Menu
Terug
Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de Ronde van Arnhem.

Metec-TKH Continental Cyclingteam

Mantel is trotse sponsor van het Metec-TKH Cyclingteam, powered by Mantel, een ploeg die zich voornamelijk richt op het opleiden van jonge talentvolle renners. De renners hebben één doel: professioneel wielrenner worden. Metec faciliteert haar renners hier in, en hoe! De ploeg doet niet onder voor een profploeg, dit komt mede door een ploegleiding met gevestigde namen als Adri van Houwelingen. De afgelopen seizoenen hebben ze al meerdere renners af kunnen leveren bij een profploeg.

De Sponsor Pitch

Ieder jaar krijgen we veel aanvragen voor sponsoring. Om iedereen een gelijke kans te geven op een sponsordeal met Mantel organiseren we daarom de Sponsor Pitch. De Sponsor Pitch wordt aangekondigd op onze socials.

Hoe werkt het in het kort?
  1. Schrijf je team en je idee in.
  2. Uit alle aanmeldingen worden vervolgens acht deelnemers geselecteerd die doorgaan naar het Sponsor Pitch event. Vijf deelnemers worden door de jury geselecteerd en drie via het Facebook publiek.
  3. Tijdens het Sponsor Pitch event mogen de acht deelnemers in vijf minuten het idee pitchen en onze jury overtuigen.
  4. Aan het einde van de avond worden de winnaars bekend gemaakt en de sponsorbedragen uitgereikt.

Hoe het werkt lees je op mantel.com/sponsorpitch.

Samenwerkingen

PI Arnhem Zuid

Mantel werkt samen met de PI Arnhem Zuid waar gedetineerden nieuwe fietsen rijklaar maken en gebruikte fietsen opknappen. Gemotiveerde gedetineerden krijgen de mogelijkheid een starters verklaring te behalen in de werkplaats van de gevangenis onder begeleiding van gecertificeerde werkmeesters. In de laatste fase van hun detentie krijgt de gedetineerde de kans om een stagetraject buiten de gevangenis in een van de Mantel werkplaatsen te volgen. Het doel is om gedetineerden een zinvolle invulling te geven tijdens hun detentie en de kansen op een baan na de detentie te vergroten. Vele onderzoeken hebben inmiddels uitgewezen dat het hebben van een baan een van de bepalende factoren is om terugval te voorkomen.

SIZA

Mantel heeft met Siza hebben een bijzondere en wederkerige samenwerking opgezet. Voor cliënten met een arbeidshandicap wordt passend werk gecreëerd in twee activiteitencentra van Siza waar de cliënten zonder enige druk hun werk kunnen verrichten. Indien nodig denken we met cliënten en begeleiders mee over aanpassingen op de werkplek of in de werkzaamheden of kan een leerwerkplek in het bedrijf worden gecreëerd. Daarnaast bieden we service aan de fietsen waar de cliënten in hun vrije tijd veel gebruik van maken.

Als resultaat van deze samenwerking hebben we in 2017 het Arnhems compliment gewonnen.

Ome Joop’s Tour

Al vele jaren zijn we één van de vaste partners van Ome Joop's Tour. Het doel dat Stichting Ome Joop’s Tour nastreeft is het (jaarlijks) organiseren van een fietstour voor jongens en meisjes in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar die weinig of geen vakantiemogelijkheden hebben. Het stichtingsbestuur maakt bij het uitnodigingsbeleid geen onderscheid ten aanzien van afkomst, godsdienst, nationaliteit, of anderszins. Daarnaast wordt de nodige aandacht besteed aan alles wat met het bovenstaande - rechtstreeks of indirect - verband houdt. Anders gezegd, discriminatie of alles wat daartoe bevorderlijk kan zijn, is strikt uit den boze. Aan deze regel wordt streng de hand gehouden. In de organisatie zijn vijftig tot zestig vrijwilligers actief. Zij beleven jaarlijks veel plezier aan het met zoveel jonge mensen fietsen door Nederland.

Mantel verzorgd de jaarlijkse keuring van de fietsen. Zo zorgen we ervoor dat de kinderen op pad gaan met een veilige fiets die voldoet aan de normen van "Veilig Verkeer Nederland". Indien er kinderen zijn die door een slechte financiële thuissituatie niet over een fiets beschikken dan zorgen wij ervoor dat ze toch een fiets hebben om mee op vakantie te gaan. Daarnaast levert Mantel reservematerialen en technische ondersteuning om alle kinderen en begeleiders mobiel te houden.

Werkgevers servicepunt

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het naar hun zin hebben. Die kansen willen we ook geven aan mensen met een arbeidsbeperking en hierdoor afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met het Werkgevers Servicepunt. Samen kijken we enerzijds naar bestaande functies voor mensen met een arbeidsbeperking, maar ook of we een functie kunnen creëren. We hopen daarmee uiteindelijke duurzame banen te creëren, zodat onze medewerkers met een arbeidsbeperking ook een kans krijgen voor de langere termijn.

Klantenservice
026-4450945
service.nl@mantel.com
Stuur een email