Menu
Retour

Oakley Radar EV XS Lens

Oakley Radar EV XS Lens
Couleur des verres
Sélectionnez : Couleur des verres
pour voir la disponibilité
Transmission de lumière
Sélectionnez : Transmission de lumière
pour voir la disponibilité
69,95 10,05 de réduction
Sélectionnez une version pour voir la disponibilité

  • Livraison gratuite
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.4 de 60.466 avis

mantel-customer-service
Vous avez une question ?
Contactez notre service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

  • Meerdere lenzen beschikbaar zodat je voor elk weerstype de juiste lens kunt vinden.
  • Lenzen zijn gemakkelijk te verwisselen.
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Oakley
Type de verre Contraste
Oakley Type de Verre Path

Description

Description

De Oakley Radar EV XS Lens verwisselbare lenzen geven je de optie om te wisselen van lens. Ideaal bij wisselende omstandigheden zoals in Europa. Jij bent dan in ieder geval voorbereid met deze verwisselbare lenzen. Of wil je gewoon een andere look? Kies dan voor de verschillende standaard kleuren lenzen.
En lire plus


Recommandé par le spécialiste des produits


Produit similaire

Produit similaire

Oakley Radar EV XS Lens
Oakley Radar EV XS Lens
69,95
Ce produit
Oakley Racing Jacket
Oakley Racing Jacket
A partir de 52,95
Comparer les produits ci-dessus
Oakley Radar EV XS Lens Oakley Racing Jacket
Oakley Radar EV XS Lens Oakley Racing Jacket
12 avis
Type de verre Contraste Standard / Contraste
Oakley Type de Verre Path
Couleur des verres Prizm Road / Prizm Trail / Prizm Black Persimmon / Clear / Prizm Trail / Prizm Road
Transmission de lumière 11% / 20% / 36% 20% / 36% / 61% / 93%
69,95 A partir de 52,95
Ce produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Description détaillée

Technologieën:

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulterend in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbeterd. Ook heeft de Oakley Prizm lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Iridium lenscoating!

Type Oakley Lens

Prizm Road

De Radar EV Prizm Road lens is de allround fietslens van Oakley. Door zijn 20% lichtdoorlating is hij zowel geschikt voor zonnig daglicht als rijden in de schaduw. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. Je diepteperceptie is wat de Road lens onderscheid van de rest. Door deze perceptie kun je de kleuren nog beter van elkaar onderscheiden en zie je sneller oneffenheden in de weg zodat je deze kan ontwijken. Ook kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. De blauwe lucht en het groene gras worden veel helderder. Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Radar EV Prizm Road lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in alle omstandigheden.

Prizm Trail

De Radar EV Prizm Trail lens is geschikt voor bewolkte / schaduw omstandigheden. Dit dankzij zijn 37% lichtdoorlating. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De rode, groene en bruine kleuren worden en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. Deze kleuren komen ook het vaakst in het bos voor. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld van het bosrijke en zanderige omgeving wat in een bos veelvuldig voorkomt veel beter van elkaar onderscheiden. Hierdoor kun je veel sneller reageren als je obstakels moet ontwijken. Daarnaast ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Radar EV Prizm Trail lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk bewolkte / schaduw omstandigheden fietst maar deze ook kan gebruiken als de zon schijnt.

Extra informatie:
Wil jij je lens op sterkte laten slijpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je de gegevens geven van een opticien bij jou in de buurt die dit kan. Niet elke opticien kan dit namelijk door de specifieke lenzen.