Vandaag is er een bergetappe in de Tour de France. Profiteer daarom snel van onze Bergdeals!

Gazelle Esprit

3
De Gazelle Esprit is een serie moderne en robuuste stadsfietsen. De fiets is voorzien van LED-verlichting met aan de voorkant een geïntegreerde koplamp en aan de achterkant een parkeerlicht. De Gazelle Esprit is verkrijgbaar met 1, 3 of 7 versnellingen en in 4 verschillende kleuren. De Gazelle Esprit heeft een lichtgewicht frame en toch een robuuste uitstraling.
Lees meer

Gesorteerd op

Gazelle Esprit HFB Elektrische Fiets

Adviesprijs 1.999,-
1.799,-

Gazelle Esprit T3 Stadsfiets

Adviesprijs 729,-
689,-

Gazelle Esprit T7 Stadsfiets

Adviesprijs 799,-
749,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Gazelle Esprit kopen? Bekijk ze allemaal!

Gazelle Esprit: de stadsfiets die praktisch onverwoestbaar is! Een stevigere fiets dan de Gazelle Esprit zal dan ook moeilijk te vinden zijn. Deze stadsfiets heeft een simplistisch, maar doordacht ontwerp en weet dit tot in perfectie tot uitvoering te brengen. De Esprit-serie is daarom dé robuuste, veilige en prijsvriendelijke fiets in het assortiment van Gazelle.

Bulletproof ontwerp

Alles wat je op een degelijke fiets wilt zien, is te vinden op de Gazelle Esprit. Zo heeft deze stadsfiets een verlichtingsset die is aangesloten op de naafdynamo. Daarbij is de koplamp beschermd door een metalen omhulsel en is het achterlicht iets dieper onder de bagagedrager geplaatst. Daardoor is de verlichting nauwelijks kapot te krijgen. Daarnaast is op het stevige aluminium frame een sterke bagagedrager geplaatst waar fietstassen aan te monteren zijn. De toevoeging van onderhoudsvriendelijke onderdelen, zoals de versnellingsnaven en rollerbrakes, maken deze stadsfiets bijna onderhoudsvrij.

Elektrische variant

De Gazelle Esprit is ook te krijgen als een elektrische fiets, waardoor jij nog meer keuze hebt. De voorwielmotor bestaat uit beproefde en jarenlang doorontwikkelde technieken. Daardoor biedt deze motor goede prestaties voor een gunstige prijs. Wil je een stadsfiets met 3 of 7 versnellingen, of toch liever een elektrische variant, met de Esprit kun je alle kanten op.