Menu
Terug

Bosch EasyPump Acculuchtpomp

Bosch EasyPump Acculuchtpomp
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.6 uit 78.075 reviews

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Met de Bosch EasyPump is jouw band oppompen nog nooit zo makkelijk geweest! Geen gedoe meer met het meeslepen van een voetpomp en een accurate drukmeter, de Bosch EasyPump doet alles voor je. Het enige wat je zelf moet doen, is zorgen dat de lithium-ion accu voldoende opgeladen is!

Praktisch, accuraat én veelzijdig
De Bosch EasyPump is een elektronische compressor waarmee je bijna alles kunt oppompen. Met een maximale pompdruk van 10,3 bar weet je in ieder geval zeker dat alle fietsbanden zonder problemen op de juiste spanning gebracht kunnen worden. Je kunt immers uiterst accuraat op het helder verlichte scherm instellen hoeveel lucht (in bar en PSI) je in jouw banden wilt hebben. De pomp stopt dan automatisch wanneer jouw ingestelde bandendruk is bereikt. Dankzij de meegeleverde ventielnippels is het mogelijk om de pomp op de meeste ventielen te gebruiken. Zelfs een voetbal of strandbal is geen probleem! Verder is de EasyPump relatief stil in gebruik.

Gemakkelijk mee te nemen
Het relatief compacte formaat en het lage gewicht maken de Bosch EasyPump zeer praktisch om overal mee naartoe te nemen. Doordat de opzetstukken en ventielnippels in het handvat opgeborgen kunnen worden en er een opbergzakje meegeleverd wordt, heb je altijd alles bij de hand. De EasyPump past ook gemakkelijk in een een rugtas. Verder kun je dankzij de ingebouwde led-verlichting op elk tijdstip jouw banden oppompen. De pompslang van 20 cm is niet de allerlangste, maar door het handige handvat is de pomp gemakkelijk vast te houden tijdens het pompen.

Technologie

• Slanglengte: 0,2 meter
• Maximale uitvoervolume: 10 l / min
• Afmetingen: 49 x 215 x 106 mm

Standaard meegeleverd

• USB-C oplaadkabel
• Extra ventielnippels
• Opbergtasje
• Handleiding
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews

4.0 / 5
Gemiddelde uit 12 reviews
5
6 reviews
4
2 reviews
3
3 reviews
2
0 reviews
1
1 review

Meest relevante reviews

4 / 5

Compacte pomp voor training of onderweg (rolstoel)

- Ingeborg 31 augustus 2021

Een compacte pomp die makkelijk mee te nemen is. Handig voor mijn rolstoel banden en handbike. Batterij loopt wel vlot leeg bij gebruik, maar de pomp is snel weer opgeladen middels bijgeleverde USB, de contactstekker zelf is niet meegeleverd. Handige hulpjes in handvat, geschikt voor auto, fiets, luchtbed en ballen.

Plus- & minpunten

Compact
Snel opgeladen
Batterij loopt snel leeg tijdens gebruik
Slangetje is kwetsbaar

5 / 5

Nice small tool for bike and car tires

- Paul 25 augustus 2021

Today I received the Bosch EasyPump. An electric and rechargeable pump for Car and Bike tires. Directly put it into use and I'm happy. Never be with a flat tire again. Comes in a handy bag with accessories for inflating swimming pools, air mattresses and footballs as well. #Bosch #DIYwithBosch #DailyHelpers #homeandgarden

Plus- & minpunten

Accessoiries for swimming pools and air mattrasses
Small
little noisy

3 / 5

Veelzijdig en gemakkelijk, maar kwetsbaar buiten gebruik

- Roland 7 juli 2021

Opbergen is onvoldoende, het zakje beschermt niet en de slang is knikbaar. - min 1 ster Stevige prijs en een tikkie lawaaierig. -min 1 ster Wel veelzijdig, band, bal, fietsband no problem.

Plus- & minpunten

Accu voldoende capaciteit
Gemakkelijk in gebruik
Uitgebreide accessoires
Opslaan in simpel zakje
Prijs veel te stevig
Slangetje knikt te makkelijk

5 / 5

Handige zeer compacte accu compressor. Heb er meteen ook een voor mijn vader besteld.

- Jeroen 3 juli 2021

Handige zeer compacte accu compressor. Pompt zonder problemen autobanden en fietsbanden op. Waarna de acculading nogsteeds voldoende is. Heb er meteen ook een voor mijn vader besteld.

Plus- & minpunten

Compact
Draadloos
Geschikt voor auto en fietsbanden
Opladen via USB C (zelfde als mobiele telefoon)

3 / 5

Ruimte voor verbetering Bosch!

- Pieter 15 juni 2021

Het is een beetje zoals andere reviews, voor oppompen motorband zitten spaken echt in de weg met dat draaien op de ventiel, en je verlies wel lucht bij het afdraaien, dat is niet te voorkomen, dus idd 0,5 bar extra doen en je moet wel geduld hebben.

Plus- & minpunten

hij werkt!
lekker compact
langzaammmmmm
opdraaien ventiel een crime