Menu
Terug

Schwalbe G-One Ultrabite Addix SpeedGrip Super Ground TLE

Schwalbe G-One Ultrabite Addix SpeedGrip Super Ground TLE
54,95
Online op voorraad (nog 3)

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Online besteld, gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.4 uit 65.535 reviews

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Met de G-One Ultrabite kun je dankzij het agressieve noppenprofiel niet alleen op gravelpaden rijden, maar ook op snelle crosscountry trails.
  • Om te zorgen dat je niet zomaar lek rijdt heeft de Ultrabite het Super Ground karkas met van hiel tot hiel het beschermende en flexibele SnakeSkin-weefsel.
  • Deze gravel buitenband zal lang meegaan dankzij de Addix SpeedGrip rubbersamenstelling die een goede duurzaamheid met veel grip combineert.
  • In ruigere en nattere omstandigheden presteert de G-One Ultrabite het beste van alle banden uit de G-One lijn.
  • De G-One Ultrabite is geschikt om tubeless te maken zodat je maximale prestaties uit deze buitenband kunt halen.
  • Door het hoge noppenprofiel heb je veel grip in modderige en ruigere omstandigheden, maar rijdt deze band niet echt soepel over de weg.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk Schwalbe
Inzet buitenband Gravel
Wielmaat 28 inch
Bandbreedte 40 mm / 1.50 inch
ETRTO 40-622
Bandtype Vouwband
Asfalt ★☆☆☆☆
Gravelweg ★★☆☆☆
Bosweg ★★★★☆
Alle specificaties

Beschrijving

Beschrijving

De G-One ultrabite Addix SpeedGrip Super Ground TLE is de meest agressieve gravelband in het assortiment van Schwalbe. Dankzij het agressieve profielontwerp is de G-One Ultrabite zeer geschikt voor off-road applicaties in zowel droge als natte omstandigheden. De noppen op het loopvlak zijn gemaakt om zich vast te bijten in met name natte ondergronden. Doordat de noppen niet al te dicht op elkaar staan kan water en modder goed afgevoerd worden. Toch is er voldoende oppervlak aanwezig zodat je voldoende grip hebt op harde ondergronden en droge omstandigheden. Verder zijn de noppen op de zijwanden ontworpen om ook in bochten absolute zekerheid en controle te bieden. Met de G-One kun je dus meer dan alleen bos- en veldwegen berijden, ook snelle crosscountry parcours kun je gemakkelijk met jouw gravelfiets betreden.

Addix SpeedGrip
Als er een lichtblauwe streep over de band loopt dan heb je te maken met de Addix SpeedGrip rubbersamenstelling. Deze universele rubbersamenstelling is veruit het breedst inzetbaar. De Addix SpeedGrip heeft bij intensief gebruik een lange levensduur, maar biedt ook zeer veel grip en snelheid. Het is onmogelijk om de perfecte balans tussen alle gewenste eigenschappen te vinden, maar met de Addix SpeedGrip komt Schwalbe erg dichtbij!

Super Ground
Met het Super Ground karkas heeft Schwalbe de SnakeSkin constructie nog verder verbeterd. Dit lichte en flexibele karkas heeft namelijk van hiel tot hiel een SnakeSkin weefsellaag. Hierdoor is de buitenband volledig beschermd tegen insnijdingen en lekrijden en wordt het gewicht laag gehouden. De Super Ground is dus het ultieme karkas voor een combinatie van laag gewicht, soepelheid en lekbescherming. Hierdoor hoef jij je nergens zorgen om te maken als je over snelle en ruige veld- en boswegen raast.

Tubeless Easy
Bij Schwalbe zijn ze er heilig van overtuigd: Tubeless rijden is de bandentechnologie van de toekomst. Daarom heeft Schwalbe ervoor gezorgd dat alle mountainbike buitenbanden met de TLE aanduiding geoptimaliseerd zijn voor het rijden zonder binnenband. Dankzij de constructie van het karkas is ook het montageproces makkelijker.
Toon meer Toon minder


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Schwalbe G-One Ultrabite Addix SpeedGrip Super Ground TLE
Schwalbe G-One Ultrabite Addix SpeedGrip Super Ground TLE
54,95
Huidige product
WTB Byway Road TCS
WTB Byway Road TCS
43,95
WTB Resolute TCS Light Fast Rolling
WTB Resolute TCS Light Fast Rolling
Vanaf 40,95
Continental Terra Speed TR
Continental Terra Speed TR
45,95
Bovenstaande producten vergelijken
Schwalbe G-One Ultrabite Addix SpeedGrip Super Ground TLE WTB Byway Road TCS WTB Resolute TCS Light Fast Rolling Continental Terra Speed TR
Schwalbe G-One Ultrabite Addix SpeedGrip Super Ground TLE WTB Byway Road TCS WTB Resolute TCS Light Fast Rolling Continental Terra Speed TR
1 review 10 reviews 8 reviews
Inzet buitenband Gravel Gravel Gravel Gravel
Wielmaat 28 inch 28 inch / 27,5 inch 28 inch / 27,5 inch 28 inch
Bandbreedte 40 mm / 1.50 inch 40 mm / 1.50 inch / 47 mm / 1.85 inch 42 mm / 1.60 inch 35 mm / 1.35 inch / 40 mm / 1.50 inch
ETRTO 40-622 40-622 / 47-584 42-584 / 42-622 35-622 / 40-622
Bandtype Vouwband Vouwband Vouwband Vouwband
Asfalt ★☆☆☆☆ ★★★★★ ★★★☆☆ ★★★★☆
54,95 43,95 Vanaf 40,95 45,95
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Merk Schwalbe
Inzet buitenband
Gravel
Wielmaat
28 inch
Bandbreedte
40 mm / 1.50 inch
ETRTO
40-622
Bandtype
Vouwband
Asfalt
★☆☆☆☆
Gravelweg
★★☆☆☆
Bosweg
★★★★☆
Trails
★★★★★
Geschikt voor tubeless?
Ja
Rolweerstand/snelheid
★★★★☆
Duurzaamheid
★★★★☆
Grip
★★★★★
Kleur
Zwart

Fabrikant specificaties

Gewicht:
• 40-622: 530 gram
Het gewicht dat wij vermelden is door de fabrikant gewogen en kan afwijken van het daadwerkelijke gewicht wanneer je de band zelf thuis weegt. Deze afwijking is doorgaans klein en komt door het productieproces.