BORN

18
BORN sportvoeding is ontwikkeld met topsporters om het maximale uit zichzelf te halen. De Born sportrepen bevatten een een goede verhouding tussen snelle en trage koolhydraten zodat je vanaf de eerste hap energie krijgt. De Born gels worden supersnel door je bloed opgenomen en bevatten vaak extra mineralen voor betere prestaties. En met de Born sportdranken kun je zelf je ideale mix maken voor een flinke training of een lange duurrit. Wil jij het maximale uit je trainingen halen? Ga dan voor Born sportvoeding! 
Lees meer

Gesorteerd op

BORN Recovery Shake Hersteldrank

Adviesprijs 26,95
Vanaf 18,95
Onze keuze voor eiwitpoeder
Mantels keuze

BORN Tablet Watts & Minerals

Adviesprijs 11,25
Vanaf 9,95

BORN Iso Pro Sports Drink

Adviesprijs 17,95
Vanaf 13,95

BORN Energy Multi Carb Sports Drink

Adviesprijs 15,95
Vanaf 12,49

BORN No Friction Cream

Vanaf 14,95

BORN Flapjack Bar Bundel

Adviesprijs 7,59
Vanaf 6,75

BORN Magnesium Liquid

Vanaf 1,69

BORN Awake Shower

Adviesprijs 7,95
6,95

BORN Wash Lotion

Adviesprijs 7,95
6,95

BORN Verzorgingspakket

Adviesprijs 26,85
21,50

BORN Recovery Relax

Adviesprijs 14,95
12,95

BORN Warm Up

Adviesprijs 14,95
12,95

BORN Drink

Adviesprijs 13,95
12,95

BORN Start Up

Vanaf 16,95

BORN Block Energy2Go Bundel

Adviesprijs 6,95
Vanaf 5,95

Oplossing voor veelzijdige sporter

Born biedt met een divers assortiment een mooi aanbod voor de fanatieke sporter die veel vraagt van zijn lichaam. Wie veel sport, moet goed eten. Dit kan voor, tijdens en na het sporten. Born biedt een mooi aanbod aan producten die hierop afgestemd zijn.

Born voeding

Op het gebied van voeding heeft Born een compleet aanbod, welke is ontwikkeld aan de hand van bevindingen van topsporters. Door het advies ter hand te nemen zijn op deze manier de beste producten in de meest praktische verpakkingen geproduceerd. Dit levert jou als sporter dan al het gemak en de nodige bouwstoffen om alles te kunnen geven tijdens training of wedstrijd.

Born verzorging

Met de Born verzorgingsmiddelen ben jij altijd op en top voorbereid voor training of wedstrijd. De juiste massageolie, warme olie zorgen ervoor dat jij fris als een hoentje kan beginnen en net dat extra streepje voor hebt op de rest. Na inspanning zijn er weer producten voor het douchen of om te herstellen, zodat jij meteen naar je volgende inspanning kan toewerken.

Mantel assortiment

Bij Mantel zijn er producten voor veeleisende en complete sporter terug te vinden. Van ingrediënten voor shakes ter voorbereiding tot gels en repen voor tijdens de inspanning, wij hebben het voor je. Nooit meer tekort komen tijdens je training met de verschillende Born voeding- en verzorgingsmiddelen.