Menu
Terug

KMC e1 EPT

KMC e1 EPT
De levertijd op dit product is onzeker en langer dan 4 maanden. Reserveren is niet mogelijk. Ons advies is om naar een alternatief te kijken.

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De KMC e1 EPT kettingen zijn premium single-speed kettingen voor interne versnellingsnaven. De kettingen zijn extreem duurzaam en roestbestendig dankzij de EcoProTeQ (EPT) coating. Deze coating maakt dat modder, zand en zout weinig tot geen effect hebben op het verweren van deze ketting. Hierdoor gaat de ketting in slechtere weersomstandigheden langer mee! Ook zijn de kettingpinnen versterkt, waardoor deze ketting geschikt is voor E-Bikes!

Extreme duurzaamheid dankzij de EPT (EcoProTeq) coating
KMC kettingen met een EcoProTeQ (EPT) coating beschikken over een milieuvriendelijke, niet-giftige coating die kettingen zeer corrosiebestendig maakt. Doordat ieder ketting component afzonderlijk is bewerkt met de EPT-coating, hebben water, zout en luchtvochtigheid geen schijn van kans om deze kettingen aan te tasten!

Geschikt voor single-speed fietsen of fietsen met een interne versnellingsnaaf
Deze KMC e1 EPT fietsketting is geschikt voor single-speed fietsen en fietsen met een interne versnellingsnaaf. Ook is deze KMC e1 EPT ketting geschikt voor gebruik op een e-bike. KMC kettingen die geoptimaliseerd zijn voor e-bikes beschikken over aangepaste onderdelen om zo de hogere krachten tijdens het schakelen, de constante belasting en de toename van het aantal afgelegde kilometers te weerstaan.

De KMC e1 EPT kettingen zijn gemaakt voor E-Bikes of gewone fietsen met een interne versnellingsnaaf. Deze ketting maakt onderdeel uit van de 3500 km+ garantie van KMC, waardoor je er zeker van bent dat je deze ketting niet snel hoeft te vervangen!

Kortom, deze KMC e1 EPT ketting is dé duurzame ketting die bestand is tegen extreme krachten en ook in slechtere weersomstandigheden lang meegaat!

Standaard meegeleverd

• 1x KMC e1 EPT ketting (130 schakels)
• 1x Missing link
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews


4 / 5

Stevige ketting!

- Rieks 7 februari 2021

Oogt degelijk en stevig. Makkelijke te monteren met missing link. Loopt soepel.

Plus- & minpunten

Montage
Soepel
Stevig
Prijs

5 / 5

Prijs en kwaliteit een zeer goede ketting

- Dirk 20 januari 2021

Ik had eerst een shimano ketting op mijn e-bike maar een kmc ketting loopt beter en gaat langer mee

Plus- & minpunten

Kwaliteit
Makkelijke montage
Minder geluid

5 / 5

Stevige ketting

- Andre 19 november 2020

Ik heb deze ketting voor mijn enige gekocht. Mooie sterke ketting,ben er tevreden mee.