Menu
Terug

KMC MissingLink e1 EPT Silver Non-reusable

KMC MissingLink e1 EPT Silver Non-reusable
Aantal versnellingen
Geschikt voor
3,95
Online tijdelijk uitverkocht
Verwachte levertijd: Deze week

  • Gratis bezorging vanaf € 29,-

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Met deze missinglink monteer je jouw ketting gemakkelijk op je fiets!
  • De link heeft dezelfde kleur als je ketting.
  • Deze missing link is maar één keer te gebruiken. Je zult dus bij een nieuwe ketting, een nieuwe missing link moeten monteren.

Specificaties

Specificaties

Merk
KMC
Aantal versnellingen
Naafversnelling en Single Speed
Geschikt voor
Shimano
Kleur
Zilver

Beschrijving

Beschrijving

De KMC missinglink voor single-speed EPT-kettingen zorgt ervoor dat jij jouw ketting kunt monteren zonder het gebruik van een breekpen! De missinglink is eenvoudig te monteren en vergt alleen het straktrekken van de ketting om het geheel te verbinden.

Geschikt voor singlespeed aandrijvingen
De KMC missinglink e1 EPT Silver is te gebruiken voor singlespeed aandrijvingen of aandrijvingen met een interne versnelling. Deze missinglink is dus speciaal ontwikkeld om ook geschikt te zijn voor een e-bike!

KMC kettingen die geoptimaliseerd zijn voor e-bikes beschikken over aangepaste onderdelen om zo de hogere krachten tijdens het schakelen, de constante belasting en de toename van het aantal afgelegde kilometers te weerstaan.

Deze missinglink past bij KMC EPT kettingen
KMC kettingen met een EcoProTeQ (EPT) coating beschikken over een milieuvriendelijke, niet-giftige coating die kettingen zeer corrosiebestendig maakt. Doordat ieder ketting component afzonderlijk is bewerkt met de EPT-coating, hebben water, zout en luchtvochtigheid geen schijn van kans om deze kettingen aan te tasten!

Niet meermaals te gebruiken
Deze KMC Missinglink is de non-reusable variant. Dit houdt in dat de fabrikant KMC aangeeft dat deze missinglinks slechts één keer te gebruiken zijn.
Toon meer Toon minder