Menu
Terug

Wahoo Speedplay Nano Pedalen

Wahoo Speedplay Nano Pedalen
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
  • Gratis retourneren

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Wahoo Speedplay Nano racefiets pedalen zijn vederlichte, dubbelzijdig inklikbare pedalen voor de racefiets. De Wahoo Speedplay Nano pedalen voldoen aan de benodigde stijfheid en optimale krachtoverbrenging voor het rijden in de bergen en voor het trekken van een maximale sprint. Ingeklikt met de schoenplaatjes vormt het één van de meest aerodynamische pedaalsystemen dat er beschikbaar is op de markt.

De mix van hoogwaardige materialen als versterkt carbon en titanium creëert een ultralicht maar stijf pedaal dat standhoud tijdens de meest intensieve ritten en belasting. Het geïntegreerde schoenplaatsysteem met 3-voudige verstelbaarheid stelt je in staat om je persoonlijke pasvorm nauwkeurig in te stellen. De extreem lage stack hoogte zorgt ervoor dat de schoen zo dicht mogelijk op de pedaalas als mogelijk is voor de beste krachtoverbrenging.

Technologie

DUBBELZIJDIG INKLIKKEN
De symmetrische vorm van de Speedplay Nano pedalen zorgt voor dubbelzijdige inklikmogelijkheid. Geen geknoei, gedoe of mis trappen met je pedaal meer; direct weg wanneer het licht groen wordt en gemakkelijk inklikken.

VERBETERDE MOBILITEIT
Het slanke profiel en de rubberen textuur van de schoenplaatjes zorgen voor verbeterde stabiliteit wanneer je op je racefiets schoenen naast de fiets loopt.

GEINTEGREERD PROFIEL
De Speedplay Nano racefietspedalen en Standard Tension schoenplaatjes zorgen voor een naadloze integratie en een gestroomlijnd profiel. De sterke verbinding kan bijdragen aan een toename van de krachtoverdracht, waardoor het gemakkelijker kan worden om die zwaar bevochten wattages te bereiken.

ONVERSLAANBARE STACK HOOGTE
De optimale stack hoogte van het Speedplay fietspedaal vermindert de hoeveelheid materiaal tussen je schoen en pedaalas. Dit zorgt voor een solide verbinding voor een meer vloeiende krachtoverbrenging bij elke pedaalslag.

UITGEBREIDE VERSTELBAARHEID
De Standard Tension Cleat kan op de onderkant van de schoen worden geplaatst en naar voren of naar achteren, van links naar rechts en roterend worden afgesteld, waardoor tussen 0-15 graden spelingsvrijheid mogelijk is.

GEOPTIMALISEERDE BIOMECHANICA
Dankzij de 3-voudige verstelbaarheid en de lage stack hoogte van het Speedplay Advanced Pedal System kan de rijder zijn of haar pasvorm op de fiets aanpassen met het grootste scala aan optionele opties. De lagere stack hoogte kan zorgen voor meer krachtoverbrenging en een verminderde zadelhoogte, wat resulteert in verminderde weerstand.

ROTERENDE SCHOENPLAATJES
Speedplay pedalen laten tot 15 graden rotatie toe, waardoor de hiel rond het midden van het pedaal kan draaien. Dit bewegingsbereik in de voet, het onderbeen en de knie verhoogt het comfort en verbetert de pedaalefficiëntie.

MAXIMALE BOCHTENHOEK
Het slanke profiel van het Speedplay Advanced Pedal System zorgt voor meer ruimte op de fiets in krappe bochten. Trap met vertrouwen in de wetenschap dat je pedaal de grond niet raakt en laat de concurrentie ver achter je.

STANDARD TENSION CLEATS
Speedplay Nano pedalen bevatten een set Standard Tension-schoenplaatjes en schoenplaatjes voor het meest aerodynamische profiel en beloopbaar systeem.

COMPATIBEL MET EENVOUDIGE SPANNING
Speedplay Advanced Pedal System is compatibel met andere schoenplaatjes. Koop de Easy Tension schoenplaatjes apart, voor minder weerstand bij het uitklikken.

Standaard meegeleverd

- Wahoo Speedplay Nano pedalen
- Standard Tension Schoenplaatjes
Toon meer Toon minder


Alle specificaties

Algemeen

Merk
Wahoo
Kwaliteit
Best
Bevestiging Schoenplaatje
3-puntbevestiging
Type Schoenplaatje
Speedplay
Materiaal Pedaalbody
Carboncomposiet
Materiaal Pedaal-as
Titanium
Schoenplaatjes inbegrepen
Ja
Inklikmechanisme
Dubbelzijdig
Inklikmechanisme
Dubbelzijdig
Lagering
Industrielager / Naaldlager
Gewicht
168 gram
As type
Normaal
Kleur
Grijs