Menu
Back

Wahoo Speedplay Cleats Cleats

Wahoo Speedplay Cleats Cleats
Be the first to write a review
Cleat Type
Colour
54,99
Online in stock (only 4)

  • Ordered before 22:00, delivered tomorrow
  • Free tracked delivery

mantel-customer-service

Any questions?

Contact our customer Service

Pros & Cons

Pros & Cons

  • De Speedplay-cleats bieden de mogelijkheid om je schoenplaatjes tot op de millimeter nauwkeurig af te stellen.
  • Dankzij het interne klikmechanisme hebben deze schoenplaatjes een lage stack, waardoor je bochten scherper in kunt sturen!
  • Met deze schoenplaatjes geniet je ook als je niet op de fiets zit van meer comfort, dankzij het rubberachtige oppervlak waarmee je meer grip krijgt.
  • Schoenplaatjes zijn slijtagegevoelig, ook de Wahoo Speedplay Cleats. Op den duur zullen ze dus vervangen moeten worden.

Specifications

Specifications

Brand Wahoo
- Road riding
Compatible with Speedplay
Freedom of movement 0º to 15°
Number of Cleats 1 Pair

Description

Description

De Wahoo Speedplay Cleats zijn de prachtig vormgegeven schoenplaatjes met intern klikmechanisme van Wahoo. Deze schoenplaatjes zijn gemaakt voor optimaal gebruiksgemak en prestatiegerichtheid, en zien er ook nog eens ontzettend stijlvol uit.
Geen blok aan je been
De Wahoo Speedplay Cleats zijn aerodynamisch vormgegeven, en snijden daarmee soepel door de lucht om de luchtweerstand tot een minimum terug te dringen. Dankzij het interne klikmechanisme is de stack (hoogte vanaf het pedaal tot de onderkant van je schoen) teruggebracht tot een minimale 11.5 millimeter.

Het ontwerp van de Speedplay Cleats zorgt er ook nog eens voor dat je zo comfortabel mogelijk kunt lopen op je fietsschoenen. Dankzij het lage profiel en de rubberachtige textuur van deze Cleats heb je meer grip en stabiliteit, wat vervolgens weer voor meer comfort zorgt als je niet op de fiets zit.

Ultieme afstelmogelijkheden
De Wahoo Speedplay Cleats bieden tot wel 14mm fore en aft-verstelbaarheid (naar voren of naar achteren); tot 8mm zijwaartse verstelbaarheid; van 1-15° aan speling en een verstelbare uitklikhoek tussen 0° en 7.5°. Dit maakt deze schoenplaatjes ontzettend veelzijdig en zorgen er voor dat jij jouw zithouding tot op de millimeter nauwkeurig af kunt stellen!

Verkrijgbaar in twee soorten
De Speedplay Cleats zijn verkrijgbaar in twee soorten, namelijk standard-tension (zwart) en easy-tension (grijs). Met de standard-tension zit je strakker vast in het pedaal dan met de easy-tension schoenplaatjes. Ben je dus een beginnende fietser of kan je minder zijwaartse kracht leveren in je been, dan raden we de easy-tension schoenplaatjes aan.

Technology

Wahoo Speedplay Cleats
De Wahoo Speedplay Cleats zijn schoenplaatjes waarin een klikmechanisme zit verwerkt. Hierdoor kunnen de Speedplay-pedalen dubbelzijdig en zeer compact worden gemaakt. Ondanks dat er een klikmechanisme verwerkt zit in de schoenen, blijven de schoenplaatjes gemakkelijk om mee te lopen, en heb je een verminderde hoogte (stack). Daardoor hoef je niet te vrezen voor je pedalen als je een scherpe bocht neemt!

Compatibility

• Wahoo Speedplay Cleats zijn compatibel met alle Wahoo Speedplay pedalen.

Delivery includes

• Set van 2 Wahoo Speedplay Cleats Standard-/ of Easy-tension (inclusief bevestigingsmateriaal).
Show more Show less