Menu
Terug

Schwalbe Marathon E-Plus

Schwalbe Marathon E-Plus
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.6 uit 72.565 reviews

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Onze keuze voor een buitenband voor de Speed Pedelec

Onze keuze voor een buitenband voor de Speed Pedelec

Voor buitenbanden op de Speed Pedelec kiezen wij de Schwalbe Marathon E-Plus. Met snelheden tot 50 km/u vraag je veel van jouw banden. Daarom heeft deze band een ECE-R75 certificering. Verder biedt de speciaal voor hoge snelheiden ontworpen Addix-E rubbersamenstelling veel grip en hoge duurzaamheid. Met de Smart-DualGuard anti-leklaag heb je ook nog eens de ultieme lekbestendigheid. Kortom, met de Marathon E-Plus fiets je duizenden kilometers met veel plezier en vertrouwen op jouw Speed Pedelec!

Beschrijving

Beschrijving

De Schwalbe Marathon E-Plus is dé ultieme lekbestendige band voor de elektrische fiets of Speed Pedelec. Met de Marathon serie maakt Schwalbe de beste en meeste duurzame banden voor langdurig fietsplezier en de E-Plus is daarop geen uitzondering! De Marathon E-Plus is geheel toegespitst op de elektrische fiets. De Marathon E-Plus combineert namelijk alle eigenschappen die belangrijk zijn voor elektrische fietsen. Met een hogere snelheid vraag je namelijk ook meer van een band. Deze band biedt niet alleen veel grip en een hoge lekbestendigheid, maar zorgt ook voor extra stabiliteit in de bochten. Hiernaast is het ook belangrijk dat je goed tot stilstand kunt komen, en de Marathon E-Plus is zo gemaakt dat je het maximale uit jouw remmen kunt halen. Kortom, met goede banden voor de E-bike of Speed Pedelec ga je zorgeloos, vertrouwd en veilig op pad!

Onplatbaar op de elektrische fiets
De Marathon E-Plus krijgt van Schwalbe de hoogste waardering voor lekbestendigheid. In de E-Plus wordt gebruik gemaakt van de Smart-DualGuard beschermlaag. Deze bestaat uit drie individuele beschermlagen waaronder de gepatenteerde 5 mm dikke en elastische SmartGuard en tweemaal de dunnere RaceGuard nylonlaag. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je nergens zonder lucht komt te zitten, zelfs niet bij langdurige tochten op hoge snelheid!

Grip, grip en nog eens grip
Doordat de Marathon E-Plus gebruik maakt van het Addix-E rubbercompound die speciaal ontwikkeld is voor elektrische fietsen ben je gegarandeerd van uitstekende grip en een hoge duurzaamheid. Ook rijdt de E-Plus erg lekker doordat deze stabiel aanvoelt in de bochten. Daarbij is de zijwand extra verstevigd, waardoor de band hier minder snel slijt en uiteindelijk zal scheuren. Kortom, op alle vlakken is deze band geoptimaliseerd voor de elektrische fiets waardoor jij met een goed gevoel geniet van het fietsen.

Getest én bewezen
Een ECE-R75 certificering bewijst dat de Marathon E-Plus geschikt is voor snelheden tot 50 km/u. Hierdoor is de E-Plus geschikt voor alle type elektrische fietsen!

Technologie

Rubbermengsel: ADDIX E
Uitvoering: Smart DualGuard
Kleur: Black-Reflex
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews


10 / 10

Prijs/kwaliteit zeer goed

- Hans 17 maart 2021

Zeer goede band, nog niet lekgereden, en daar gaat het om.

Plus- & minpunten

Beste keuze op dit moment

8 / 10

Stevig - en makkelijk te monteren

- Albrecht 17 februari 2021

Valt best mee: hoewel het rubber stijf is, valt de band makkelijk om de velg te monteren.

Plus- & minpunten

Stevig materiaal
Band iets dikker, kan tegen spatbord schuren

9 / 10

Prima investering als je niet wil lekrijden !

- Martijn 13 februari 2021

Plus- & minpunten

Brede baan
Goed profiel voor licht of road rijden
Goede anti leklaag
Nvt

9 / 10

Stevig, en makkelijk te monteren

- Albrecht 31 juli 2020

Band is een beetje stijf, maar monteren is geen probleem want hij schuift losjes over de velg. De band is door wel wat dikker en daardoor ging hij schuren tegen het spatbord. Ik moest het wiel dus iets lager monteren. Degelijk materiaal, voelt goed aan!

Plus- & minpunten

Omleggen gemakkelijk
Stevig
Dikker dan gewone banden