Menu
Terug
Profiteer nu van hoge kortingen tijdens onze Vakantiegeld Deals! Bekijk alle deals.

BBB Cycling Impulse Optic Fietsbril

BBB Cycling Impulse Optic Fietsbril
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
AGU Bold Anti Fog

Beschikbaar alternatief

AGU Bold Anti Fog

64,95
Bekijk alternatief

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De BBB Cycling Impulse Optic is een allround fietsbril voor alle brildragende wielrenners. Door deze bril uit te brengen met het op sterkte te laten maken opzetstuk is de Impulse fietsbril nu dus ook door brildragers te dragen!

Technologie

Drie lenzen
Er zijn drie verschillende kleuren lenzen meegeleverd, waardoor de Impulse Optic in alle verschillende weersomstandigheden te gebruiken is. De donkere lens is ideaal voor de zonnige dagen, met de witte lens kan je in schemer of donkere dagen goed uit de voeten en de gele lens realiseert een optimaal zicht in de regen en mist. De coating over de lenzen zorgt ervoor dat je een gedetailleerder zicht hebt ten opzichte van een standaard bril. Dankzij het magnetische lenswisselsysteem zijn de lenzen erg gemakkelijk te wisselen.

Materiaal frame & neusstuk
De neusbrug van de BBB Cycling Impulse Optic fietsbril is aan te passen waardoor hij optimaal op jouw neus past. Het frame is daarnaast gemaakt van grilamid materiaal, wat ervoor zorgt dat de Impulse Optic licht van gewicht is en tegelijkertijd stevig aanvoelt. De bril is dankzij de meegeleverde hardcase ook veilig op te bergen!

Standaard meegeleverd

• BBB Cycling Impulse Optic fietsbril
• 3 kleuren lenzen (Smoke MLC, transparant en geel)
• Beschermingszakje, als schoonmaakdoekje te gebruiken
• Hardcase
Toon meer Toon minder