Menu
Terug

Oakley Radar EV XS Lens

Oakley Radar EV XS Lens
Kleur lens
Selecteer: Kleur lens
om de voorraad te zien
Lichtdoorlatendheid
Selecteer: Lichtdoorlatendheid
om de voorraad te zien
69,95 10,05 korting
Selecteer een uitvoering om de voorraad te zien

  • Online besteld, gratis bezorgd

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice
3 Mantel Superstores
Altijd testdag in onze Superstores in Arnhem, Den Bosch & Utrecht
Superstores bekijken

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Meerdere lenzen beschikbaar zodat je voor elk weerstype de juiste lens kunt vinden.
  • Lenzen zijn gemakkelijk te verwisselen.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk Oakley
Lenzentype Contrast
Oakley Lenstype Path

Beschrijving

Beschrijving

De Oakley Radar EV XS Lens verwisselbare lenzen geven je de optie om te wisselen van lens. Ideaal bij wisselende omstandigheden zoals in Europa. Jij bent dan in ieder geval voorbereid met deze verwisselbare lenzen. Of wil je gewoon een andere look? Kies dan voor de verschillende standaard kleuren lenzen.
Meer lezen
Vind je deze product omschrijving te lang?
Ja Nee

Lees meer op ons blog

Welke Oakley lens voor welk weer?Aangeraden door de productspecialist

Aangeraden door de productspecialist


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Oakley Radar EV XS Lens
Oakley Radar EV XS Lens
69,95
Huidige product
Oakley Jawbreaker Lens
Oakley Jawbreaker Lens
Vanaf 69,95
Oakley Racing Jacket Lens
Oakley Racing Jacket Lens
Vanaf 52,95
Bovenstaande producten vergelijken
Oakley Radar EV XS Lens Oakley Jawbreaker Lens Oakley Racing Jacket Lens
Oakley Radar EV XS Lens Oakley Jawbreaker Lens Oakley Racing Jacket Lens
61 reviews 13 reviews
Lenzentype Contrast Fotochromatisch / Standaard / Polarized / Contrast / Coating Standaard / Contrast
Oakley Lenstype Path
Kleur lens Prizm Black / Prizm Road / Prizm Trail Black Iridium / Black Iridium Polarized / Clear / Clear Black Iridium Photochromic / Fire Iridium Polarized / Grey Polarized / Jade Iridium / OO Red Iridium Polarized / Prizm Daily Polarized / Prizm Road / Prizm Trail / Sapphire Iridium Clear / Persimmon / Prizm Road / Prizm Trail
Lichtdoorlatendheid 11% / 20% / 36% 9% / 10% / 14% / 16% / 17% / 18% / 20% / 23 - 69% / 36% / 93% 20% / 36% / 61% / 93%
69,95 Vanaf 69,95 Vanaf 52,95
Huidige product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Uitgebreide omschrijving

Technologieën:

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulterend in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbeterd. Ook heeft de Oakley Prizm lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Iridium lenscoating!

Type Oakley Lens

Prizm Road

De Radar EV Prizm Road lens is de allround fietslens van Oakley. Door zijn 20% lichtdoorlating is hij zowel geschikt voor zonnig daglicht als rijden in de schaduw. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. Je diepteperceptie is wat de Road lens onderscheid van de rest. Door deze perceptie kun je de kleuren nog beter van elkaar onderscheiden en zie je sneller oneffenheden in de weg zodat je deze kan ontwijken. Ook kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. De blauwe lucht en het groene gras worden veel helderder. Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Radar EV Prizm Road lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in alle omstandigheden.

Prizm Trail

De Radar EV Prizm Trail lens is geschikt voor bewolkte / schaduw omstandigheden. Dit dankzij zijn 37% lichtdoorlating. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De rode, groene en bruine kleuren worden en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. Deze kleuren komen ook het vaakst in het bos voor. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld van het bosrijke en zanderige omgeving wat in een bos veelvuldig voorkomt veel beter van elkaar onderscheiden. Hierdoor kun je veel sneller reageren als je obstakels moet ontwijken. Daarnaast ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Radar EV Prizm Trail lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk bewolkte / schaduw omstandigheden fietst maar deze ook kan gebruiken als de zon schijnt.

Extra informatie:
Wil jij je lens op sterkte laten slijpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je de gegevens geven van een opticien bij jou in de buurt die dit kan. Niet elke opticien kan dit namelijk door de specifieke lenzen.