Menu
Terug
In onze Superstores mag je alles aanraken, testen en proberen! Kom langs.

Sidi Jarin MTB Schoenen

Sidi Jarin MTB Schoenen
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Alternatief product

Sidi Eagle 10

Bekijk product
  • Gratis retourneren

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Sidi Jarin mountainbikeschoen is het topmodel van Sidi. Met de stijve full carbon zool breng je de kracht direct over op het pedaal zonder door te buigen waardoor elke trap raak is. Op de bovenzijde van de schoen vind je 2 sluitsystemen. Dit is het Tecno-3 systeem van Sidi waarmee je de schoen makkelijk afstelt. Het draad van dit Tecno-3 systeem zorgt ervoor dat de schoen gelijkmatig over de voet aangetrokken wordt om drukpunten te voorkomen. Om glibberen te voorkomen mocht je eens naast de fiets stappen is de zool van de Sidi Jarin voorzien van rubberen elementen zodat je niet uitglijdt op nat en blubberig terrein. Eventueel zijn hier nog extra studs in te draaien voor nog meer grip, deze zijn los bij te bestellen.

Ben jij op zoek naar een uiterst stijve fietsschoen voor op de mountainbike die makkelijk af te stellen is aansluit bij jouw hoge eisen? Dan is de Sidi Jarin de perfecte schoen voor jou!

Technologie

Soft instep 4 systeem
Anatomisch gevormde, comfortabele riem bovenop de voet in combinatie met een zacht en thermisch gevormd materiaal. De riem verdeelt de druk gelijkmatig over voetboog, kan aan weerszijden worden afgesteld om een perfect gecentreerde positie te bereiken en is bovendien vervangbaar.

Tecno-3 systeem
Met het nieuwe Tecno-3 mechanisme kun je de schoen over de gehele lengte sluiten waarbij deze zich aanpast aan de vorm van jouw voet en zo een individuele pasvorm biedt. De betrouwbare en compleet vervangbare sluiting is verbeterd met een nieuwe draad waardoor het systeem nog sneller en gemakkelijker kan worden afgesteld.

MTB SRS Carbon zool
De Sidi MTB SRS Carbon zool is sterk en duurzaam, verhoogt het prestatieniveau en is verminderd in het gewicht. De MTB SRS Carbon zool is voorzien van vervangbare inserts op de teen- en hiel en kunnen verbonden worden aan de zool van de schoen. Bovendien is het uitgerust met een innovatieve vervangbare plaat, die de schade voorkomt van het contact tussen de zool en het pedaal. De Ground MTB SRS inserts en de plaat kunnen gemakkelijk verwijderd- en vervangen worden.

Gebruikerstips

Uitgebreide omschrijving maat in mm
Om jou zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van de juiste schoenmaat hebben wij alle schoenen zelf gemeten. Jij hoeft nu alleen nog maar je eigen voetlengte op te meten en wij geven aan welke schoenmaat per merk het beste bij je past. Staat jouw voetlengte in mm er niet tussen op de betreffende productpagina? Dan is er geen schoenmaat beschikbaar die, qua lengte, optimaal geschikt is voor jouw voet.

Je voet kun je makkelijk opmeten door een A4-tje op de grond te leggen tegen de muur aan. Ga met je voet op het papier staan met je hak tegen de muur. Teken een streepje bij je grote teen (of de teen ernaast als die langer is).Teken gelijk ook even je andere voet af op het papier en kies de grootste voet uit. Meet nu deze afstand op en je hebt al je voetlengte in mm's! Let op dat sommige leveranciers een eigen meetsysteem hebben. Het kan zijn dat er op de doos die je krijgt een afwijkende maat staat dan die wij gemeten hebben.

Per merk kan het verschillen welke schoenmaat je nodig hebt. Dit komt doordat ieder merk zijn eigen leest heeft en soms groot of klein vallen. Daarnaast hebben wij de schoenen ingedeeld in smal/gemiddeld/breed. Lees alles hierover op ons blog!
Toon meer Toon minder

Review

Review


5 / 5

Ik zou ze kopen

- Dick 16 maart 2021

Mooie, goedzittende schoen die zonder drukpunten strak aan te trekken is.

Plus- & minpunten

Mooi
Pasvorm
Sluitingen
instap
smalle zool, daardoor wat wankel bij het staan

Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Sidi Jarin
Sidi Jarin
275,-
Huidig product
Sidi Eagle 10
Sidi Eagle 10
Vanaf 209,95
Sidi Drako 2 SRS Carbon
Sidi Drako 2 SRS Carbon
Vanaf 351,95
Sidi Dragon 5 SRS
Sidi Dragon 5 SRS
278,99
Bovenstaande producten vergelijken
Sidi Jarin Sidi Eagle 10 Sidi Drako 2 SRS Carbon Sidi Dragon 5 SRS
Sidi Jarin Sidi Eagle 10 Sidi Drako 2 SRS Carbon Sidi Dragon 5 SRS
1 review 16 reviews 5 reviews 0 reviews
Type schoen Topklasse Middenklasse Topklasse Topklasse
Bevestiging Schoenplaatje 2-puntbevestiging 2-puntbevestiging 2-puntbevestiging 2-puntbevestiging
Schoenbreedte Gemiddeld / Smal Breed / Gemiddeld / Smal Gemiddeld / Smal Breed / Gemiddeld
Type sluiting Draai Draai Draai Draai
Stijfheid zool Stijf Gemiddeld Stijf Gemiddeld
Wat is je voetlengte in mm? 257 mm / 263 mm / 269 mm / 276 mm / 282 mm 257 mm / 263 mm / 269 mm / 276 mm / 282 mm / 288 mm / 294 mm 257 mm / 263 mm / 269 mm / 276 mm / 282 mm / 288 mm 257 mm / 263 mm / 269 mm / 276 mm / 282 mm / 288 mm / 294 mm
275,- Vanaf 209,95 Vanaf 351,95 278,99
Huidig product Bekijk product Bekijk product Bekijk product