Menu
Terug

Oakley Sutro Lite Prizm Trail Torch Fietsbril

Oakley Sutro Lite Prizm Trail Torch Fietsbril
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Alternatief product

Oakley Sutro Prizm Road

Bekijk product

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice
3 Mantel Superstores
Altijd testdag in onze Superstores in Arnhem, Den Bosch & Utrecht
Superstores bekijken

Beschrijving

Beschrijving

Met de Oakley Sutro Lite Prizm Trail Torch heb je een fietsbril in huis gehaald, welke je perfect kunt gebruiken tijdens omstandigheden met gemiddelde lichtinval. Hierbij kun je denken aan bewolkte omstandigheden of bosrijke gebieden. Deze fietsbril maakt deel uit van de uitbreiding van de Sutro-familie. Dankzij het half frame en de grote lens ben je verzekerd van een optimaal gezichtsveld.

Frame en overige technologieën
Het frame van de Oakley Sutro Lite Prizm Trail Torch is gemaakt van O-Matter. Dit materiaal voorziet in een laag gewicht en een goede duurzaamheid. Hierdoor zit deze fietsbril niet alleen comfortabel op je hoofd, maar gaat hij ook een lange tijd mee. Oakley High Definition Optics (HDO) is ook toegepast en heeft betrekking op de bolling van de lens. Dankzij deze bolling staat de lens altijd gelijk aan de bolling van het oog. Kortom, je ervaart een scherp zicht en je hebt geen last van een vertekenend beeld. Het Unobtainium neusstuk zorgt voor een verbeterd draagcomfort en meer grip. Zelfs als je aan het zweten bent zal deze sportbril niet snel van je neus glijden.

Prizm Trail Torch lens
Deze Oakley Sutro Lite heeft de Prizm Trail Torch lens, welke een lichtdoorlaatbaarheid kent van 35%. Hierdoor is hij geschikt voor omstandigheden met gemiddelde lichtinval, bewolking of gebieden met veel schaduw. Het bos is hier een prima voorbeeld van. Dankzij de Prizm-technologie worden alle kleuren die je niet wilt zien weg gereguleerd. Zodoende worden doffe kleuren 'warmer' gemaakt, wat vervolgens zorgt voor een verbeterd contrast. Hierdoor kun je de vele verschillende details in het bos beter van elkaar onderscheiden en eventueel ontwijken. Uiteraard werken de eigenschappen van de Prizm Trail Torch lens ook lekker ontspannend voor de ogen.
Meer lezen
Vind je deze product omschrijving te lang?
Ja Nee


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Oakley Sutro Lite Prizm Trail Torch
Oakley Sutro Lite Prizm Trail Torch
166,-
Huidige product
Oakley Sutro Prizm Road
Oakley Sutro Prizm Road
124,95
Oakley Radar EV Prizm Road
Oakley Radar EV Prizm Road
142,95
Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Road
154,95
Bovenstaande producten vergelijken
Oakley Sutro Lite Prizm Trail Torch Oakley Sutro Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Sutro Lite Prizm Trail Torch Oakley Sutro Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road
17 reviews 61 reviews 33 reviews
Geschikt voor Brildragers Nee Nee Nee Nee
Lenzentype Contrast Contrast Contrast Contrast
Kleur frame Matte Carbon Matte Black / Matte White / Matte White Pink Matte Balsam / Matte Black / Polished White / Retina Burn Matte Black / Polished White / Polished White / Black / Redline / Uranium
Lichtdoorlatendheid 35% 20% 20% 20%
Type Frame Half frame Full frame Half frame Full frame
Aantal lenzen 1 Lens 1 Lens 1 Lens 1 Lens
166,- 124,95 142,95 154,95
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Uitgebreide omschrijving

Technologieën:

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulteert in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbeterd. Ook heeft de Oakley Prizm lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Iridium lenscoating!

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

O-Matter

Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Unobtainium nosepads

Unobtainium neuspads verhogen de grip met transpiratie om de bril veilig op zijn plaats te houden.

Type Oakley Prizm Lens

Prizm Trail Torch

De Prizm Trail Torch lens is geschikt voor omstandigheden met gemiddelde lichtinval, bewolkte en schaduwachtige omstandigheden. Met zijn lichtdoorlating van 35%, reguleert de Prizm Trail Torch lens alle kleuren weg die je niet wilt zien. Zo worden doffe kleuren warmer, wat leidt tot een verbeterd contrast. Rode, Groene en bruine kleuren worden dieper en helderder zichtbaar. Deze kleuren komen ook het meeste voor in bosrijke gebieden. Dankzij de eigenschappen van deze lens zijn de vele verschillende details in het bos of zanderige omgevingen beter van elkaar te onderscheiden. Hierdoor wordt je veiligheid vergroot, aangezien obstakels beter zichtbaar zijn en je ze dus beter kunt ontwijken. Uiteraard zorgen de eigenschappen van deze lens ook voor een lekkere ontspanning voor de ogen. De Prizm Trail Torch lens is ideaal voor het gebruik in situaties met gemiddeld lichtinval, bewolkte en schaduwachtige omstandigheden. Indien de zon schijnt is deze lens ook prima te gebruiken.