Menu
Terug
10 dagen Countdown Dagdeals! Profiteer elke dag van nieuwe deals. 24 uur geldig! Profiteer hier.

BORN Verzorgingspakket

BORN Verzorgingspakket
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een compleet pakket van Born of een leuk cadeautje? Dan is het Born verzorgingspakket echt wat voor jou. Je krijgt in één voordelig pakket de Born No Friction Cream, Born Wash Lotion en de Born Recovery Relax.

Technologie

Born No Friction Cream
Born No Friction Cream is verzorgend voor de huid, het zitvlak en de voeten. Met name wanneer je lang in het zadel zit is het prettig om je lichaam voorafgaand aan de inspanning goed te verzorgen, zodat je maximaal zitcomfort hebt. No friction Cream is ideaal ter bescherming van de huid die altijd gevoelig wordt nadat je lang in het zadel zit. Het beschermt met name het zitvlak tegen irritatie door transpiratie, wrijving en bacteriën.

Born Wash Lotion
Na een actieve inspanning ben je bezweet en vuil. Als er dan geen plek in de buurt is waar je jezelf kunt opfrissen, is dat niet prettig en onhygiënisch. Born wash lotion biedt uitkomst: opfrissen zonder water. Born Wash Lotion bevat een fractie alcohol, waarmee hardnekkig vuil en aangebrachte beschermende crèmes makkelijk weggewassen kunnen worden. Daarnaast bevat Wash Lotion verfrissende ingrediënten.

Born Recovery Relax
Born Recovery Relax was de eerste échte spierontspannende en spierherstellende crème op de markt en is nog steeds volgens velen de allerbeste. Recovery Relax helpt overbelaste en vermoeide spieren te herstellen door de kracht van etherische oliën en kruiden. De etherische ingrediënten activeren de doorbloeding en dragen bij aan een ontspannen gevoel. Gebruikers zijn het het erover eens: Recovery Relax werkt echt! Geschikt voor alle sporters, ook voor iedereen die spierpijn heeft na zware lichamelijke arbeid.

Standaard meegeleverd

• Born No Friction Cream
• Born Recovery Relax
• Born Wash Lotion
Toon meer Toon minder

Review

Review


5 / 5

goed spul

- Hans 12 mei 2018

Plus- & minpunten

smeert goed