Menu
Terug

Selle Italia Novus Boost Evo Endurance TM Superflow Zadel

Selle Italia Novus Boost Evo Endurance TM Superflow Zadel
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
  • Gratis retourneren

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Test dit fietszadel 30 dagen

Test dit fietszadel 30 dagen

Dit fietszadel mag je 30 dagen testen. Met onze fietszadel keuzehulp vinden de meeste fietsers meteen het juiste zadel. Is het zadel toch niet fijn? Retourneren is gratis en je ontvangt je aankoopbedrag terug. Ook als het product door jou is gebruikt en getest.

Beschrijving

Beschrijving

Het Selle Italia Novus Boost Endurance TM Superflow zadel is gemaakt voor sportieve fietsers die op zoek zijn naar comfort. Door de brede maatvoering van 145mm en de specifieke vorm van het Het Selle Italia Novus Boost Endurance TM Superflow zadel zal het voor het grootste gedeelte voor de minder lenige fietser goed zitten.

Door de verhoging aan de achterkant van het Selle Italia Novus Boost Endurance zadel, kun je beter je bekken kantelen tijdens het fietsen. Als je minder flexibel bent en langere ritten wilt maken, kun je hierdoor comfortabeler in de fietshouding zitten. Daarnaast heeft het Het Selle Italia Novus Boost zadel een uitsparing in het midden, waardoor de druk wordt weg gehaald op het zitvlak. Het zadel is tot slot direct herkenbaar met een in het oog springend design.

Vorm zadel
Dit zadel heeft een semi-ronde achterkant wat het zeer geschikt maakt voor mensen een beetje schommelen in de heupen tijdens het fietsen. Omdat dit een semi-rond zadel is geeft het voor die mensen voldoende ondersteuning en tegelijkertijd genoeg bewegingsvrijheid ten opzicht van een plat zadel.

Lenigheid
Dit is een S-vorm zadel, dat wil zeggen dat het zadel verhoogd is aan de achterkant en verlaagd is in het midden. Deze S-vorm maakt het daarom mogelijk om mensen die niet flexibel in de ruggengraat zijn toch in een sportieve fietshouding te laten zitten. Dit heeft te maken met de bekkenkanteling, iemand die niet flexibel in de ruggengraat is, heeft meer moeite om de bekken te kantelen.

Uitsparing
Dit zadel heeft een uitsparing en geeft drukverlichting voor mensen die gauw druk op het zitvlak ervaren.
Toon meer Toon minder


Alle specificaties

Algemeen

Merk
Selle Italia
Type zadel
Race / MTB
Hoe vaak fiets je per week?
2 keer per week
Stijfheid zadelschaal
Beter
Materiaal dek
Kunstleer
Materiaal rail
Mangaan
idmatch
L3
Kleur
Zwart

Afmetingen

Zadelbrug
7 x 7 mm
Zadelbreedte
145 mm