Batavus Mambo

1

De Batavus Mambo is de ultieme moederfiets of mamafiets. De degelijke Batavus Mambo stadsfiets modellen kunnen allemaal tegen een stootje en hebben een lekker lage instap. Met het verstelbare stuur kun je in een handomdraai het stuur verstellen. Dankzij de in het frame geïntegreerde bagagedrager is de Batavus Mambo sterk genoeg voor een hele lading boodschappen of om een kinderzitje of stoeltje aan op te hangen. De Batavus Mambo is niet voor niets een van de meest populaire stadsfietsen.


Lees meer

Gesorteerd op

Batavus Mambo Stadsfiets

Adviesprijs 899,-
Vanaf 809,-

Ben je tevreden met het assortiment?

De Batavus Mambo is de ideale moederfiets!

De Batavus Mambo is de populairste moederfiets van batavus. En dat is natuurlijk niet voor niets! Naast dat de fiets bijna onverwoestbaar is is hij ook nog eens uitgerust met zeven versnellingen een verende zadelpen en als klap op de vuurpijl ook een makkelijk aansluitsysteem voor de Yepp Maxi Easyfit kinderzitjes.

Batavus Mambo is compleet

Naast de hierboven al genoemde handigheidjes barst de Batavus Mambo van de technische handigheidjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Aerflow verlichting? Deze fietslampen geven een krachtig en helder licht en zijn speciaal ontworpen om ook van de zijkant goed zichtbaar te zijn. Deze eigen vinding van Batavus is niet voor niets bekroond met de maximale 3 sterren van het RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF).

Batavus Mambo boordevol techniek

Nog een voorbeeld van de handige techniek in de Batavus Mambo is de automatische kettingspanner. Deze zit mooi verborgen in de kettingkast en zorgt ervoor dat de ketting altijd op de goede spanning is. Dat voorkomt een hoop onnodige slijtage en zorgt ervoor dat je ketting langer mee kan gaan. En dat niet alleen, de Batavus Mambo is dankzij de geïntegreerde kettingspanner ook nog eens een stuk stiller omdat de ketting nooit zal rammelen!

De Batavus Mambo is supercomfortabel!

Comfort staat hoog in het vaandel bij deze fiets. Gebruik je je fiets niet alleen voor korte ritjes in de stad, maar ook voor een langere fietstocht door het mooie Nederlandse landschap? Dan is de verende zadelpen en geveerde voorvork van de Batavus Mambo een geschenk uit de hemel. Trillingen worden moeiteloos geabsorbeerd en zorgen voor urenlang onvermoeid fietsplezier. Een extra handigheidje van Batavus is de handmatig verstelbare stuurpen. Hiermee kun je het stuur in de meest comfortabele positie zetten. De Batavus Mambo kan zich dus echt met recht de ideale moederfiets noemen!