Menu
Terug

Pirelli P Zero Velo 4S Racefiets Band

Pirelli P Zero Velo 4S Racefiets Band
46 reviews
Bandbreedte
Selecteer: Bandbreedte
om de voorraad te zien
Aantal stuks
Selecteer: Aantal stuks
om de voorraad te zien
ETRTO
Selecteer: ETRTO
om de voorraad te zien
Vanaf 39,95 14,95 korting
Selecteer een uitvoering om de voorraad te zien

  • Online besteld, gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.6 uit 72.779 reviews

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Onze keuze voor racefiets banden voor alle omstandigheden

Onze keuze voor racefiets banden voor alle omstandigheden

De Pirelli P Zero Velo 4S is onze keuze voor de 4-seizoenenfietser. Het SmartNET Silica rubbercompound zorgt er namelijk voor dat je voldoende grip hebt in alle omstandigheden, zelfs met koud en nat weer. Het dikkere loopvlak van de band voorkomt dat je niet zomaar met een lekke band langs de weg staat. Hierdoor is er met deze band geen excuus om niet te gaan fietsen!

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Pirelli heeft extra aandacht besteed aan een optimaal contactoppervlak voor een optimale grip, stabiliteit, en een reactiviteit op elk type oppervlak. Hierdoor maakt het niet meer uit of je op het vlakke, in een afdaling of door scherpe bochten rijdt.
  • De functionele groeven halen het maximale uit de band op het gebied van water uitstroom, droge en natte grip, duurzaamheid, bandrespons, comfort en besturing.
  • De wang en het loopvlak van deze racefietsband zijn iets dikker voor een extra bescherming tegen lekrijden.
  • De Pirelli 4 Season band heeft een sterke focus op gebruik in uiteenlopende jaargetijden. Hierdoor geeft de band iets toe op een lage rolweerstand.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk Pirelli
Wat vind je de belangrijkste eigenschap? Lekbestendig / Slijtvast / Veel grip
Geschikt voor tubeless? Nee
Duurzaamheid ★★★★☆
Grip ★★★★★
Rolweerstand/snelheid ★★★☆☆
Lekbestendigheid ★★★★☆
Bandtype Vouwband
Wielmaat 28 inch
Alle specificaties

Beschrijving

Beschrijving

Slechte, zware of extreme weersomstandigheden? Dan is de Pirelli P Zero Velo 4s de racefietsband voor jou! Dankzij de kennis en knowhow die Pirelli de afgelopen jaren hebben heeft opgedaan bij verschillende motorsporten hebben ze deze 4-season Pirelli P Zero Velo 4s fietsband ontwikkeld. Dezelfde bandtechnologieën die bij deze motorsporten werden gebruikt, zijn in deze Pirelli P Zero Velo fietsband gebruikt. Enkel is de focus nog meer gelegd op een superieure grip en lekbestendigheid. Hierdoor is het de wang en het loopvlak van deze racefietsband iets dikker. De kern van deze band is en blijft Pirelli's eigen SmartNET Silica rubbercompound. Dankzij deze compound heeft de Pirelli P Zero 4s een lage rolweerstand, een goede lekbestendig- en duurzaamheid met de perfecte grip in de slechtste weersomstandigheden. Dit alles gecombineerd zorgt ervoor dat de Pirelli P Zero Velo 4s de ultieme 4 seizoenenband is!

Technologie

SmartNET Silica®

Pirelli's gepatenteerde hypermoderne compound gemaakt van een unieke formule. Ontwikkeld door de jaren heen door veel ervaring op te doen in de motorsports waaronder het koningsnummer: de Formule 1. SmartNET Silica bied wielrenners een echte compromisloze ervaring op de weg. Het zorgt voor een lage rolweerstand, grip op zowel droog als nat wegdek, duurzaamheid, lekbestendigheid én een laag gewicht.

De unieke lang gevormde silica deeltjes weten zichzelf georganiseerd en evenredig te plaatsen. Hierdoor reageert de band voorspelbaar en blijft de rolweerstand laag. In tegenstelling tot veel banden waar de structuur vaak onregelmatig is. De SmartNET Silica® compound heeft een chemie met nat wegdek. De silica en de andere deeltjes van de compound kunnen een NETwerk maken. Dit komt zowel de duurzaamheid als de lekbestendigheid ten goede.

FGD – Functional Groove Design

De Pirelli P Zero Velo en de P Zero Velo 4S zijn beide voorzien van het FGD (Functional Groove Design). Deze groeven techniek geïnspireerd vanuit de motorsport en nagenoeg hetzelfde als de groeven in de SSP band (SuperSport klasse in de World SuperBike racing competitie): de Diablo Supercorsa. Het patroon heeft meerdere functies. Het haalt het maximale uit de band op het gebied van water uitstroom, droge en natte grip, duurzaamheid, bandrespons, comfort en besturing. Het Functional Groove Design ziet eruit als een bliksemschicht en dat heeft verschillende reden.

Het loopvlakpatroon heeft zeer strakke hoeken in het middengedeelte met een duidelijke zijdelingse opening voor waterafvoer, soepelheid en het gebruik van de band te vergemakkelijken. Bovendien is het loopvlakpatroon ontworpen om steeds dieper te worden om de veerkracht te verbeteren en de band grote reactiviteit te geven, zelfs bij scherpe bochten op hoge snelheid. De positie van de groeven creëren verschillende contact punten tussen de weg en de band. Zodat je het maximale uit de band kan houden.

ICS – Ideal Contour Shaping

De vorm van de band is net zo belangrijk als het materiaal en het loopvlakpatroon. Pirelli heeft met CAD software, herhalende simulaties en de daarop volgende analyses de bandcontour weten te optimaliseren. Hierdoor is het contact met het wegdek optimaal zodat het maximale uit de compound en het loopvlakpatroon wordt gehaald. Grip, stabiliteit, en een reactieve en gecontroleerde reactie op elk type oppervlak. Het maakt voor de band niet uit of je op het vlakke, in een afdaling of door scherpe bochten rijdt.

Gewicht:
•23-622, 700 x 23c: 205 gram
•25-622, 700 x 25c: 220 gram
•28-622, 700 x 28c: 250 gram
Het door de fabrikant vermelde gewicht kan afwijken van het daadwerkelijke gewicht. De afwijking is doorgaans klein en komt door variaties in het productieproces.
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews

8.3 / 10
Gemiddelde uit 46 reviews
5
30 reviews
4
7 reviews
3
5 reviews
2
2 reviews
1
2 reviews

Foto's van klanten


Meest recente reviews

2 / 10

Vreselijk

- Maarten 18 april 2021

Niet kopen! Nog nooit zoveel lek gereden

Plus- & minpunten

Geen
Lek

10 / 10

Topband

- Kees 20 maart 2021

Topband Rolt lekker Makkelijk omleggen

9 / 10

superband in deze periode van het jaar, winter...

- Kurt 21 december 2020

6 / 10

Erg veel grip

- René 18 december 2020

Dit type banden plakken bijna aan de weg. Prima voor regen en koude seizoen, maar kost veel snelheid. In het voorjaar gaat er weer andere type onder. Pirelli's gekozen omdat je banden kunt wisselen zonder gebruik te maken van bandenlichters

Plus- & minpunten

Grip
Makelijk afhalen en monteren
Rolweerstand is hoog

10 / 10

Fijne band in veel omstandigheden

- Philip 17 november 2020

Nat , zand , bladeren . Moeiteloos rij je met veel vertrouwen over deze ondergrond . Rollen lekker door . Geven vertrouwen in de bochten

Plus- & minpunten

Bochten geeft ie vertrouwen dat je door kan
Multi inzetbare band
Perfect voor ons herfst winter klimaat
Rolt goed , je kunt ook op snelheid rijden
Sterke band

Aangeraden door de productspecialist

Aangeraden door de productspecialist


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Pirelli P Zero Velo 4S
Pirelli P Zero Velo 4S
Vanaf 39,95
Huidige product
Continental Grand Prix 5000
Continental Grand Prix 5000
Vanaf 38,95
Vittoria Corsa G2
Vittoria Corsa G2
Vanaf 38,95
Continental Grand Prix 4 Season
Continental Grand Prix 4 Season
Vanaf 39,95
Bovenstaande producten vergelijken
Pirelli P Zero Velo 4S Continental Grand Prix 5000 Vittoria Corsa G2 Continental Grand Prix 4 Season
Pirelli P Zero Velo 4S Continental Grand Prix 5000 Vittoria Corsa G2 Continental Grand Prix 4 Season
46 reviews 814 reviews 112 reviews 936 reviews
Wat vind je de belangrijkste eigenschap? Lekbestendig / Slijtvast / Veel grip Snel / Veel grip Snel / Slijtvast / Veel grip Lekbestendig / Slijtvast / Veel grip
Geschikt voor tubeless? Nee Nee Nee Nee
Bandbreedte 23 mm / 0.90 inch / 25 mm / 1.00 inch / 28 mm / 1.10 inch 23 mm / 0.90 inch / 25 mm / 1.00 inch / 28 mm / 1.10 inch / 30 mm / 1.20 inch / 32 mm / 1.25 inch 23 mm / 0.90 inch / 25 mm / 1.00 inch / 28 mm / 1.10 inch / 30 mm / 1.20 inch / 32 mm / 1.25 inch 23 mm / 0.90 inch / 25 mm / 1.00 inch / 28 mm / 1.10 inch / 32 mm / 1.25 inch
Duurzaamheid ★★★★☆ ★★★☆☆ ★★★★☆ ★★★★☆
Grip ★★★★★ ★★★★☆ ★★★★★ ★★★★★
Rolweerstand/snelheid ★★★☆☆ ★★★★★ ★★★★★ ★★★☆☆
Vanaf 39,95 Vanaf 38,95 Vanaf 38,95 Vanaf 39,95
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Merk Pirelli
Wat vind je de belangrijkste eigenschap?
Lekbestendig / Slijtvast / Veel grip
Geschikt voor tubeless?
Nee
Duurzaamheid
★★★★☆
Grip
★★★★★
Rolweerstand/snelheid
★★★☆☆
Lekbestendigheid
★★★★☆
Bandtype
Vouwband
Wielmaat
28 inch
Seizoenstype
Herfst / Winter
Weersomstandigheden
Koud en nat
Kleur
Zwart