met een laag instapframe, comfortabele zithouding en een ontwerp wat al jaren lang geraffineerd is kan je haast niet misgaan. Wil je echt klassiek? Dan is er de Gazelle Tour. Een oerdegelijk frame met klassieke trommelremmen aangestuurd door een aantal vaste koppelstangen. Tijdloos ontwerp, maar Gazelle bouwkwaliteit.