Terug naar klantenservice

Mantel Omruilservice

Het is een service waarbij het ons doel is om ervoor te zorgen dat jij op de juiste fiets zit. Het kan zijn dat je tijdens de proefrit overtuigd was dat dit de juiste fiets voor je was om te kopen. En dat je na een aantal keer fietsen er achter komt dat het toch niet helemaal de juiste match is. Dit kun je merken aan je lichaam. Mogelijke klachten zijn o.a. nek, rug en schouder klachten en slapende handen. Maar het kan ook zijn dat de je de kleur toch niet mooi vindt. Zonde om dan met deze fiets door te blijven fietsen. Met de Mantel omruilservice kan jij de fiets ruilen voor eenzelfde type fiets. Maar dan een die wel juist voor je is.

Is dit iets anders dan de fiets retourneren?

Ja! Een fiets retourneren betekent dat jij binnen 30 dagen na een testrit besluit dat je deze fiets niet wilt en dat je van de aankoop afziet. Met een testrit bedoelen we dat je een rondje door de straat fietst, of twee of drie, zodat je even kan testen hoe de fiets fietst. Een testrit betekent niet even boodschappen gaan doen of even een rondje door het bos te fietsen.

Wanneer kan ik gebruik maken van de Mantel omruilservice?

Dit kan binnen 30 dagen nadat je de fiets hebt ontvangen en als je merkt dat jij en de fiets toch niet de beste match zijn, ook al dacht je dit tijdens de proefrit wel nog.

Heeft dit je geholpen?