Menu
Terug

Oakley Jawbreaker Lens

Oakley Jawbreaker Lens
62 reviews
Lenzentype
Selecteer: Lenzentype
om de voorraad te zien
Kleur lens
Selecteer: Kleur lens
om de voorraad te zien
Lichtdoorlatendheid
Selecteer: Lichtdoorlatendheid
om de voorraad te zien
In welke omstandigheden fiets je?
Vanaf 60,-
Selecteer een uitvoering om de voorraad te zien
Selecteer een uitvoering om de winkelvoorraad te zien

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Online besteld, gratis bezorgd
  • Gratis retourneren

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • In verschillende uitvoeringen leverbaar, voor ieder wat wils!
  • Mooi grote lens voor goed zicht.
  • Wanneer je in veel verschillende type weersomstandigheden rijdt zal je meerdere lenzen nodig hebben.
  • Het verwisselen van de lens kan even wat oefening vergen.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk
Oakley

Beschrijving

Beschrijving

Verwisselbare lens voor de Oakley Jawbreaker zonnebril. Met de Oakley Jawbreaker glazen ben je altijd voorbereid op verschillende weersomstandigheden en lichtsterktes of je kan gewoon je look veranderen in een handomdraai. Je hebt een breed scala om uit te kiezen, en elke set is ontworpen met High Definition Optics (HDO). Het Plutonite lensmateriaal filtert 100% van alle UVA/UVB/UVC-stralen en schadelijk blauw licht tot 400 Nm. Met verschillende soorten glazen ben je op alle omstandigheden voorbereid!

Technologie

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Polarized lens

De polarized lenzen garanderen perfect zicht doordat bescherming bieden tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt.

Iridium lens

De spiegelende Iridium coating vermindert de schittering van bijvoorbeeld het wegdek. Hierdoor wordt het zicht verbeterd.

Iridium Polarized lens

De spiegelende polarized lenzen garanderen perfect zicht doordat bescherming bieden tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt.

Prizm Polarized lens

De speciale Prizm Polarized lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulteert in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbetert. Ook heeft de Oakley Prizm Polarized lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Polarized lenscoating!

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulterend in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbeterd. Ook heeft de Oakley Prizm lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Iridium lenscoating!

Photochromic lens

De Photochromic lens technologie maakt de lens automatisch donkerder wanneer de mate van UV-licht toeneemt. En past automatisch weer aan wanneer het bewolkt wordt naar een lichtere kleur lens die nog steeds 100% UV beschermd.

Type Oakley Lens:


Prizm Daily Polarized

De Oakley Jawbreaker Prizm Daily Polarized is door zijn 14% lichtdoorlating echt geschikt voor de extreem zonnige dagen. Hij valt door zijn rustige donkere kleur niet zo op als de andere Prizm lenzen. Hij oogt niet alleen rustig aan de buitenkant dit doet hij ook aan de binnenkant. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De groene, blauwe en rode kleuren worden helderder en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. De Prizm Polarized filter van Oakley neemt reflecties weg, zonder hierbij enige vervorming van je gezichtsveld te veroorzaken. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Oakley Jawbreaker Prizm Daily Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, niet wilt opvallen maar toch de speciale licht gereguleerde Prizm polarized lenskwaliteit wil.

Prizm Road

De Oakley Jawbreaker Prizm Road lens is de allround fietslens van Oakley. Door zijn 20% lichtdoorlating is hij zowel geschikt voor zonnig daglicht als rijden in de schaduw. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. Je diepteperceptie is wat de Road lens onderscheid van de rest. Door deze perceptie kun je de kleuren nog beter van elkaar onderscheiden en zie je sneller oneffenheden in de weg zodat je deze kan ontwijken. Ook kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. De blauwe lucht en het groene gras worden veel helderder. Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Jawbreaker Prizm Road lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in alle omstandigheden.

Prizm Trail

De Oakley Jawbreaker Prizm Trail lens is geschikt voor bewolkte / schaduw omstandigheden. Dit dankzij zijn 37% lichtdoorlating. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De rode, groene en bruine kleuren worden en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. Deze kleuren komen ook het vaakst in het bos voor. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld van het bosrijke en zanderige omgeving wat in een bos veelvuldig voorkomt veel beter van elkaar onderscheiden. Hierdoor kun je veel sneller reageren als je obstakels moet ontwijken. Daarnaast ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Jawbreaker Prizm Trail lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk bewolkte / schaduw omstandigheden fietst maar deze ook kan gebruiken als de zon schijnt.

Oakley Clear Black Photochromic

De Oakley Jawbreaker Clear Black Photochromic lens is door zijn range van 23 - 69% lichtdoorlating geschikt voor wisselende omstandigheden. Door zijn 23% kun je hiermee prima in de zon fietsen maar door zijn 69% ook in enorm bewolkt / schaduw weer. Rij je in bewolkt weer dan is de lens transparant, in de zon is de lens donkergrijs. Hierdoor oogt niet alleen rustig aan de buitenkant dit doet hij ook aan de binnenkant. Je houdt die transparante look aan de binnenkant ook als hij op zijn donkerst is. Hij wisselt in ongeveer 10 seconden van de lichtste naar donkerste lichtdoorlating. Ideaal als je bijvoorbeeld ermee in het bos rijd. De Oakley Jawbreaker Clear Black Photochromic lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in wisselende omstandigheden.

Clear

De Jawbreaker Clear lens van Oakley is dankzij zijn 93% lichtdoorlating alleen geschikt voor donkere omstandigheden. De Clear lens heeft een transparante look aan zowel de binnen als de buitenkant. In vergelijking met de iridium lens biedt de standaard lens van Oakley minder bescherming tegen schitterende elementen van bijvoorbeeld het wegdek. De Oakley Jawbreaker Clear lens is een ideale lens voor de fietser die in voornamelijk in het donker fietst en de beste bescherming voor zijn ogen wilt.

Sapphire Iridium

De Oakley Jawbreaker Sapphire Iridium lens is ondanks zijn lichtdoorlating van 20% speciaal ontworpen voor extreem fel licht. De Sapphire Iridium lens reguleert kleurschittering zonder hierbij enige vervorming van je gezichtsveld te veroorzaken. Hierdoor wordt niet enkel je zicht verbeterd maar kun je veel makkelijker onderscheid maken tussen de diverse kleuren. De Jawbreaker Sapphire Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die veel fietst met fel zonlicht, maar toch het zicht comfort heeft van een lens met een hogere lichtdoorlating.

Jade Iridium

De Oakley Jawbreaker Jade Iridium lens is door zijn lichtdoorlating van 17% geschikt voor de zonnige dagen. De Jade Iridium lens heeft een neutrale grijze look aan de binnenkant maar een mooie groene look aan de buitenkant De spiegelende Iridium coating vermindert de schittering van bijvoorbeeld het wegdek. Hierdoor wordt het zicht verbeterd. Ook reguleert hij 83% van je omgevingslicht. Dit ongewenste licht kan je zicht op negatieve wijze beïnvloeden. De Jawbreaker Jade Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een neutraal zicht wil en met een leuk lenskleurtje op zijn fiets wilt stappen.

OO Red Iridium Polarized

De Oakley JawbreakerOO Red Iridium Polarized lens is door zijn 18% lichtdoorlating geschikt voor de medium zonnige / shaduw dagen. De OO Red Iridium Polarized lens heeft een contrastverhogende roze look aan de binnenkant en een shiny rood-paarse look aan de buitenkant. De OO Red Iridium Polarized lens zorgt ervoor dat alle scherpe felle kleuren worden gereguleerd voor een beter zicht. Daarnaast garanderen de polarized lenzen van Oakley perfect zicht. Ze bieden bescherming tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt. Ook reguleert hij 82% van je omgevingslicht. De Jawbreaker OO Red Iridium Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een contrastverhogend zicht wil en met een leuk lenskleurtje op zijn fiets wilt stappen.

Black iridium

De Oakley Jawbreaker Black Iridium lens is door zijn lichtdoorlating van 10% geschikt voor de extreem zonnige dagen. De Black Iridium lens heeft een neutrale grijze look aan zowel de binnen als de buitenkant. De spiegelende Iridium coating vermindert de schittering van bijvoorbeeld het wegdek. Hierdoor wordt het zicht verbeterd. Ook reguleert hij 90% van je omgevingslicht. Dit ongewenste licht kan je zicht op negatieve wijze beïnvloeden. De Jawbreaker Black Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een neutraal zicht wil en niet wilt opvallen.

Grey Polarized

De Oakley Jawbreaker Grey Polarized lens is dankzij zijn lichtdoorlating van 18% geschikt voor de allround gebruik. In zowel de zonnige als schaduwdagen is deze polarized lens geschikt De Grey Polarized lens heeft een neutrale grijze look aan zowel de binnen als de buitenkant. Deze polarized lenzen garanderen perfect zicht doordat bescherming bieden tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt. Ook reguleert hij 82% van je omgevingslicht. Dit ongewenste licht kan je zicht op negatieve wijze beïnvloeden. De Jawbreaker Grey Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die in allerlei verschillende omstandigheden fiets, een neutraal zicht wil en niet wil opvallen.

Black Iridium Polarized

De Oakley Jawbreaker Black Iridium Polarized lens is door zijn lichtdoorlating van 10% geschikt voor de extreem zonnige dagen. De Black Iridium Polarized lens heeft een neutrale grijze look aan zowel de binnen als de buitenkant. Deze polarized lenzen garanderen perfect zicht doordat bescherming bieden tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt. Ook reguleert hij 90% van je omgevingslicht. Dit ongewenste licht kan je zicht op negatieve wijze beïnvloeden. De Jawbreaker Black Iridium Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een neutraal zicht wil en niet wilt opvallen.

Fire Iridium Polarized

De Oakley Jawbreaker Fire Iridium Polarized lens is door zijn 16% lichtdoorlating geschikt voor de zonnige tot extreem zonnige dagen. De Fire Iridium Polarized lens heeft een contrast verhogende oranje look aan de binnenkant en een shiny gouden look aan de buitenkant. De Fire Iridium lens zorgt ervoor dat alle scherpe felle kleuren worden gereguleerd voor een beter zicht. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. Daarnaast garanderen de polarized lenzen van Oakley perfect zicht. Ze bieden bescherming tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt. Ook reguleert hij 84% van je omgevingslicht. De Jawbreaker Fire Iridium Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die in zonnige omstandigheden fiets, een contrastverhogend zicht wil en met een leuk lenskleurtje op zijn fiets wilt stappen.
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews

4.8 / 5
Gemiddelde uit 62 reviews
5
54 reviews
4
7 reviews
3
0 reviews
2
1 review
1
0 reviews

Foto's van klanten


Meest relevante reviews

5 / 5

Toplens

- Rob 24 juli 2020

Ik had al een andere Oakley met dezelfde lens dus ik was al enthousiast over de kwaliteit.

5 / 5

Zoals gewent bij Oakley

- Christophe 24 juli 2020

Plus- & minpunten

geen vermoeide ogen
kwaliteit
makelijk te wisselen
scherp zicht
zacht contrast maar wel goed bij zonnig weer
prijs misschien...

5 / 5

Echt perfecte lens voor wat donkere bewolkte dagen

- Lianne 24 mei 2020

Echt goede lens aanrader

Plus- & minpunten

Goed zicht je ziet alles super scherp

5 / 5

Heel tevreden

- Henri 25 april 2020

Deze brilglazen zijn precies wat ik zocht. De service van mantel was top, heel snelle en correcte levering!

Plus- & minpunten

groot aanbod
snel
veel merken

4 / 5

Goede handige lens die makkelijk te vervangen is en ideaal voor ritjes aan het einde van de dag.

- Juliet 2 april 2020

Plus- & minpunten

Best grote range van lichtdoorlaatbaarheid
Kleur past zich goed aan
Makkelijk te verwisselen

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht


Aangeraden door de productspecialist

Aangeraden door de productspecialist


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Oakley Jawbreaker Lens
Oakley Jawbreaker Lens
Vanaf 60,-
Huidig product
Oakley Radar EV Lens
Oakley Radar EV Lens
Vanaf 47,95
Oakley Radar EV XS Lens
Oakley Radar EV XS Lens
65,95
Bovenstaande producten vergelijken
Oakley Jawbreaker Lens Oakley Radar EV Lens Oakley Radar EV XS Lens
Oakley Jawbreaker Lens Oakley Radar EV Lens Oakley Radar EV XS Lens
62 reviews 28 reviews 1 review
Lenzentype Fotochromatisch / Standaard / Polarized / Contrast / Coating Fotochromatisch / Standaard / Polarized / Contrast / Coating Contrast
Kleur lens Black Iridium / Black Iridium Polarized / Clear / Clear Black Iridium Photochromic / Fire Iridium Polarized / Grey Polarized / Jade Iridium / OO Red Iridium Polarized / Prizm Daily Polarized / Prizm Road / Prizm Trail / Sapphire Iridium Black Iridium / Clear / Fire Iridium / Fire Iridium Polarized / Jade Iridium / OO Red Iridium Polarized / Photochromic / Positve Red Iridium / Prizm Daily Polarized / Prizm Road / Prizm Trail / Sapphire Iridium Prizm Black / Prizm Road / Prizm Trail
Lichtdoorlatendheid 9% / 10% / 14% / 16% / 17% / 18% / 20% / 23 - 69% / 36% / 93% 10% / 14% / 15% / 16% / 17% / 18% / 20% / 23 - 69% / 36% / 93% 11% / 20% / 36%
In welke omstandigheden fiets je? Schaduw door wolken of bomen / Zonnige dag / Wisselende omstandigheden Schaduw door wolken of bomen / Zonnige dag / Wisselende omstandigheden
Vanaf 60,- Vanaf 47,95 65,95
Huidig product Bekijk product Bekijk product