Menu
Terug
Profiteer nu van hoge kortingen tijdens onze Vakantiegeld Deals! Bekijk alle deals.

Oakley Sutro Lite Prizm 24K Fietsbril

Oakley Sutro Lite Prizm 24K Fietsbril
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
Oakley Sutro Lite Sweep Prizm 24K

Beschikbaar alternatief

Oakley Sutro Lite Sweep Prizm 24K

129,95
Bekijk alternatief

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Oakley Sutro Lite Prizm 24K is een hoogwaardige high-wrap bril. Zo voorziet dit type sportbril in een stoere en veelzijdige look, welke zeer geschikt is voor verschillende sportgelegenheden. Dankzij de uitbreiding van de populaire Sutro-collectie heeft deze fietsbril een optimaal gezichtsveld met voldoende ventilatie gekregen. Kortom: een absolute must-have om probleemloos en comfortabel de dag door te komen.

Technologie

O-Matter materiaal
Het relatief grote frame van deze fietsbril is voorzien van Oakley's eigen O-Matter materiaal. Hierdoor is de Sutro Lite Prizm 24K zowel duurzaam als comfortabel, zodat jij jouw actieve levensstijl optimaal kunt voortzetten. Daarnaast is dit materiaal zeer licht qua gewicht en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Unobtainium neusstukken
Voor de neusstukken is gebruik gemaakt van het Unobtainium-materiaal. Dit materiaal staat garant voor een uitstekende grip en een heerlijk draagcomfort. Zodoende zakt de Oakley Sutro Lite Prizm 24K niet van je neus af, zelfs niet wanneer je goed aan het zweten bent.

Prizm 24K lens
De Oakley Sutro Lite Prizm 24K is uitgerust met de Prizm 24K lens, welke een lichtdoorlaatbaarheid van 11% kent. Hierdoor is deze fietsbril zeer geschikt voor omstandigheden met fel licht. De goudkleurige buitenkant zorgt dat je tijdens het sporten zeker gaat opvallen, terwijl de binnenkant van de lens juist rustiger oogt. Om dit contrast en het zicht te verbeteren, is deze fietsbril vervaardigd met de Prizm 24K lenstechnologie. Deze kleurverbetering zorgt dat je allerlei details beter kunt waarnemen.
Toon meer Toon minder